Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם באותו נסיון הנעה אתה שומע את משאבת הדלק בונה לחץ בחצי סוויץ?

לא שמתי לב למשאבת הדלק. לא היה רעש חריג ממשאבת הדלק וכמו שציינתי, מערכת הדלק נבדקה במוסך ונמצאה תקינה.

אני על סף ייאוש.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כיצד נבדקה מערכת הדלק? נסה לשים חצי סוויץ שהבעיה קורית ולשמוע אם משאבת הדלק בונה לחץ כלומר זימזום של שניה בערך.

לפניי שידעתי שככהנ חיישן הקראנק הלך, חשבתי שזאת בעיה במערכת הדלק.

לקחתי את הרכב למוסך שטיפלתי אצלו כבר בעבר והמוסכניק אחריי שעתיים צילצל אליי ואמר לי שאין שום בעיות במערכת הדלק (משאבת דלק, צינורות, שאר המערכת) .

עכשיו משהחלפתי את חיישן הקראנק (פעמיים כבר) , אני חושב שהבעיה הינה בחיישן הקאמשאפט.. הבעיה היא שאין לי מושג איפה הוא נמצא באיגניס... בתרשים שהעלתי פה , הוסבר לי טרם ההעלאה שחיישן הקראנק זה מס 10' (החיישן אותר והטחלף ללא בעיה ),וחייישן הקאמשאפט מס' 8 .. רק הבעיה שאני לא באמת מוצא אותו.

פורסם

שוב נעשה לך קצת סדר...אם ברגע נסיון ההנעה מופיע ניצוץ ודלק נישלח אל המזרק/ים אז אין שום קשר לחיישן קראנק או לחיישן הקאמשאפט שמבטלים פעולות אלה כאשר אינם תקינים. כדאי שתבדוק שוב את 2 המערכות האלה לפני שאתה רץ לכיוון החיישנים!

פורסם
נראה לי מספר 12 או 10 תחפש תמונה של הסנסור קל מאוד לזיהוי

Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

לא מוצא אותו... [emoji20] .

יש לי קאמשאפט מקורי ואין לי מושג איפה הישן בכדי לפרק ולהחליפו.. אם תוכל לשלוח לי תמונה של המנוע ובו מצויין מיקום החיישן זה יהיה מעולה! אם זאת משימה חוצפנית מידי אז סליחה מראש אחי.

פורסם
שוב נעשה לך קצת סדר...אם ברגע נסיון ההנעה מופיע ניצוץ ודלק נישלח אל המזרק/ים אז אין שום קשר לחיישן קראנק או לחיישן הקאמשאפט שמבטלים פעולות אלה כאשר אינם תקינים. כדאי שתבדוק שוב את 2 המערכות האלה לפני שאתה רץ לכיוון החיישנים!

הבעיה בוודאות באחד החיישנים לאחר בחינה נוספת במורשה.

אני לא מתכוון לשלם לאף אחד 345 שח בשביל לפרק בורג והבריג אותו חזרה.. בגלל זה אני מנסה לאתר את החיישן לבד ומשום מה לא מוצא.

שאלתי את המוסכניק במורשה איפה קיים הקאמשאפט והוא התעלם כאילו לא שאלתי כלום, עיצבן אותי לאללה.

שאלתי מוסכניק אחר שאני מכיר איפה נמצא הקאמשאפט, הוא ענה שאין לו מושג באיגניס ואם אני רוצה אז אני מוזמן להביא לו את הרכב להחלפת החיישן וזה יעלה 200 שח.

בקיצור, רק כסף על בורג ומיקום חייישן.

עקרונית אני לא מוכן לעושק הזה.

פורסם
עקרונית- תשקיע זמן בגוגל אתה תאתר את הבורג.

אני המון זמן מחפש בגוגל במהלך היום. אפילו מנסה בתמונות / סרטונים.. כלום.

פורסם
מה לגבי הקראנק אתה בטוח לגבי התקינות שלו?

האם יש לך גם קפיצות בטמפרטורה של הרכב?

טמפ תקין, אף פעם לא הייתה חריגות.

החיישן מקורי, תקין.

פורסם
כשזה קרה הייתה תופעה מעניינת של קפיצות טמפרטורה

Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

לא.

הדבר היחיד שקפץ בלוח זה המד של הסל"ד שהשתולל עד שהמנוע נכבה.

פורסם

תנתק ותחבר את החוטי הצתה

תוציא פלאג, פלאג ותבדוק שלא נכנס לחות לתוך הפלאגים תנקה ותחזיר הכל למקום

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

• תוכן חדש...