Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ימי מכירות סיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את הלאון שלי ללאון FR החדשה.

אבל העניין שאני מחכה שיהיה ימי מכירות בסיאט, שיהיה מבצעים.

ידוע לכם מתי יהיה ימי מכירות? מתי יהיה יותר משתלם לקנות?

תודה.

פורסם

לפי מה שאני יודע, הם עושים ימי מכירות בערך כל חצי שנה, אם אני טועה תקנו אותי.

אני הזמנתי את הלאון שלי בימי מכירות שהיו, בערך בסוף מרץ השנה, מחכה שהרכב יגיעה ארצה.

רק אל תצפה למשהו גראנדיוזי מהם בימי המכירות, הם דיי קשים ועקשנים.

בדרך כלל הם פשוט נותנים לך לרכב החדש מתנת התקנות של תוספות כאלו או אחרות וזהו, אה ובגלל שאתה רוצה להחליף לאון בלאון, או שמחליפים מודל באותו המודל, אז מקבלים מחיר מחירון על הרכב הישן בטרייד אין, זה מה שהם אמרו לי כשהזמנתי מהם רכב.

הנחה משמעותית על הרכב החדש כנראה לא תקבל מהם, אם בכלל תקבל, הם פשוט נותנים לך התקנות נוספות (כל מיני שטויות) לרכב החדש במתנה.

בכל מקרה זה המצב שהיה אצלי, כאשר במרץ, בימי המכירות הזמנתי מהם רכב חדש, אני לא יודע אם זה תמיד אצלם ככה, כי אם כן אז הימי מכירות האלו לא שווים שום דבר, סתם פרסומות בכדי להביא כמה שיותר לקוחות לתוך החנות.

יכול להיות שאני טועה, וכל פעם ימי המכירות אצלם זה משהו שונה, הייתי שמח אם מישהו ירשום פה על הניסיון האישי שלו (לאחרונה, ולא לפני שנים), כאשר הזמין רכב מהם בימי מכירות וקיבל באמת משהו שווה. אני בטוח שגם את פות''ש זה יעניין.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

מניסיון בכמה אולמות תצוגה, דווקא בימי מכירות הם נותנים פחות הנחות מיום רגיל.. כנראה בגלל שבימי מכירות יש יותר אנשים שמתעניינים.

בקיצור תלך דווקא ביום רגיל.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אני קיבלתי 50K בלי ריבית והצמדה ו-50% הנחה על רוב האבזור אם אני זוכר נכון. קניתי בימי המכירות באוקטובר 2015.

האיביזה מוצעת בהנחה קבועה כך שלא מקבלים הנחה נוספת על הרכב עצמו.

פורסם

בסיאט יש הנחות גם בלי ימי המכירות.

קח בחשבון שבמהלך ימי המכירות גם הערך של הרכב שלך ירד בהתאם.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בימי מכירות במרץ קיבלתי הצעה לטרייד אין במחיר מחירון + הנחה של 5,000 ש"ח.

לאון 1.8 בטרייד אין מול לאון 1.2 חדשה.

פורסם
מניסיון בכמה אולמות תצוגה, דווקא בימי מכירות הם נותנים פחות הנחות מיום רגיל.. כנראה בגלל שבימי מכירות יש יותר אנשים שמתעניינים.

בקיצור תלך דווקא ביום רגיל.

אתה בא להגיד לי שאני יכול לקבל מחיר מסויים באולם תצוגה א' ומחיר מסויים באולם תצוגה ב'?

יש לי הצעת מחיר שקיבלתי בימי מכירות שהיו במרץ האחרון שהוא 158,269 ש"ח עם כל מיני אבזורים בשווי של 6,490 ש"ח בחינם.

אני מאמין שגם ביום מכירות הבא יתנו לי דבר דומה למה שקיבלתי במרץ.

לכן מחר אכנס לאולם תצוגה בהרצליה פיתוח ואבקש הצעת מחיר על הלאון FR עם טיפה התמקחות ונראה מה נקבל ונשווה בין ההצעות, אם יהיה פער משמעותי כמובן שאני אחכה לימי מכירות אבל אם יציעו לי דברים דומים נלך על קנייה בחודש הקרוב כבר.

