Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן בקלות,

האתגר הוא למצוא דרייברים לכל התקני החומרה עבור וינדוס 7.

עוד נקודה שדורשת טיפול, בחלק מהמחשבים החדשים ישנו בקר זיכרון שההתקנה של וינדוס 7 לא תומכת בו,

לכן יש להוריד התקנה מיוחדת של וינדוס 7 עם תמיכה מובנית או להשתמש בכלי מיוחד (יש לאסוס כלי כזה) שלוקח התקנה קיימת של וינדוס 7 ומוסיף אליה את הדרייבר הדרוש.

יום טוב גם לך

פורסם

אם המטרה היא לחזור לממשק הישן, יש פתרונות של skin. לא ניסיתי, רק יודע שיש...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כבר רשמתי שאני :shock: בנושאים האלו.

זהו מחשב בן שנתיים-שלוש של DELL של אחי שנקנה עם WIN8 מובנה, המחשב עושה לו קצת בעיות בזמן האחרון אז הצעתי לו לעזור לפרמט ולשים WIN 7 שהיא מערכת הפעלה מצויינת לטעמי.

אני מבין שיש סיכוי שאתקל במכשולים?

פורסם

לא רואה סיבה להתקין 7 על מחשב מודרני. תתקין מחדש 8.1 או לשדרג ל10.

התקנה מחדש בתאוריה היא פעולה פשוטה - אבל:

אין לך רשיון לחלונות 7

תצטרך לחפש דרייברים מתאימים - זאת לא תהיה התקנה חלקה

ככל שהמחשב יותר ישן, לא בטוח שתמצא דרייברים מתאימים

תצטרך לגבות את המסמכים שיש לך על המחשב

פורסם

דווקא התכוונתי על מה שאלכס מעלי התכוון :

"

זו לא סיבה לשנמך ל-7. תשאר עם 8 (או 8.1 ליתר דיוק) שהיא מערכת טובה יותר ומקסימום תתקין

http://www.classicshell.net/

כדי שתיראה כמו 7."

זאת פעולה פשוטה שלא תסבך אותי אם אלך לפי מדריך?

פורסם

ההצעה שלי היא דווקא לקפוץ למעלה, להתקין חלונות 10 אבל לבחור בהתקנה נקיה (save nothing) הסיכוי להצליח ולקבל מחשב טוב גדולה יותר מהסיכוי להצליח בירידה לחלונות 7 השידרוג עדין בחינם, שווה לנצל.

כמובן לשמור את כל הדברים החשובים בצד על כונן אחר במהלך השדרוג

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

[/color][/right]

זה משהו שאתה לוחץ בו כל הזמן Next, וזה מחזיר לך את תפריט התחל של 7

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ניתן בקלות,

האתגר הוא למצוא דרייברים לכל התקני החומרה עבור וינדוס 7.

עוד נקודה שדורשת טיפול, בחלק מהמחשבים החדשים ישנו בקר זיכרון שההתקנה של וינדוס 7 לא תומכת בו,

לכן יש להוריד התקנה מיוחדת של וינדוס 7 עם תמיכה מובנית או להשתמש בכלי מיוחד (יש לאסוס כלי כזה) שלוקח התקנה קיימת של וינדוס 7 ומוסיף אליה את הדרייבר הדרוש.

יגאל, אתה מדבר על UEFI ?

פורסם
יגאל, אתה מדבר על UEFI ?

אני כבר לא זוכר מה היה האירוע,

ניראה לי שזה היה דרייבר של בקר USB3 או משהו בסגנון

יום טוב גם לך

פורסם
דווקא התכוונתי על מה שאלכס מעלי התכוון :

"

זו לא סיבה לשנמך ל-7. תשאר עם 8 (או 8.1 ליתר דיוק) שהיא מערכת טובה יותר ומקסימום תתקין

http://www.classicshell.net/

כדי שתיראה כמו 7."

התקנת הקלאסיק-של היא מאוד פשוטה כמו התקנה של כל תוכנה אחרת.

אם התכוונת לחלק השני של ההודעה שלי (התקנה מחודשת של הוינדוס 8 בעזרת האופציה המובנית בו), אז עשיתי אחת כזו אתמול והאמת שזה הלך פחות חלק ממה שציפיתי. מסיבה כלשהי הוא סירב להתקין על כונן C הקיים. נאלצתי למחוק גם את C וגם את D ולתת לו לחלק את ההארד דיסק מחדש, תוך שהוא מוסיף כמה מחיצות קטנות משלו (ריקוברי ועוד משהו). זה נשמע מסובך אבל בפועל מאוד פשוט והוא מציע את האפשרויות האלו. אה, וקח בחשבון שצריך להזין את הקוד של הוינדוס שלך אז אל תתחיל בתהליך אם אין לך אותו.

ועוד עניין שהיה לי זה שהוא לא זיהה את הכרטיס רשת אלחוטית (והמחשב לא מחובר קווית). נאלצתי להוריד את הדרייבר במחשב אחר ולהעביר עם דיסק און קי.

• תוכן חדש...