Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תנתק ותחבר את החוטי הצתה

תוציא פלאג, פלאג ותבדוק שלא נכנס לחות לתוך הפלאגים תנקה ותחזיר הכל למקום

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

הרכב עבר טיפול 10000 לפניי חודש וחצי .

מעבר לטיפול של החלפות שמנים/ פלאגים/ פילטרים וכו וכו, אני משקיע בניקיון של המערכת פלאגים (סמרטוט יבש בלבד), מעביר סמרטוט לפני ההברגה של הפילטר שמן ולפניי ההברגה משמן שימון דק , מנקז את המים הישנים מהרדיאטור וממלא חדשים , מעביר סמרטוט בתעלת כונס האויר... בקיצור נותן עבודה.

הבעיה שציינתי הייתה לפניי הטיפול, והיא ממשיכה גם אחריו ככה שנראה לי שאין טעם לבצע את מה שכתבת (בכל מקרה תודה רבה על העצה)..

חשדתי מאוד בחיישנים והמוסך המרכזי אישר את זה.

כרגע אני ממתין שמישהו יעלה תמונה ויעזור לי למצוא היכן ממוקם חיישן הקאמשאפט בסוזוקי איגניס.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להיות שגם החוטי הצתה שלך כבר ממש עייפים וחייבים החלפה

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם
יכול להיות שגם החוטי הצתה שלך כבר ממש עייפים וחייבים החלפה

יכול להיות.

כרגע יש לי חיישן ביד, מקורי.

עד שאני לא אמצה את ההחלפה שלו, אני לא נכנס לבדיקות אחרות (אני באמת חושב שזאת הבעיה והמרכזי אף אישר את זה).

אני מנסה מפעם לפעם למצוא מידע בגוגל לגבי מיקומו של חיישן הקאמשאפט.. בינתיים הנסיונות עולי בתוהו.

ד"א היום היה לי משהו הזוי, מכונאי רכב הגיע עד אליי (חבר של חבר) ואמר לי שהחיישן שיש בידי לא מתאים לרכב ... מפה לשם הוא אמר עוד כמה דברים שמהם הבנתי שאין לו מושג... והאמת, מעטים המכונאים שיש להם מידע לגביי חיישנים ומיקומם באיגניס (מלבד למכונאים במוסך המרכזי) .

קיבלתי מהם הצעת מחיר הזויה לא כולל מעמ אבל עם כמה שאני מת לסיים את הסאגה הזאת ברכב אני לא מוכן עקרונית לשלם את הסכום הזה.. מעדיף לתרום אותו או את מרביתו ואת היתר לשלם להם... לצערי העולם לא עובד לפי העקרונות שלי אך אני עקשן לטוב ולרע. אני יימצא את מיקומו של החיישן במנוע.. מקווה שאחד המשתמשים פה יקצר לי את זמן החיפוש פשוט.

פורסם

אני לא מבין מה העניין שלח צילום של תא מנוע אסמן לך את החיישן, בדגם 2001 החיישן היה בחזית של הבלוק מנוע בצד שמאל..

קשה לפספס יש שם צמת חוטים, וזה יושב ממש על הבלוק

פורסם
אני לא מבין מה העניין שלח צילום של תא מנוע אסמן לך את החיישן, בדגם 2001 החיישן היה בחזית של הבלוק מנוע בצד שמאל..

קשה לפספס יש שם צמת חוטים, וזה יושב ממש על הבלוק

אני יצלם וישלח.

החיישן בצד שמאל שציינת הוחלף (חיישן קראנק) , אני מחפש את מיקומו של חיישן הקאמשאפט..

פורסם

הבנתי.

אז החלפת את החיישן הלא נכון החיישן השני נמצא ליד האלטרנטור חייב ליפט כדי לראות אותו, אם אני זוכר נכון צריך לשחרר את הרצועה כדי להחליף..

Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

פורסם

Update:

הושלמה ההחלפת חיישנים - קראנקשאפט והקאמשאפט . הרכב נוסע במו שהיה לפניי הבעיה ואני מרוצה לאללה.

תודה רבה לכל מי שעזר ונתן עצות.

• תוכן חדש...