Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אויי כמה שאני מבין ללב כותב ההודעה,

קרה לי בדיוק אותו דבר בזמנו עם הפונטו.

"שלום זה בקשר לפונטו hgt טורבו".

חחחחח היו ימים :)

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

מזל טוב לרגל המכירה, [מקווה ומחזיק לה אצבעות שהיא נימצאת בידיים טובות..]LOL.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מזל טוב לרגל המכירה, [מקווה ומחזיק לה אצבעות שהיא נימצאת בידיים טובות..]LOL.

זהו שהיא עדיין לא נמכרה - קרא את השרשור בעיון....

בפעם הבאה אני בטוח שהודעה תבוא רק לאחר הפקדה כל הכסף בבנק...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

וואי וואי צר לי על כך ידידי ,איזה אנשים אלא יוסטור ..טוב תתנחם בכך ש2000 שח לא הולכים ברגל [תתפלל שכל יום יבוא לך ילדון צעיר ויפוצץ עיסקה וישלם את העוגמה שניגרמה לך] אין אין רק בישראל דברים כאילו יכולים לקרות ..צברים..@_@

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מזכיר לי את התקופה שמכרתי את הטרקטורון שלי (הונדה 300 4X4)...

איזה ליצנים התקשרו... אחחח, אם הייתי סטנדאפיסט הייתי מוציא מזה חומר לשנתיים של מופעים!

השוס הגיע חצי שנה אחרי שהיא נימכרה! התקשר אלי איזה מישהו, ומהצד הצד השני נישמע קול עם מיבטא ערבי:"שלום, זה בקשר להונדע"

חשבתי שהוא מיתכוון לאוטו, ואולי טעה במיספר, אז שאלתי "איזה הונדה?"

הוא אומר "ה 300, היא עדיין למכירה?"

טוב, אני מודה, אני אדם רע לפעמים :wink: "כן, מה אתה רוצה לדעת עליה..."

הוא שואל, דבר ראשון כמה אני רוצה עליה... אני עונה, אתה לא רוצה לדעת מה יש "על" הטרקטורון?

הוא מיתעקש על המחיר ואני עונה 45K, לא שקל פחות...

שקט... אחרי כמה שניות הוא אומר, אבל זה לא המחירון, נכון?

אני אומר לו, תראה, יש לו מנוע מיוחד שהבאתי מארצות הברית, משופר מאוד, עם גיר 6 הילוכים, הגדלת נפח, בוכנות לחץ, גל זיזים חם, שסתומי טיטניום, מגדש, ועוד... כל החלקים יוצרו בסדנא בארצות הברית אחרי ששלחתי את המנוע והגיר אליהם... המנוע מוציא כיום בסביבות 70 כ"ס!

יש דיפרנציאלים מיוחדים, בלמי דיסק, כל הפיירינגים עשויים סיבי פחם, מיכל מאלומיניום, רגליות מטיטניום... אתה מקבל אותו עם שני סטים של ג'אנטים וצמיגים, אחד לחולות ואחד לשטח, ג'אנטים קלים במיוחד. ממגנזיום..

הטרקטורון ניצח במלא תחרויות בחו"ל, והיום אין לי זמן לזה, אז אני מוכר...

אני שומע שתיקה מהצד השני... ואחרי זה הוא אומר:"אההה, נרה לי טיפה יקר, אני יחזור אליך"...

שניה לפני שהוא מנתק, אני צועק עליו:"כולכם אותו הדבר, מבלבלים לי את המוח!!! לא קונים!!!"

אחרי שבוע הוא התקשר שוב (נראה לי שזה אותו אחד) ואמר שיש לו כסף והוא רוצה לבוא...

בישרתי לו שאני הולך עכשיו למצא קונה לטרקטורון...

איזה לחץ!!! "לא אני בא עכשיו! אני יוסיף לך כסף! אחיי, תשמע, תראה!!!"...

לא נורא... בפעם הבאה הוא ידע לא להוציא את "מוטולוח" מהפח :wink:

גילי

(נ.ב. אם מישהו מדיירי הפורום קורא את זה וזה נשמע לו מוכר, זה לא אני, זה השכן שלי... אני לקחתי תרופות, בקיצור... לא נורא, ישנן צרות גדולות יותר :wink:)

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני נמצא בדיוק מהצד השני לפני שבוע קניתי חיפושית אחרי חצי שנה של חיפושים,אין לכם מושג כמה פעמים אמרו לי בלי חלודה והגעתי וחצי רכב רקוב,אין לכם מושג כמה אנשים אמרו לי שיש להם טסט ולא היה ,בקיצור כשמצאתי את הכלה כל כך שמחתי שבכלל לא דיברתי איתו על מחיר (בטוח שיכולתי להוריד)

ויש על מה .אבל פשוט הרכב היה כמו שדובר בטל'.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

השרשור הזה משעשע וגורם לבכי בו-זמנית - קצת כמו סטירה של קישון.

אני מציע להקים "שירות סאן-רוף טרם מכירה" (אני לא יודע איך זה יפעל עם קטנועים. מי יודע, אולי כן).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
השרשור הזה משעשע וגורם לבכי בו-זמנית - קצת כמו סטירה של קישון.

אני מציע להקים "שירות סאן-רוף טרם מכירה" (אני לא יודע איך זה יפעל עם קטנועים. מי יודע, אולי כן).

סוף טוב לטלנובלה הזו.

יומיים לאחר שהוציאה לו אמא'שלו את הקצפת מהפה חזר אלי עם אישור מחודש לקנות את האוטו. כן, מכרתי לו בשעה טובה את האוטו והעברנו בעלות. הייתה התרגשות מרובה, חיבוקים ונשיקות והעברתי לו את המפתחות. הוא שכח לעשות ביטוח.....:roll: אמרתי לו שלום ונסעתי לדרכי. זבש"ו.

לא חלפו יומיים והשיק של ה- 2000 ש"ח שניתנו לי כביטחון חזר... :twisted:ללא כיסוי. טלפון אחד ממני עם כל הקריז שצברתי במשך 5 ימים הריץ אותו אלי בערב שבת עם מזומנים ביד. זהו. באה מנוחה ליגע.. :-D שששששבת שששששלום. אפשר להתחיל להתמקד באהבה החדשה שלי.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
סוף טוב לטלנובלה הזו.

יומיים לאחר שהוציאה לו אמא'שלו את הקצפת מהפה חזר אלי עם אישור מחודש לקנות את האוטו. כן, מכרתי לו בשעה טובה את האוטו והעברנו בעלות. הייתה התרגשות מרובה, חיבוקים ונשיקות והעברתי לו את המפתחות. הוא שכח לעשות ביטוח.....:roll: אמרתי לו שלום ונסעתי לדרכי. זבש"ו.

לא חלפו יומיים והשיק של ה- 2000 ש"ח שניתנו לי כביטחון חזר... :twisted:ללא כיסוי. טלפון אחד ממני עם כל הקריז שצברתי במשך 5 ימים הריץ אותו אלי בערב שבת עם מזומנים ביד. זהו. באה מנוחה ליגע.. :-D שששששבת שששששלום. אפשר להתחיל להתמקד באהבה החדשה שלי.

לפי התמונה אני מנחש שזו מיאטה?

Back to the original - NC again.

פורסם

פשש זאת באמת הייתה חוייה לא רגילה בתולדות מכירת רכבים יד שנייה בארצינו.

אז שיהייה לך בשעה טוב ובהצלחה עם הרכב החדש.

• תוכן חדש...