Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

ברשותי כבר 5 שנים הרכב הנ"ל (230K ק"מ), לפני כשנה התחלתי להרגיש שהוא לא מתנהג כרגיל: סוחב פחות טוב, זולל יותר דלק, ועולה לסלדי"ם שלא הכרתי איתו קודם.

בתלונות חוזרות ונשנות למוסכניק קיבלתי שוב ושוב תשובה שלטעמו האוטו מתפקד מצויין.

לפני כמה חודשים החליף לי פלאגים וראיתי שיפור לטווח זמן קצר מאוד.

שבוע שעבר, לאחר נסיעה של כשעה (אוטו מלא) האוטו כבה בהפתעה, המוסכניק אומר שבהתחברות למחשב הרכב נראה שיש בעיה בחיישן נקישות ובחיישן VTEC שכנראה גורמים לכל הבעיות וצריך להחליף אותם.

אני מכוון לשתי שאלות:

1. האם מישהו מכיר את הבעיה, נתקל במשהו דומה וכו' - אודה מאוד אם ישתף אותי בניסיונו, במיוחד כי אחרי השנה האחרונה הביטחון שלי במוסכניק קצת ירד.

2. עדיין לא קיבלתי מחיר סופי לתיקון, אם כי להערכתו רק החיישן יכול לעלות מעל 1000 ש"ח, - אשמח לקבל המלצות כיצד אני יכול להוזיל לעצמי את עלות הרכישה, ע"י הזמנה מחו"ל, מפירוק וכו'.

תודה מראש לעונים!

• תוכן חדש...