Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ימי מכירות סיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ביררת בהרצליה, האם אתה תקבל מחיר מחירון על הלאון הישנה שלך אם ותזמין מהם לאון חדשה?

כי אם כן, אז אין לך טעם למכור לבד, אלא אם כן אולי אתה מתכוון למכור את הלאון שלך מעל למחירון, שאני לא מאמין כי תצליח.

פשוט אם הם נותנים מחיר מחירון על הדגם הישן שלך בכדי שתחליף באותו הדגם רק חדש (שוב, זה מה שהם אומרו לי כשאני הזמנתי במרץ), אז לדעתי אין טעם לשבור את הראש עם המכירה העצמאית אלא עדיף כבר לתת להם את רכבך הישן תמורת מחירון, לקחת חדש וזהו.

בכל מקרה אם לי הייתה אופצייה כזאת, לא הייתי חושב פעמיים, לוקח מחירון על הרכב שלי, לוקח מהם רכב חדש וזהו. כי הרי ידוע עד כמה השוק של רכבי יד2 קשה היום, ודיי קשה למכור רכב במחירון, אפילו שהוא ממש שמור.

אבל לצערי אצלי המצב בעת ההזמנה היה שונה היות ואני לא בעל לאון שמחליף בלאון, אלא רכב מהקונצרן רק דגם אחר לגמרי (ראו בחתימתי), ועל טרייד אין על רכבי הם מורידים לי כמה אלפי שקלים, למרות שאני עדיין לא ממש מבין למה, זה הרי רכב מאותו הקונצרן, אותה המשפחה אפשר להגיד...

אז אני מנסה למכור לבד עד קבלת הרכב החדש, אם לא אצליח אז אמסור להם את רכבי כטרייד אין, מה לעשות.

מחיר מחירון של הרכב עומד על סביבות ה-90,000 אלף שקל ואני לא מתכוון למכור אותו בטריד אין כי אני מאמין שאני אצליח למכור אותו בשוק במחיר רגיל, הרכב שמור, עלה בסוף שנת 2014 לכביש (חודש אוקטובר), עדיין באחריות ובנוסף הקילומטראז נמוך.

פורסם

אני לא מצליח להבין את ההיגיון בלהחליף לאון בת פחות מ 20 חודשים באחת חדשה.

גם אם זה המודל החדש ומשדרג לגרסת FR.

ברור לי שיש הבדלים אבל זה עניין די יקר.

אני יכול להבין מי שעושה מהלך כזה עם מרצדס או עם כל רכב יקר. אם יש הרבה כסף אז אפשר להתפנק בהחלפת רכב כל שנה. באמת אני מפרגן.

אם הייתי במצב שאני יכול להחליף כל שנה וחצי לאון בלאון חדשה הייתי מתאפק ופעם בשש שנים קונה bmw סדרה 3. ועוד חוסך כסף.

פורסם
אני לא מצליח להבין את ההיגיון בלהחליף לאון בת פחות מ 20 חודשים באחת חדשה.

גם אם זה המודל החדש ומשדרג לגרסת FR.

ברור לי שיש הבדלים אבל זה עניין די יקר.

אני יכול להבין מי שעושה מהלך כזה עם מרצדס או עם כל רכב יקר. אם יש הרבה כסף אז אפשר להתפנק בהחלפת רכב כל שנה. באמת אני מפרגן.

אם הייתי במצב שאני יכול להחליף כל שנה וחצי לאון בלאון חדשה הייתי מתאפק ופעם בשש שנים קונה bmw סדרה 3. ועוד חוסך כסף.

את האמת שבהתחלה ביררתי לגבי מרצדס A180 והייתי קרוב ללסגור, אבל אז החלטתי לבטל ולבדוק את האופציה של ה FR.

המרצדס, BMW וכל רכבי היוקרה למיניהם סתם מושכים עיניים אליהם וזה לא מה שאני מחפש והלאון FR זה בדיוק מה שאני מחפש ברכב.

פורסם
לא ביררת בהרצליה, האם אתה תקבל מחיר מחירון על הלאון הישנה שלך אם ותזמין מהם לאון חדשה?

כי אם כן, אז אין לך טעם למכור לבד, אלא אם כן אולי אתה מתכוון למכור את הלאון שלך מעל למחירון, שאני לא מאמין כי תצליח.

פשוט אם הם נותנים מחיר מחירון על הדגם הישן שלך בכדי שתחליף באותו הדגם רק חדש (שוב, זה מה שהם אומרו לי כשאני הזמנתי במרץ), אז לדעתי אין טעם לשבור את הראש עם המכירה העצמאית אלא עדיף כבר לתת להם את רכבך הישן תמורת מחירון, לקחת חדש וזהו.

בכל מקרה אם לי הייתה אופצייה כזאת, לא הייתי חושב פעמיים, לוקח מחירון על הרכב שלי, לוקח מהם רכב חדש וזהו. כי הרי ידוע עד כמה השוק של רכבי יד2 קשה היום, ודיי קשה למכור רכב במחירון, אפילו שהוא ממש שמור.

אבל לצערי אצלי המצב בעת ההזמנה היה שונה היות ואני לא בעל לאון שמחליף בלאון, אלא רכב מהקונצרן רק דגם אחר לגמרי (ראו בחתימתי), ועל טרייד אין על רכבי הם מורידים לי כמה אלפי שקלים, למרות שאני עדיין לא ממש מבין למה, זה הרי רכב מאותו הקונצרן, אותה המשפחה אפשר להגיד...

אז אני מנסה למכור לבד עד קבלת הרכב החדש, אם לא אצליח אז אמסור להם את רכבי כטרייד אין, מה לעשות.

אני מכרתי לאון 1.8 2010 במצב מצויין בלי שום בעייה והרבה מעל המחירון .

דווקא לרכב שוק ושם טוב.

פורסם
את האמת שבהתחלה ביררתי לגבי מרצדס A180 והייתי קרוב ללסגור, אבל אז החלטתי לבטל ולבדוק את האופציה של ה FR.

המרצדס, BMW וכל רכבי היוקרה למיניהם סתם מושכים עיניים אליהם וזה לא מה שאני מחפש והלאון FR זה בדיוק מה שאני מחפש ברכב.

זה לגמרי סבבה להעדיף את הלאון על רכבי היוקרה. אם אתה ער לעלויות של ההחלפה התדירה וזה מתאים לך אז קדימה

• תוכן חדש...