Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית חושב שהכי מרגיז זה אלו שבאים עם כל הרצינות שבעולם, היו לי 3 כאלה עד שהחלטתי להשאר עם האיביזה.

הם באים רואים את האוטו, מתלהבים, באים שוב. אחד מהם אפילו אמר לי מחר הכסף אצלך, סגרנו הכל, לא לחצתי על חוזה (כי אני לא לחוץ :| ולא ממהר למכור את הרכב). הבן אדם נעלם יחד עם האבא הדברן שלו. אחרי כמה ימים הוא (האבא) מתקשר ואומר עכשיו קיבלנו אישור מהבנק מחר אני בא עם חוזה, שבוע לאחר מכן אותו בחור שם לי פתק "קנייה" על האוטו :roll:, ידעתי שזה הוא כי ראיתי אותו מאוחר יותר במועדון שהייתי בו באותו ערב.

אנשים אידיוטים לא חסר, אבל, אי אפשר לצפות מכל אחד שבא לראות רכב למכירה להיות "רציני" לפי הרצונות שלנו (לקחת את האוטו עכשיו...), אפשר להבין את ההתמהמהות אבל דחיל ראבק, תתעניינו, תשאלו, תבואו לראות אבל בשביל מה להשלות ?

אפילו אמרתי לאיזה בחור רציני נוסף שהאוטו כבר נמכר...

זה עוד לפני שהתחלתי לדבר על הילדים בני 17 שרוצים שאני ישכנע את אבא שלהם שזה אוטו בטיחותית וסתם נראה מהיר.

אי אפשר להאשים את עמישראל בסקפטיותו, סה"כ המוכרים בארץ חולירות אמיתיים. לא כולם, אבל גם לא חסר.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע

אבל יש סאן רוף?

:-D

מסכים עם גישת רוני : הכי טוב לרסק (בלי עין) ולקבל את המחירון מהביטוח.

הבעיה שבמכירה אפשר לקבל כמה אלפים טובים מעל המחירון לכן זה יהווה הפסד כספי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אז תחשבו מה עובר על סוחר מכוניות זאת העבודה שלו לשמוע זיוני שכל
העבודה שלו היא גם לזיין את השכל.....

יוצא שהוא מזדיין מכל הכיוונים.:wink:

פורסם
רגע

אבל יש סאן רוף?

:-D

הבעיה שבמכירה אפשר לקבל כמה אלפים טובים מעל המחירון לכן זה יהווה הפסד כספי.

בדרך כלל זה הפוך.

פורסם

בצד השני אני כרגע מחפש פיאט קופה או LE או טורבו פלוס .

אני מתקשר לבחור שגר ממש רחוק ממני הוא פרסם LE אני שואל אם הוא בטוח שזה LE הוא אומר לי שכן .

אני נוסע אליו במיוחד שלוש שעות נסיעה בשלג מטורף מגיע וישר רואה שזאת טורבו פלוס . אני אומר לו את זה הוא מתווכח איתי על זה במשך 30 דקות . דחיל רבאק אני ערכתי מחקר מטורף על האוטו הזה והוא סוחר רכב שזה הפעם הראשונה שיש לו אוטו כזה (הוא עוד לא ידע שיש דגם כזה בכלל ) אמרתי לו להסתכל ברשיון רכב ואז הוא אומר לי שטורבו פלוס זה ה LE !!!

שיגע אותי לנסיעה מטורפת בשלג ובסוף אני מגלה שהוא גם שיחק עם הקילומטראז' .

מעצבן קצת לא ?

פורסם
בצד השני אני כרגע מחפש פיאט קופה או LE או טורבו פלוס .

אני מתקשר לבחור שגר ממש רחוק ממני הוא פרסם LE אני שואל אם הוא בטוח שזה LE הוא אומר לי שכן .

אני נוסע אליו במיוחד שלוש שעות נסיעה בשלג מטורף מגיע וישר רואה שזאת טורבו פלוס . אני אומר לו את זה הוא מתווכח איתי על זה במשך 30 דקות . דחיל רבאק אני ערכתי מחקר מטורף על האוטו הזה והוא סוחר רכב שזה הפעם הראשונה שיש לו אוטו כזה (הוא עוד לא ידע שיש דגם כזה בכלל ) אמרתי לו להסתכל ברשיון רכב ואז הוא אומר לי שטורבו פלוס זה ה LE !!!