השאלה הנוספת שלי אם הצעת מחיר ואבזורים שאני מקבל בהצעת מחיר באולם תצוגה בהרצליה פיתוח יהיו תקפים גם לגבי האולם תצוגה בנצרת? כי את הקנייה אני מאמין שאני אבצע בנצרת בגלל הקרבה לסוכנות (אני מעפולה), אז מעניין אותי לדעת אם זה יהיה דומה או שונה.

תודה חבר'ה!

פורסם
אתה בא להגיד לי שאני יכול לקבל מחיר מסויים באולם תצוגה א' ומחיר מסויים באולם תצוגה ב'?

יש לי הצעת מחיר שקיבלתי בימי מכירות שהיו במרץ האחרון שהוא 158,269 ש"ח עם כל מיני אבזורים בשווי של 6,490 ש"ח בחינם.

לכן מחר אכנס לאולם תצוגה בהרצליה פיתוח ואבקש הצעת מחיר על הלאון FR עם טיפה התמקחות ונראה מה נקבל ונשווה בין ההצעות, אם יהיה פער משמעותי כמובן שאני אחכה לימי מכירות אבל אם יציעו לי דברים דומים נלך על קנייה בחודש הקרוב כבר.

השאלה הנוספת שלי אם הצעת מחיר ואבזורים שאני מקבל בהצעת מחיר באולם תצוגה בהרצליה פיתוח יהיו תקפים גם לגבי האולם תצוגה בנצרת? כי את הקנייה אני מאמין שאני אבצע בנצרת בגלל הקרבה לסוכנות (אני מעפולה), אז מעניין אותי לדעת אם זה יהיה דומה או שונה.

תודה חבר'ה!

אם בסוף תחליט לא לחכות לימי המכירות הבאים, עקב חוסר מבצעים שווים ומעניינים, אז כדאי לך, לדעתי, לסגור עסקה כמה שיותר מהר.

לפי המחיר שנתת פה, אני מבין שאתה רוצה את הלאון 1.8 החדשה, כמו שגם אני הזמנתי.

אז דע לך שיש שתי ספינות שמגיעות ארצה בחודשים האלו עם מלאי חדש של הרכבים האלו וכנראה גם דגמים אחרים.

האחת כנראה כבר הגיעה, תאריכה היה, אם אני זוכר נכון 19 למאי, שזה לפני יומיים, והשנייה צריכה להגיע ב-23 או 29 ליוני, שזה חודש הבא, לספינה הזאת אני מחכה, כי רכבי החדש נמצא עליה.

אז שוב, אם תוותר על ימי מכירות, לדעתי תזדרז להזמין לפני שלא ישארו דגמים, ואתה יודע שהבעיה היא עוד תמיד עם בחירת צבע הרכב.

בהצלחה.

פורסם

האם אפשר יהיה לבצע טרייד אין על איביזה 2014? מה התנאים ? האם משהו בדק/שאך? תודה. אני סתם רוצה לדעת בכללי איך הם מתנהלים עם טרייד אין ואני ממש לכ רוצה להחליף עכשיו או בקרוב. סתם התעניינות

פורסם
האם אפשר יהיה לבצע טרייד אין על איביזה 2014? מה התנאים ? האם משהו בדק/שאך? תודה. אני סתם רוצה לדעת בכללי איך הם מתנהלים עם טרייד אין ואני ממש לכ רוצה להחליף עכשיו או בקרוב. סתם התעניינות

אני רציתי להחליף איביזה 2014 באיביזה 2016 לפני חודשיים (לא ביום מכירות).

בסוכנות הציעו לי מחירון - 5% ותוספת של 2000 ש"ח (כי המחיר מבצע הוא למזומן או איזו שטות כזאת).

הטרייד אין הוא דרך אוטודיל ואחרי הבדיקה תמיד מוצאים עוד שטויות להוריד עליהן.

בסוכנות אמרו לי שעדיף לי למכור אותה עצמאית.

