Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם האוטו מעט זמן כך שאני לא יודע אם זה נורמלי

הרכב עם מנוע 2200 כשהילוך רוורס משולב או בD ומזגן פועל יש רעש מתכתי מכיוון הרצועות נראה לי מהשרשרת טיימינג נדמה לי שכשהמנוע קר אין רעש

חוץ מזה בנסיעה במהירות 70 קמ"ש כשהסל"ד סביב 1600 וגם במהירות 40 וסל"ד כנ"ל יש רעידות בדוושת הגז אם כי לאחרונה אני שם לב שגם באופן כללי יש איזה רעד בדוושה אבל הרבה יותר חלש ונשמע לי הצליל הזה אם כי אני בתוך האוטו כך שקשה להבחין ממש וכשהמהירות עולה מפסיקים הרעידות מישהו אמר לי שיכול להיות שהממיר מומנט לא טוב, אם מישהו יכול לעזור לי אשמח, תודה

פורסם

תתחיל בבדיקת תושבות מנוע, בקוואליר שהייתה לי (שמכאנית מאוד דומה לאלרו) התושבות הבלויות הניבו תוצאה זהה לחלוטין.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

תושבת מנוע מקורית?

כשאתה מעביר הילוכים יש מכה?

כמה ק"מ?

יש נזילת שמן במקרה? אם כן, מייד זה מטפטף על התושבת בדגם הזה והורס אותה.

פורסם

כשאני מעביר מD ל3 ואני לוחץ על הגז יש מכה, אבל שאר העברות חלקות וגם כשעובר אוטומטי גם חלק ובקשר לתושבת שהחלפתי היא לא מקורית אבל נראה לי שהיא טובה בעמידה כשהילוך משולב אין כבר רעידות כמו לפני שהחלפתי

פורסם (נערך)

אולי קטנה ממש אבל אני לא חושב שהנזילה לכיוון של התושבת

ובהנחה שיש רישרוש מהשרשרת טיימיניג במצבים שתיארתי (כשהילוך משולב והאוטו עומד ומזגן דלוק וברברס בלי מזגן) האם חייב לטפל מיד

עריכה אחרונה על ידי אלרו
פורסם (נערך)

מה זה 1f3? מה זה מותחן חיצוני איפה הוא נמצא

והאם רואים אותו בלי לפרק

עריכה אחרונה על ידי אלרו
פורסם (נערך)

מה קוד מנוע ברשיון?

Timing chain tensioner 2.2 ecotec

קח בחשבון שרעש משמעו שכבר המובילים נשחקים גם כן, ולכן טפל בהקדם .

מה הק"מ?

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

יופי, תחליף מותחן חיצוני זה אמור לפתור את הבעיה.

אני החלפתי ב200 כחלק מתחזוקה מונעת- גם זה וגם אטם שסתומים כי רציתי לראות מה מצב המובילים וחופש בשרשרת .

שים לב שהמותחן מגיע לא פעיל! משמע צריך לתת מכה בחלקו האחורי על מנת לשחרר את הקפיץ כדי שיהפוך לפעיל .

עבודה של 10 דקות לפדנט, כולל השמן שינזל (100מ"ל) בערך .

שים לב- מדובר בצד שמאל אם אתה עומד מול המנוע בקצה של הראש בחלק האחורי .

הוא יוצא בהברגה, עדיף לסגור עם ידית מומנט אני לצערי סגרתי ברגש יד .

משהו כמו 40 דולר כולל משלוח באמזון.

בדוק מחזיר שמן קדמי, ככל הנראה נוזל במנוע הזה זה מחלה.

מה שכן, קל מאוד להחליף ולא צריך חולץ לפולי .

תראה אם במקרה נוזל לך שמן כלפי התושבת מנוע התחתונה, שכן שמן הורס גומי באופן מיידי.

20160519_165706.jpg

פורסם (נערך)

אם אתה יכול בבקשה להראות לי תמונות נוספות כי אני לא מוצא את זה שם אני רק רואה ברגים שסוגרים את המכסה של הראש והאם אפשר לפתוח ולראות אם הוא תקין לפני שאני מזמין, ממש תודה וסליחה אם אני מטריח מידי

עריכה אחרונה על ידי אלרו
פורסם

צירפתי גם תמונה של מוביל שרשרת ושרשרת .

שים לב במנוע שלי הכל בצבע אדום, נשטף בשמן גיר (שגעון פסיכי שלי) .

תשים לב שהמוביל שלם ולא מרעיש, נסה להרגיש חופש בשרשרת על ידי מתיחה שלה .

אני בחרתי להחליט על פי נסיון שלי, אם חסר לך חפש נתונים באינטרט לגבי מרווח מינימאלי מותר.

20160519_165711_001.jpg

20160519_165659_001.jpg

attachment-17.jpg

• תוכן חדש...