Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו חלאס. עוד מעט נרד לרמת ההשוואה בין נפח של שקית לקרטון חלב...8)

אז תשים דברים על המושבים האחוריים או שתקפל אחד מהם או שניהם.

עד לא מזמן כל העולם ואשתו (והילדים) הסתדר עם סדאן, אפילו בלי דלת חמישית לרפואה. ועכשיו, פתאום, כולם צריכים לפחות ספורטאז', כי בדיוק אימצו פינצ'ר ננסי מצב"ח, וחסר מקום...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 143
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לחיצה קלילה על שני כפתורים של המושב האחורי וכמעט כל הסופר יכנס לסוויפט. לפצל את הקניה ל 3 פעמים רק בגלל זה?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לצערי חופשה משפחתית היא כ2000 ק"מ על פני שבוע (אוסטריה וחזרה לשוויץ), בגלל זה הרכב צריך להתאים טוב לחופשות שלנו, לגבי העגלה ברגע שהיא נכנסת, אין מקום יותר למזוודה, והוצאת המזוודה (תמיד נוסעים אם מזוודה אחת עם כל הדברים שלנו פלוס של הילדה בפנים) זה עסק לא קל במיוחד שלאישתי יש פריצת דיסק.

לגבי אופניים לא בדקתי (לצערי מכרתי את כל הזוגות שהיו לי, והשארתי רק אופני כביש).

עשינו את הדרך הזאת בזמנו עם קליאו 1.2,ורנו 4,נוח לא היה בכלל, נסיעה של 800 ק"מ לכיוון צריכה להיות נוחה, במיוחד שיש ילדה בעסק, ונוחות בשבילי זה הוצאת המטען באופן קל יחסית.

mountain-buggy-urban-jungle-3-wheel-original-all-terrain-buggy-3-4-view-berry.jpg

פורסם

לשכנע את האשה לקפל את המושבים? כבר יותר קל לשכנע אותה לנהוג ברכב ידני.:lol:

סטינו לגמרי מנושא השרשור. אז כדי לסגור את ההתנצחות ולחזור לצרפתיה הדוקרנית נאמר שלכל אחד יש סדרי עדיפות, והרכב צריך להתאים להם. נושא תא המטען הפריע לי בסיטואציה הספציפית אבל לא היה מונע ממני לרכוש אותה. לעומת זאת נושאי לוח המחוונים, לוח הבקרה והבעיה ביחסי ההעברה (שכנראה ספציפית לאותו שילוב של מנוע\תיבת העברה) בהחלט היו מכוונים אותי לרכב אחר. וכמובן הדרישה של האשה לרכב אוטומטי, אבל זה נושא לשרשורפלצת אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רומן,

היה נעים להכיר! , הוצאת לי את המילים מהפה בתגובה שרשמת לי.

(אני מתחיל לאט לאט ללמוד איך לסקור רכבים בצורה נכונה, אז האירוע שהתקיים היום הוא אחלה של נקודת התחלה)

רועי

פורסם

פאלוס מהי צריכת הדלק האמיתית?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אין ספק שהפולו נשארה מאחור מול הקק טוס לפחות במספר התגובות.

הציפוי הצדדי לא בנוי מחתיכה אחת , אלא יש בו כמו סנפירים .

האם זה מוסיף כ"ס ? מקטין את איוושת הרוח? הופך אותה לאווירודינמית יותר ?

או הכל נכון.

הם קיימים גם בציפוי האחורי

האם שם הם מתפקדים כמו דיפיוזר, או שזה פסבדו כמו הסאן רופ של אושריקו?

מד חום רצוי, מד סל"ד ? רק למאותגרי שמיעה.

אני מבקש התייחסות לנושא הסנפירים כי הנושא מדיר שינה מעיני כבר מספר ימים ולילות

תא מטען זה דבר מאוד טריקי. הנפח הוא רק חלק מהסיפור, המבנה הוא חלק לא פחות חשוב. היחס בין הגובה לעומק, רוחב בתי הגלגל, זוית הגב של המושב האחורי, כל מיני התקנים שנמצאים בו. לגולף 2011 ששכרתי בספרד נפח תא מטען 350 ליטר, לקקטוס ששכרתי לפני נה 348. נראה הבדל זניח - אבל משום מה הסתדרתי הרב ותר טוב עם תא מטען של הגולף.

נחזור כמה פוסטים לאחור - הקניה השבועית אצלנו ענקית. לאחרונה קרו לאשתי שני דברים - האחד הוא שעברה מה-SX4 (נפח תא המטען מעל 500 ליטר) לסויפט (נפח תא המטען קצל מעל 200). השני הוא שינוי במפת הסופרמרקטים בנשר. התוצאה - במקום לערוך קניה שבועית אחת גדולה שמילאה את ה-SX4 מפצלת את הקניה ל-2-3 מנות. בסופו של דבר מה שממלא את תא המטען אלה כמה פריטים נפחיים - שישיות\שמיניות קולה, חבילות נייר טואלט ועוד כמה פריטים. כאשר לא קונים את אלה גם 200 ליטר מספיקים. כאשר יש מבצע וקונים כמה חבילות - גם 500 הופכים צפופים. וכיון שמדובר בפריטים שימושיים (למרות ירידה בצריכת המשקאות המוקפצים) יש להם משמעות בהובלה.

