Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פנדה 2005 לא מניע, היה במוסך, לא מצא חלפים, מה עושים מכאן?

iceco
שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לה"ו

פיאט פנדה 2005 אוטומט, הפסיקה להניע יום בהיר, גררנו אותה למוסך לא מורשה, משום מה לא מצא חלפים שצריך בשביל שיגיע, אמר משהו על משאבה של הגיר או משהו בסגנון,, בקיצור אנחנו יוצאים ממנו השאלה לאן? הרכב נמצא כרגע ברחובות.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שיגאל אמר, בפנדה שלי משאבת הגיר הייתה גמורה והיא הניעה נפלא, פשוט קיבלתי הודעת Gear Not Available וכל רצון טוב שלי לשלב להילוך לא עזר.

גררתי למוסך שמשון ביהוד, תוך יום הותקנה ברכבי משאבה משופצת, נכון לעכשיו כבר חצי שנה הרכב נוסע ללא בעיה.

לא ניראה לי שהבעיה אצלך היא בגיר, גרור את הרכב אך ורק למוסכים שמכירים את הרכב, מוסך שלא מכיר את הרכב הזה יגרום הרבה יותר נזק מאשר תועלת ואתה תשלם על כל הנזקים שהוא גרם.

מוסכים מומלצים:

מוסך שמשון ביהוד. (מוסך מורשה, כניראה הכי מקצועי בארץ בכל מה שקשור לרכבי פיאט. מכירים כל חלק ברכב עד לרמת הבורג.)

מוסך פיאטון בתל אביב. (מורשה לשעבר, אין לי נסיון איתו אך הבנתי מאנשים שמדובר במוסך איכותי.)

הכמה מאות שתשקיע על גרר יחסכו לך המון כאב ראש וזמן אבוד.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שלמתי לפני חצי שנה 2000 ש"ח על משאבת רובוט משופצת + החלפת שמן dualogic + בדיקה.

אני במקומך הייתי מרים טלפון למוסך שמשון ביהוד \ מוסך פיאטון בת"א, מתאר להם את התסמינים ושואל אותם האם לדעתם האבחון הגיוני.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

בהחלט יתכן שמשאבת מצמד לא תקינה תגרום לאי הנעה, אם הגיר משולב להילוך והמשאבה לא תקינה לא ניתן יהיה להניע את המנוע, רק אם ההילוך משולב לניוטרל יהיה ניתן להניע מבלי היכולת לשלב הילוכים.

אם שואלים אותי, הרכב משאבה חדשה.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...