שיגע אותי לנסיעה מטורפת בשלג ובסוף אני מגלה שהוא גם שיחק עם הקילומטראז' .

מעצבן קצת לא ?

נוסע 3 שעות? ועוד בשלג??

כל זה היה בארץ?:-)

שבת שלום לכולם,

צבי.

פורסם
נוסע 3 שעות? ועוד בשלג??

כל זה היה בארץ?:-)

שבת שלום לכולם,

צבי.

תשאל משהו יותר מעניין - LE בארץ ?

לא אני גר בצ'כיה.

פורסם
אתה הולך לקנות רכב ספורטיבי מסוחר, אין לך את הפריבילגיה להתעצבן :evil:

ידידי תבין כמה דברים - הוא לא הזדהה כסוחר למרות שזה לא היה מונע ממני לסוע - פה מכוניות נמכרות כמעט אך ורק דרך סוחרים .

פורסם

חשוב שתיהיה חזק !

אני חיפשתי לפני 4 חודשים איביזה טורבו מקורית (בלי צ'יפ פילטר ושאר ירקות) עד שסוף סוף מצאתי אחת (צהובה) בלי סאן-רוף שהתאימה לדרישות.

למחרת כבר האוטו היה על שמי.

חשוב להשאר סבלניים , כי בסוף זה ישתלם לך ואפילו תקבל מחיר הוגן עבורה.

אני מכיר בוודאות שניים שמחפשים איביזה כזאת.

אין לי את המספרים שלהם , אבל אם אני יפגוש אותם אני יעביר להם את הטלפון שלך....

בהצלחה במכירה !

פורסם

האסון הכי גדול לנו, בעלי ה GTI למיניהן הוא ה- TDI (TURBO DIESEL INJ) . לפני איזה כמה חודשים החלטתי למכור את ה 205. כל היום טלפונים וכולם עם אותה שאלה מטומטמת...

הקונה: באיזה מצב הטורבו?

אני: מאיפה שיהיה לי טורבו לעזאזל?

הקונה: מה? פרקת אותו? אז מה שווה האוטו?

אני: אדוני, לאוטו הזה מעולם לא היה טורבו!

הקונה: מה אתה מבלבלת לדוד של שכנה של בת דודה של אישתי יש 5 כאלה וכולן עם טורבו מהמפעל.

אז זהוא אכלנו אותה עם ה TDI הזה!

סיפור נוסף.מתקשר אחד ולפי השאלות אתה קולט שהייתה לו GTI פעם, או לחבר שלו(דשבורד,משולשים,סרן אחורי וכו'). קבענו לפגישה, בזמנו דרשתי 18K על שנת 92 שמורה ללא תאונות.

לקחתי יום חופש, נסעתי למכון שהיה מקובל על שניינו, חתמתי לו על מסמך שאם יש שילדה, הבדיקה עליי ואז, עם הכסף לבדיקה ביד הוא אומר לי..."אחי, או שאני לוקח ת'אוטו בלי בדיקה ב 8K או שאני הולך הביית". נכנסתי לאוטו וקיללתי את עצמי בלי סוף. מאותו יום אם מישהוא רוצה לקנות את האוטו שלי שיבוא אלי ויראה אותו. אני, לא נוסע לשום מקום!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לנו הייתה סיויק 98 ממש בונבוניירה , נקייה לגמרי , בלי שריטה עליה...

סאן רוף , מגנזיום , וספוילר .. (הכל מקורי)

עכשיו תחשבו אתם מה זה למכור כזה דבר ... !

רק שתדעו

בסוף אחד קנה אותה רק בגלל הסאן רוף ..

עם-ישראל - לך תבין

פורסם
צודק, אבל קצת קשה לרסק רכב שמור ומלוקק.

אתה לא מכיר את סיפור הרקע... :-D

אף אחד לא מרסק את רכבו בכוונה, פשוט זה קרה לרוני בעבר.

(וזה קרה גם לי לפני כמה שנים טובות עם אותו רכב ואפילו אותו צבע :wink: וזה היה כל הדמיון ביניהם)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...