בקשו הובלה מהסופר:shock: שיעלה כמה שיעלה

חיסכון בכאבי גב.

בשביל נושא כזה לפסול רכב ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

:roll: אפשר לחשוב שקניה בסופר זה אירוע משפחתי שבו כל בני המשפחה משתתפים באופן קבוע...

תמיד יהיה מושב שאפשר להניח עליו את נייר הטואלט או לא משנה מה...

לא בגלל קניות בסופר פוסלים מכונית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
אין ספק שהפולו נשארה מאחור מול הקק טוס לפחות במספר התגובות.

אני מבקש התייחסות לנושא הסנפירים כי הנושא מדיר שינה מעיני כבר מספר ימים ולילות

בקשו הובלה מהסופר:shock: שיעלה כמה שיעלה

חיסכון בכאבי גב.

בשביל נושא כזה לפסול רכב ?

לשכנע את האשה לקפל את המושבים? כבר יותר קל לשכנע אותה לנהוג ברכב ידני.:lol:

סטינו לגמרי מנושא השרשור. אז כדי לסגור את ההתנצחות ולחזור לצרפתיה הדוקרנית נאמר שלכל אחד יש סדרי עדיפות, והרכב צריך להתאים להם. נושא תא המטען הפריע לי בסיטואציה הספציפית אבל לא היה מונע ממני לרכוש אותה. לעומת זאת נושאי לוח המחוונים, לוח הבקרה והבעיה ביחסי ההעברה (שכנראה ספציפית לאותו שילוב של מנוע\תיבת העברה) בהחלט היו מכוונים אותי לרכב אחר. וכמובן הדרישה של האשה לרכב אוטומטי, אבל זה נושא לשרשורפלצת אחר.

ישה, הפעם קרה לך מה שבדרך כלל קורה לי: כתבתי שעל תא המטען לא הייתי פוסל את הרכב. כן על בעיית קריאת לוח המחוונים, כן על לוח בקרה לא נוח (ולטעמי אולי אפלו מסוכן) לתפעול, כן על "חור" בין ההילוכים.

ההתנצחות בנושא תא המטען היתה הסחפות של כל הצדדים. קורה בלהט ההקלדה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבל שמתפתחת פה תחרות מי תוקף יותר את ספריאל על כך שיש לו קריטריונים משלו לבחירה או פסילה של רכב.

"יהודי נתקע על אי בודד. שנים מאוחר יותר, כשמגיעים המחלצים הם מגלים שהוא בנה שם שני בתי כנסת. "למה שניים?" הם שואלים. "אחד כדי שאוכל להתפלל בו, ואחד שבו כף רגלי לעולם לא תדרוך!" הוא עונה"

נכון שיהודים אוהבים לריב אבל לא מוכרחים. אפשר לתת לכל אחד להחליט לבדו על סדר העדיפויות שלו.

יהודה

פורסם

1.2 טורבו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מישהו יודע אם אפשר להשכיר קקטוס לכמה ימים? חיפשתי בכמה חברות השכרה באתרי אינטרנט ולא מצאתי. רוצה שאבא שלי יבדוק אותו יסודית לפני שהוא מחליט לרכוש אחד, ונסיעה קצרה עם נציג זה לא מספיק לו.

פורסם

אישית הייתי מנסה לפנות לנציג לובינסקי בפורום לפני פניה לחברת השכרה.

לא עולה כסף לנסות. מדובר על לקוח מאוד פוטנציאלי.

פורסם
לצערי חופשה משפחתית היא כ2000 ק"מ על פני שבוע (אוסטריה וחזרה לשוויץ),

שכחתי שאתה בחו"ל, והטווחים אחרים. גם הפרשי העלות של קניית הרכב.

אבל אין ספק, העגלה הזו מוגזמת...8)

פאלוס מהי צריכת הדלק האמיתית?

חכה, חכה...:lol:

היום בדקתי, עם שני שלושה נוסעים, שלושה זוגות אופניים (אחד על הגג), ותיקים, שיוט עד 120 קמ"ש (בגלל האופניים על הגג) - 13.5 ק"מ לליטר.

אבל צריך לזכור שגגון מוסיף לפחות 10% לצריכה בשיוט, אז עם אופניים...

בעיר אני מקבל 13 ק"מ לליטר (עיר=נסיעות קצרות בת"א).

אבל צריך לזכור, אני נהג עם רגל די כבדה.

מה שכן, אחרי רכיבת שטח, מאוד נעים לחזור לסלון של הקקטוס. פשוט אוטו נוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...