בסוף באמת מכרתי תוך יום במחיר מחירון (הייתה שמורה מאוד).

פורסם

תודה חבר'ה!

התכוונתי לכמה אולמות תצוגה של יבואנים אחרים, לא סיאט בכל מיני ערים שונות. אבל מבחינה הגיונית תמיד יהיה הבדל בין אולם תצוגה אחד לשני של אותו יבואן.( לא הבדל גדול אבל קיים).

דרך אגב אני מכיר מישהו שקיבל הצעה על הלאון fr במחיר מחירון אבל עם כל התוספות שקיימות לרכב.(כולל כיסאות וכו).

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

הייתי היום בסוכנות של סיאט בהרצליה וקיבלתי את אותה הצעה כמו שקיבלתי ביום מכירות של סיאט במרץ עם אותם תוספות בחינם ואותו מחיר. מה שאומר שכנראה הימי מכירות של סיאט זה לא כזה דבר שכדי לחכות עבורו.

מסתבר שבסוכנות של סיאט בהרצליה יש להם יום מכירות שבוע הבא (יום אחד) אז אני אחכה לשבוע הבא ונקבל הצעה, למרות שאני לא מצפה להבדל משמעותי בין ההצעה שקיבלתי היום להצעה שאני אקבל שבוע הבא.

אני אפרסם את הרכב שלי למכירה כנראה כבר השבוע ואחרי שאני אמכור אותו אבצע הזמנה חדשה.

פורסם
הייתי היום בסוכנות של סיאט בהרצליה וקיבלתי את אותה הצעה כמו שקיבלתי ביום מכירות של סיאט במרץ עם אותם תוספות בחינם ואותו מחיר. מה שאומר שכנראה הימי מכירות של סיאט זה לא כזה דבר שכדי לחכות עבורו.

מסתבר שבסוכנות של סיאט בהרצליה יש להם יום מכירות שבוע הבא (יום אחד) אז אני אחכה לשבוע הבא ונקבל הצעה, למרות שאני לא מצפה להבדל משמעותי בין ההצעה שקיבלתי היום להצעה שאני אקבל שבוע הבא.

אני אפרסם את הרכב שלי למכירה כנראה כבר השבוע ואחרי שאני אמכור אותו אבצע הזמנה חדשה.

לא ביררת בהרצליה, האם אתה תקבל מחיר מחירון על הלאון הישנה שלך אם ותזמין מהם לאון חדשה?

כי אם כן, אז אין לך טעם למכור לבד, אלא אם כן אולי אתה מתכוון למכור את הלאון שלך מעל למחירון, שאני לא מאמין כי תצליח.

פשוט אם הם נותנים מחיר מחירון על הדגם הישן שלך בכדי שתחליף באותו הדגם רק חדש (שוב, זה מה שהם אומרו לי כשאני הזמנתי במרץ), אז לדעתי אין טעם לשבור את הראש עם המכירה העצמאית אלא עדיף כבר לתת להם את רכבך הישן תמורת מחירון, לקחת חדש וזהו.

בכל מקרה אם לי הייתה אופצייה כזאת, לא הייתי חושב פעמיים, לוקח מחירון על הרכב שלי, לוקח מהם רכב חדש וזהו. כי הרי ידוע עד כמה השוק של רכבי יד2 קשה היום, ודיי קשה למכור רכב במחירון, אפילו שהוא ממש שמור.

אבל לצערי אצלי המצב בעת ההזמנה היה שונה היות ואני לא בעל לאון שמחליף בלאון, אלא רכב מהקונצרן רק דגם אחר לגמרי (ראו בחתימתי), ועל טרייד אין על רכבי הם מורידים לי כמה אלפי שקלים, למרות שאני עדיין לא ממש מבין למה, זה הרי רכב מאותו הקונצרן, אותה המשפחה אפשר להגיד...

אז אני מנסה למכור לבד עד קבלת הרכב החדש, אם לא אצליח אז אמסור להם את רכבי כטרייד אין, מה לעשות.

• תוכן חדש...