Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בימים האחרונים שמניעים את הרכב נדלקות לי נורות בלוח שעונים כמו בתמונה

אני לא מרגיש שיש איזה בעיה בנסיעה או בכלל ברכב יש לכם מושג ממה זה נובע 20160428_220252.jpg20160428_220252.jpg

פורסם

רק וודא שהנורה בצד ימין באמת חיווי על בלם היד ולא בעיה בבלמים.

אם הנורה שמציינת מחסור בטעינה כבה בתחילת נסיעה, כנראה שהאלטרנטור תקין, אבל יתכן שרצועת האביזרים, מותחן או גלגלת סיימו את חייהם.

פורסם

הקטע שבהתחלה הם מהבהבות כמו פליקר ואז אחרי כמה זמן כבות ולפעמים מצטרפת עוד מנורה לחגיגה של הממיר קטליטי משהו הזוי קורה ואז נעלם

אבל לא תמיד זה קורה אין מצב שזה קשור לחשמל ?

פורסם

האם הרכב מתחיל להיעצר ולבלום מעצמו וכמו להיכבות? טורים יורדים?

זה קרה לי בלנסר של העבודה, כל הנורות האלו נדלקו , הרכב ירד ל0 טורים וצנח במהירות , הגה נהיה קשה.

אחר כך ההילוכים עברו קשה. הגעתי חזרה לעבודה והכוהל היה מפוצץ בשמן. הוחלף אטם עליון חדש ונוקה והכל השתפר בהרבה.

אני ממש לא מאשר שזו הבעיה גם אצלך, אך זה קרה לי בלנסר קלאסיק 07-08 צורה לפני החדשה.

• תוכן חדש...