Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום טוב וחג שמח,

בתקופה האחרונה יש לי פה ושם תופע של טורים שיורדים לאיזור ה500 ועולים חזרה ל750 בסרק/גלישה

עכשיו מקצת חפירה עצמית בנושא האופציות שהגעתי אליהן הן:

1.בעיה באלטרנטור

2.מנוע צעדים מזייף

3.מצערת מלוכלכת

4.פילטר אויר לא הוכרב טוב או משהו בסביבה שלו לא יושב טוב

מדובר במזדה 3 2010 מנוע 1600 עברה 154K נעשה טיפול יחסית מקיף לפני 5K

[פילטר דלק שמן+דלק+אויר,שמן מנוע+שמן גיר וגם רפידות שלא קשורות לזה]

במידה וניקוי מצערת ומנוע צעדים ובדיקה של פילטר אויר ואלטרנטור לא יעזרו, מה העלות של שיפוץ אלטרנטור או מנוע צעדים?(או חדש במקרה הגרוע)

אשמח גם לכלים ודברים שאני אצתרך על מנת לבצע אתזה בבית(ניקוי)+ שירטוט/הסבר/מדריך כיצד לבצע את העבודה.

חשוב לציין שהאוטו מתניע חלק לחלוטין, נוסע חלק ושום נורה לא נלדקת, המחשב נקי מתקלות(נבדק עם סורק)

תודה רבה והמשך יום וחג מהנה

פורסם

הבעיה יכולה גם לנבוע מחיישן מד כמות אוויר לא נקי, צריך להתחבר לאוטו ולקרוא נתונים חיים

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש לי סורק OBD השאלה אם זה מספיק או לגשת למוסך ויש לו סורק מתקדם יותר(הOBD מאפשר לי גם לצפות בנותוני לייב, השאלה למה לשים לב)

פורסם

לפני הכל תבדוק בריחת ואקום מצינורות שמתחברים לקופסא של הפילטר אויר ול-INTAKE MANIFOLD (ברח השם בעברית)

תשים לב לחיישן MAF (זרימת אויר) צריך להיות יציב

תשים לב לחיישן מצערת יחסי (ברח לי שם באנגלית) צריך להיות יציב עם מנוע חם (אצלי מתחת ל2 מעלות אחרת צריך ניקוי מצערת)

אל תחשוד באלטרנטור אם לא נדלקות לך נורות או שיש לך בעיות חשמל מאוד רציניות (לפני תיקון או החלפה של אלטרנטור אפשר לבצע שדרוג של ה-BIG3, חפש באינטרנט)

• תוכן חדש...