Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא מכיר את סיפור הרקע... :-D

אף אחד לא מרסק את רכבו בכוונה, פשוט זה קרה לרוני בעבר.

נכון. לרסק רכב זה הדבר הכי פשוט בעולם. שניה אחת של חוסר תשומת לב והלך עליך. זו אחת הסיבות שאני חושש להיות מושקע על הרכב בעשרות אלפי שקלים - הכל יכול ללכת לטמיון בגלל שטות אחת קטנה. לא שעכשיו מצבי כ"כ טוב. אם אני מרסק את האוטו אני מקבל מחירון בלבד, שזה כלום...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נכון. לרסק רכב זה הדבר הכי פשוט בעולם. שניה אחת של חוסר תשומת לב והלך עליך. זו אחת הסיבות שאני חושש להיות מושקע על הרכב בעשרות אלפי שקלים - הכל יכול ללכת לטמיון בגלל שטות אחת קטנה. לא שעכשיו מצבי כ"כ טוב. אם אני מרסק את האוטו אני מקבל מחירון בלבד, שזה כלום...

רוני

אני חושב שיש חברת ביטוח שמבטחת רכב כולל תוספות. מה שבטוח, זה לא זול. אבל שווה בדיקה.

צבי.

פורסם
עכשיו רק תאר לעצמך מה עובר על בעל הונדה סיויק מבוגר ואומלל, שבמקרה יש לו מעט שכל בקודקוד ורכש את הסיויק שלו ידנית !

היה לי שכן כזה עם סיויק האצ'בק...אל תשאל !

אתה מוכן לפרט?...

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם
אתה מוכן לפרט?...

מה לפרט? בא בחור צעיר. ראה והתאהב. חסר לו כסף. בכה, בכה, בכה, בכה. הביא את אמא'שלו לראות את האוטו. אמרה לו שהוא משוגע ושהיא לא תממן לו את השגעון שלו. בכה, בכה, בכה, בכה, נשברה! השלימה לו מה שיכלה, אני הורדתי מרחמנות ממש את מה שיכולתי. בשעה טובה נגמר. לקח את האוטו לבדיקה בקומפיוטסט. מצאו לאוטו 170 כ"ס ו - 21.7 קג"מ מומנט.... הייתי בשוק! :? מאיפה זה גדל לי פתאום? מסתבר שהמטומטמים שם אין להם במחשב את דגם האיביזה אז הם מזרימים קורדובה 180 כ"ס עם גיר אוטומטי! היות והמדידה היא בגלגלים יש להם כאן טעות על טעות על טעות. המטומטמים לא היו מוכנים להשתכנע, אז שמחתי וביקשתי מהקונה תוספת.... :-)

עוד הערות מעניינות מהדוח שלהם- "צריך לכוון קלאץ כי מפריד נמוך..." "צריך לכוון שסתומים... כי רועשים"....

הסברתי לבוחן שכנראה לא ראה קלאץ מימיו שקלאץ גמור כשהוא מפריד גבוה לא נמוך. יתרה מזאת, אין כוונים בקלאץ הידראולי. לא הבין!

הסברתי לבוחן שבמנוע עם שסתומים הידראוליים אין כוונים וכי התקתוקים שהוא שומע מקורם במזרקים ובמערכת ניקוז עודפי דלק. לא הבין!

נדהמתי על מה מוציאים 420 ש"ח. כשיצאנו משם הראיתי לבחור היכן ביצעתי תיקון צבע בפגוש אחורי משפשוף שגרמה לי איזו מפגרת. הבוחן לא מצא את זה!

זהו!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

תדמיינו לכולכם מה אני עובר:

נסיון למכור קטנוע, סאניונג אטילה 2003, הקטנוע הכי לא נסחר בשוק, מחירון שלו נע סביב ה-11 אלף, אני רוצה עליו 7, כל שבוע יש ליצן חדש, שחושב לקנות ב-3 (הוא מפורסם בקרטל), אז אותו אחד אמרתי לו, "יאאלה בוא, מתי סוגרים עסקה ?" הוא עושה לי "מחר בבוקר אני מרים לך טלפון", אני מחכה לטלפון, והוא לא צלצל...

עכשיו: אני לא מפגר, פשוט נשבר לי מהשיחות המוזרות האלו, אמרתי, נגרום לאחד לבוא לפה, אולי נסחט ממנו מחיר טוב, אולי נסתלבט עליו ונחזור לישון :)

בנתיים, הקטנוע עומד קשור לעמוד כבר חודשיים עוד מעט...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מה לפרט?

זהו!

התכוונתי לגרשון המשפר והסיפור שלו על הונדה סיויק ידנית. :-) בכל אופן, תודה גם על הסיפור שלך.

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

טוב, אז ככה. מכרתי פורד אסקורט שנת 95, יד 1 (לאחר מדינה) ללא אף תאונה,שפשוף או תיקון צבע!!!די נדיר לאוטו שנוסע 10 שנים על הכביש,לא? כל הצבע המקורי של האוטו עליו, אין אף תיקון צבע!!!

