Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי ix35

mor6439
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2011 עולה כ 100000

ואילו במחיר שלה אפשר לקנות

סוזוקי קרוסאובר 2013

או מזדה 3 2014

אפילו פיאט טיפו חדשה

האם עדיין היונדאי אקטרטיבית ?

פורסם

לדעתי היונדאי לא אטרקטיבית וומשפחתית רגילה תעשה את העבודה מצוין.

מאחר ושקלת אופציות יד שנייה- ב0 ק"מ יש לך קיה סיד סטיישן באזור ה103 אלף ,קיה פורטה ב101 אלף , C4 מעודכנת ב105.

פורסם

עד עכשיו נסעתי בהונדה סיוויק 2007

כ100000 ק"מ

מכונית נהדרת.

חשבתי להשתדרג.

חשבתי על הונדה חדשה יותר, אך הדגם החדש לא מוצאת חן בעני.

בדרך כלל נוסע לבד, [2 ילדים גדולים חיילים] יש להם רכב משלהם

בית עבודה וסידור מידי יום

פורסם

אין ספק שההונדה רכב מצויין.אני עם הונדה 2008 וגם אני מחפש יורשת אבל גם ב100000 אין ממש רכב שעולה עליה באמינות,יופי,דינמיות וכו.תישאר עוד קצת עם ההונדה,שנה הבאה ההונדה תגיעה לארץ עם מנועי טורבו ואז אוליי יהיה מעניין.

המזדות החדשת מפנקות,חזקות ומענייות אז תשקול .

פורסם
אין ספק שההונדה רכב מצויין.אני עם הונדה 2008 וגם אני מחפש יורשת אבל גם ב100000 אין ממש רכב שעולה עליה באמינות,יופי,דינמיות וכו.תישאר עוד קצת עם ההונדה,שנה הבאה ההונדה תגיעה לארץ עם מנועי טורבו ואז אוליי יהיה מעניין.

המזדות החדשת מפנקות,חזקות ומענייות אז תשקול .

תודה רבה על התשובה.

אני ישקול זאת

הכן ההונדה רכב פנטסטי.

אנני רואה מחליפה ראויה,

לגבי ix35 לא היית תגובה,ככל הנראה אני ירד ממנה

פורסם

בוקר טוב,

ה ix35 היא רכב מצויין, שצבר כבר הרבה נסיון בשוק.

הוא כמובן לא רכב שטח, רק סוג של 'כאילו' אופנתי.

אין סיבה לפסול אותו, למעט המחיר שנראה מעט גבוה עבור רכב בן 5 שנים.

רק לצורך ההשוואה, הספורטאז' דור קודם, מודל 2015 נמכר עם 0 ק"מ באיזור 120.0 אלף שקלים, אז הפער נראה מעט לא סביר.

למען ההגינות, היונדאי הוא מנוע 2.0 ליטר והקיה היא מנוע 1.6 ליטר.

עדיין, בשיקולי עלות / תועלת נראה שהיונדאי במחיר הזה קצת מוגזמת.

אם אין חובה בג'יפון, אתה מוזמן לבדוק משפחתיות שנמכרות היום דרך החברות השונות (גם דרכנו) עם 0 ק"מ, וליהנות מרכב חדש לחלוטין, עם אחריות, בתוספת לא ממש גבוה של כסף.

שלומי

פורסם

תגדיר דרישות מסודרות . אתה מחפש רכב גבוה ? כי הסיוויק דיי נמוכה . אתה מחפש רכב חסכוני ? אתה מחפש אמינות? תגדיר לפי סדר.

דרך אגב אחרי שעברתי מהסיוויק הבנתי שהרכב מלא חסרונות אבל אמין. אז בהחלט שווה לפזול הצידה.

פורסם
תגדיר דרישות מסודרות . אתה מחפש רכב גבוה ? כי הסיוויק דיי נמוכה . אתה מחפש רכב חסכוני ? אתה מחפש אמינות? תגדיר לפי סדר.

דרך אגב אחרי שעברתי מהסיוויק הבנתי שהרכב מלא חסרונות אבל אמין. אז בהחלט שווה לפזול הצידה.

אני מחפש רכב שיהיה אמין מצד אחד.

ושיהיה סחיר.

האופציות הם ix35 2011 מחיר כ 100000

יונדאי i25 2011 פרטית כ 60000

סוזוקי קרוסאובר 2014 פרטית כ 95000

אין בעיה של זמינות כסף. אך אני רוצה להפסיד ככל שניתן כמה שפחות.

אני פוזל לכיון קרוסאוברים, מכיוון שאני מאמין שהם ישמרו על ערכם יותר ..

אבקש את עזרתכם הדחופה

פורסם

רכב נהדר (אימי רכשה לפני שנתיים חדש),אמין שקט ונוח. שינוי הצורה החדשה הביא איתו ,עידון מסויים ושקט רכב זריז . די צפוף לטעמי בחלקו הקדמי וקלסטרופובי (לטעמי).

הילדים,אם יש יאהבו את המושב האחורי המרווח ותא מטען יעיל וגדול. רכב נחמד מאוד שהוחלף

מהר מידי ע"י הטוסון החדש.

אחלה קנייה עיצוב יפה וצעצועי ,אבל כרכב הוא נהדר גם למשפחה.

פורסם
רכב נהדר (אימי רכשה לפני שנתיים חדש),אמין שקט ונוח. שינוי הצורה החדשה הביא איתו ,עידון מסויים ושקט רכב זריז . די צפוף לטעמי בחלקו הקדמי וקלסטרופובי (לטעמי).

הילדים,אם יש יאהבו את המושב האחורי המרווח ותא מטען יעיל וגדול. רכב נחמד מאוד שהוחלף

מהר מידי ע"י הטוסון החדש.

אחלה קנייה עיצוב יפה וצעצועי ,אבל כרכב הוא נהדר גם למשפחה.

תודה על תגובתך

לגבי תצרוכת דלק?

בגדר הסביר?

פורסם

הסוזוקי, למרות שמו, ממש לא קרוסאובר ואינני מבין למה אנשים חושבים שהוא כן...

אני מסכים איתך בנושא שמירת הערך, לפחות עד היום השוק מראה ביקוש ושמירת מחיר לטובת הג'יפונים על גבי משפחתיות רגילות.

לראייה, שלמה סיקסט לא מתביישים לבקש (ואולי גם לקבל) מחירון או מחירון מינוס 5% על IX35 עם מעל 100K ק"מ ובכלל לא מתחשבים בעברו כליסינג מה שאומר שהם דורשים מעל המחירון של הרכב בפועל.

בכל אופן, הרכב מראה אמינות טובה וצריכת הדלק במשולב על נהג רגוע עומדת על 9.3 ק"מ לליטר (אשתי) וכ7 ק"מ לליטר כאשר אני נוהג עליו.

• תוכן חדש...