Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי פילה בקר, בקצביה קטנה ופרטית, הצבע ניראה לי מוזר

NiNi
שימו לב! השרשור הזה בן 3037 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לרוב אני קונה את הבשר ברמי לוי, או חצי חינם, בדרך הביתה אני תמיד חולף בדרך על פני אטליז קטן, ואמרי לעצמי למה שלא נקנה ממנו? אני חוסך תור, היחס בטח יהיה יותר אישי, ועל הדרך עזרה לעסק קטן.

ביקשתי פילה עגל טרי, ולצערי לא היה בנמצא אז הסתפקתי בקפוא, הצבע ניראה לי מעט מוזר, ומזכיר מעט צבע של פילה טונה.

לפני שאני צולה את הנתח על המחבת אשמח שתחוו את דעתכם, האם אני חושש לשוא? או שמא הצבע באמת לא אופייני וכניראה מדובר בנתח קפוא ישן, וכדאי לזרוק? uploadfromtaptalk1464715970082.jpg אגב הנתח (קילו) עלה לי 140 שח.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

איך הריח?

לחץ על הבשר עם האצבע אם חוזר לא טרי אם נשאר שקוע טרי.

לפי המחיר הבשר לא עבר ניקור ולא הכשרה אחרת היה עולה פי 3. אולי בגלל זה הצבע הוא עז ,לדעתי נראה בסדר .אשמח לבוא לטעום אם אתה מפחד.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איילי, בקצביה שאינה בבעלות סמל"ת פילה כשר לא עולה הרבה יותר מפילה טרפה. אולי עשרה שקלים יותר לקילו. תלוי בקצביה ובטריות הבשר. זה תחום חופשי ויש כל מיני קצביות בכל מיני מחירים.

אני לא אוכל הרבה פילה, אז אם כבר אני מעדיף מיושן ולא טרי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקולקל. שלח אותו אלי. אני כבר אסדר שהוא יהיה בסדר. לא רוצה שיהיה לך קלקול מקיבה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, זה בשר פויה. כתובתנו: רחוב קלאוזנר 14 תל אביב.

אגב, אני היחידי שמעדיף אנטריקוט על פילה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, זה בשר פויה. כתובתנו: רחוב קלאוזנר 14 תל אביב.

לא. יש עוד "משוגע" בקהל.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה להעדיף כשאפשר גם וגם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פילה זה לצמחונים.

בסטייקים זה סינטה או אנטריקוט.

יש גם דברים מורכבים יותר, אבל לא רוצה להתחיל לפתח רעב בשעה מוקדמת זו.

לגבי הצבע, אי אפשר לראות מתמונה של משהו עטוף בניילון, בתאורת פלורסנט.

הרי תזיז את הבשר לתאורה אחרת, והוא יקבל גוון אחר (דרך אגב, טריק של סופרמרקטים, לעשות לבשר תאורה שתגרום לו להראות ממש אדום). תצלם עם/בלי פלאש, אותו הדבר, לגבי איך הוא ייצא בתמונה.

בשר בודקים לפי הריח...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פילה זה לצמחונים.

בסטייקים זה סינטה או אנטריקוט.

יש גם דברים מורכבים יותר, אבל לא רוצה להתחיל לפתח רעב בשעה מוקדמת זו.

בשר בודקים לפי הריח...

פילה זה המלך של הסטייקים אחרי צלעות של פרה נמוכה.

ראמפ סטייק שייטל

נתח קצבים

אסאדו

פורטרהאוס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איילי, בקצביה שאינה בבעלות סמל"ת....

הרגת אותי!

כל הכבוד לכם חברים אמיתיים לשעת צרה שמוכנים להקריב וליטעום את הבשר בשבילו- אין על הפורום הזה :-).

ואכן תאורה יכולה מאוד לבלבל, מקסימום שיכין ונגיע ליטעום :lol:.

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פילה זה המלך של הסטייקים אחרי צלעות של פרה נמוכה.

ראמפ סטייק שייטל

נתח קצבים

אסאדו

פורטרהאוס

תודה. כבר חשבתי שאני סוטה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...