טוב, אחרי שלל נודניקים מגיע חומד של בחור שקונה את האוטו עבור חמותו. ממש נשמה טובה.

מסתכל על האוטו, נוסע בו עד לחיפה וחזרה ונגנב איך האוטו נוסע ומתנהג כששלו שנת 97(גם כן אסקורט) יד 4 פרטית, נוסעת הרבה פחות טוב, והרבה יותר רועש.

טוב, מסכמים על מחיר(אם אפשר לקרוא ל 12K מחיר),הולכים לבדיקה ואני חותם לא שלא רק שאין שילדה אלא שאין שום פגיעה או תאונה או תיקונים מעולם.

טוב, האוטו יוצא מהבדיקה (מ.מ.מ בבני ברק) והבוחן מתיישב עם שניינו ודבר ראשון אומר" טוב, כמו שאתם בטח כבר יודעים, האוטו מאוד שמור ומטופל אבל יש לו שילדה מצד ימין"

אני מתחיל להחליף צבעים, לך תוכיח שאין לך אחות, ועוד תשלם את ה 500 ש"ח של הבדיקה.

בסעיף השילדה היה כתוב, שחור על גבי לבן

"מצב שילדה:1.כיפוף בשילדה,צד ימין,בין הדלתות.

2. אין ברכב כל סימני תיקון פח,צבע!!!"

שאלתי אותו איך קבלים שילדה בלי לפגוע בפח או בצבע, והאידיוט אמר שזה כנראה מהנחה של הג'ק לא במקום הנכון!!!

זה הרגע ששניינו קמנו והלכנו.

בסוף הוא גם קנה את הרכב.:-P

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שאלתי אותו איך קבלים שילדה בלי לפגוע בפח או בצבע, והאידיוט אמר שזה כנראה מהנחה של הג'ק לא במקום הנכון!!!

לשאלתי לגבי השיפור שעבר האוטו בלילה לפני שהגענו לקומפיוטסט, ענה בוחן הנכבד ש... "לפעמים בבית החרושת היצרן טועה ומתקין מנוע חזק יותר. אצלך התקינו מנוע של 180 כ"ס ועל כן מדדנו 170 כ"ס"

התחלתי לצחוק בצורה בלתי נשלטת מהטמטום שעליו הקונה שלי משלם 420 ש"ח. :-P

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

מזל טוב לרגל מכירת האיביזה.

מממ בני ברק שקרנים ורמאים. גם אצלי טענו שיש תיקוני שילדה, בעיה בגיר, ועוד שטויות (רכב קודם) וגרמו לי למכור בפחות מהמחירון.

פורסם

מממ בני ברק שקרנים ורמאים. .

במקרה שאני תארתי לא מדובר ב"שקרנים ורמאים", האנשים נחמדים וטובים, הם פשוט לא מקצועיים בצורה מחפירה ומביישת את המקצוע. יתרה מזאת, הם גם לא מכירים את הציוד שלהם ואת שיטת המדידה. הבלופים שהופרחו באוויר הם ניסיון אנושי כנה לצאת מהמצב המביך אליו נכנסו מול לקוח מבין.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אני בשוק, אני המום!

אתמול אני מחכה לבחור עם אשתי בבית הדואר לסיכום העסקה והעברת בעלות. הוא מגיע, מראה לי את השיק הבנקאי עם הסכום המלא על שמי ו..... מודיע לי שאמא'שלו הודיעה לו בדרך שהיא לא מסכימה שיקנה את האוטו ונא להחזיר לה מייד ת'כסף! היינו המומים. בעברי כבר מכרתי כ- 20 מכוניות ודבר כזה לא קרה לי.

הבהרתי לילד שהוא מבטל עסקה ועל פי חוזה המכר הוא מפסיד את הביטחון ע"ס 2000 ש"ח וגם שילם בדיקה, על כך השיב לי שאמא אמרה לו שזה בסדר...

נו, אז אני מפוצץ מכעס, דחיתי עשרות פונים בטלפון מאז יום ד' שעבר, מזל שלא ביטלתי את המודעה בידיעות אחרונות. לפחות 2000 הש"ח מחממים כעת את החשבון בנק שלי כפיצוי מזערי על הבלגן.

תגידו לי, נשארו אנשים רציניים במדינה?

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

תודה שלומי. גם את ה- 2000 ש"ח בקושי הוצאתי ממנו כביטחון. רצה ללכת לבדיקה ככה, בלי כלום.

בכל מקרה, אני מודה לך על ההפנייה למתעניין. (רק חבל שהבחור לא מפעיל את הנייד שלו... השארתי לו הודעה)

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

שמע, על מה אתה מתלונן? 2K ליום עבודה? אולי תעשה מזה עסק וככה כל יום תביא מכה של 2K ש"ח.

וואללה הבאת לי רעיון. אני יוצא לפנסיה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...