Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רפליקות של שעוני Diesel

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עושים, בעיקר לשעוני אופנה גכון מייקל קורס, ארמני ודיזל.

בעכבות המחיר הנמוך של השעון המקורי וצורך לשמור על בלאנס של מחירי הרפליקות לעומת המקורי איכות הרפליקות מאוד מאוד נמוכה.

לבחור שאין לו 1500 ש"ח לשים על שעון יד שניה מצד אחד אבל רוצה רפליקה של רולקס מצד שני: וותר על התענוג לזמן הנוכחי.

מי שצריך לשים לב שאתה עונד רולקס- גם ישים לב שאתה עונד חיקוי זול.

מי שלא צריך לשים לב שאתה עונד רולקס, לא משתתף במשחק שלך מצד אחד ואתה סתם עונד רפליקה גרועה ומגוכחת מצד שני.

ולגבי רפילקה "סבירה", לדעתי אסור ללכת על האמצע.

או שתלך על סופר איכותית או שתוותר על התענוג.

וקבל פתרון מכיוון אחר:

אהבת את הצורה של הסאב אבל אין לך כסף למקורי מצד אחד ואתה מבין שזה מגוחך ללכת עם רפליקה זולה מצד שני?

קנה לך הומאז', יש זולים מאוד ויש יקרים וסופר איכותיים.

חפש יד שניה של דבוסה או חברה מקבילה בצד היקר והמאוד איכותי, או אינביקטה בצד הזול אבל בעל איכות טובה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יכול להבין את מי שהולך עם רפליקה, כי כמו שכתב fish - זה שאתה באמת רוצה להרשים יידע מיד שזה לא אמיתי, ואם לא יידע - לא אותו אתה צריך להרשים. הכי גרוע, זה לשקר לעצמך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא רוצה רפליקה בשביל להרשים אנשים. אני רוצה שעון מבלי להוציא עכשיו אלף + ש"ח.

אני גם לא רוצה רפליקה ב-15 דולר, אלא משהו יותר איכותי קצת (חשובה לי התחושה בשבילי לא בשביל אחרים).

פורסם

למה לא לקנות במקום שעון איכותי שלא גוזר קופון על מיתוג?

אני יכול לתת לדוגמא את התוצרת היפנית כגון סייקו/אוריאנט...

ב600-800 אתה קונה אחלה שעון

פורסם

אני יכול להבין את הרצון לרפליקות אבל "גם מבין" הפוך. לפי דעתי הפשרה הכי טובה היא לקנות שעון ממותג יותר "עממי" שהוא בעצם הומאג' לשעון המדובר.

נגיד אם אתה רוצה רולקס יאכטמאסטר, תקנה סייקו.

נגיד אם אתה רוצה רולקס סאבמרינר, תקנה ארמאני.

נגיד אם אתה רוצה רולקס פרזידנט, תקנה אינוויקטה.

תוכל למצוא לכל רולקס, "תואם" של חברה 'עממית' יותר שנראה טוב ואינו חיקוי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

גם אני אוהב את ה השועים של דיזל קח בחשבון שהשעון הוא ענקקק קוטר של 57 מ"מ.

כאן יש לך אותו ב 303$ עם דמי משלוח לארץ.

ממליץ לך בחום למדוד לפני ,מוכרים אותם בארץ ברשת ג'נטלמן.

פורסם

רצועות נאטו (כמו זו http://www.crownandbuckle.com/media/catalog/product/cache/1/image/900x600/59bcc8abfebbb558b8c3e1584bc43026/n/a/nato_15_22-04.jpg ) יכולה לשדרג את הלוק של השעון הזה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
לא יכול להבין את מי שהולך עם רפליקה, כי כמו שכתב fish - זה שאתה באמת רוצה להרשים יידע מיד שזה לא אמיתי, ואם לא יידע - לא אותו אתה צריך להרשים. הכי גרוע, זה לשקר לעצמך.

אם ככה, אז רק לרכבי ספורט "מותר" להרכיב חישוק קל או ספויילר, אסור לשמנים ללבוש טרנינג ונעלי ספורט, ואבוי למי שמרכיב משקפי שמש וחובש כובע בלילה.

תשאיר לי לבחור אם "שווה לי" או לא. לא צריך להיות גאון בשביל להבין שהבחור הצעיר עם היאריס בת ה-10 עם הצבע המתקלף- הרולוקס שלו לא אמיתי. זה פחות מאנטליות של "גרב בתחתון" ויותר אבן דרך לביסוס שאיפות. אם קרה שבמקרה אני גם אוהב את אותה אבן דרך והיא מוצאת חן בעיני, למה לא. היום רפליקה, ובעתיד מקורי. חוצמיזה, עוד לא פגשתי בחורה שיודעת להבדיל בין רולקס ללולקס 8)

פורסם

אומגה סי מאסטר אפשר למצוא החל מ3500

איפה מצאת אומגה סימסטר (מקורי) ב3500 שקל??

קוורץ יד2 תמצא הכי זול באיזור ה4500

אגב מה זה נותן לכם רפליקות?

אתה רוצה שעון איכותי אמין עם תמורה מצויינת? יש את הדייברים של סייקו (skx), יש את אוריינט..אפילו לקסיו דגמי אדיפיס יש כרונוגרפים יפים (אם זה מה שאתה מחפש).

רוצה בכל זאת דמוי רולקס? תנסה את המבחר של alpha, הם עושים הומאז', לא מנסים לזייף 1:1

אבל תעשה מה שבא לך.

פורסם

דוקי - נעלבי? נפגעת אישית? מפריע לך לתפוס פוסטמות על רפליקות?

ספויילר על אוטו מתפרק בן 10 נראה מגוחך, כי חוץ מערסים שיעריכו - היתר יצחקו. בדיוק כך רפליקה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

באמת שאין לי מושג למה חשבת שלקחתי אישית. מצד שני זה די מובן כי עם הקריאה הסלקטיבית שלך (או שזה בכלל cherry picking מכוון), אין לדעת. אהבתי שגם לקחת את הדבר הכי סובייקטיבי בעולם (נראות/חזות/"יופי")והפכת ממנו למשהו שהוא אמת אובייקטיבי עם חוקיות ברורה.

פסיאור- אני ברגעים אלו ממש מתרשם מהמבחר של אלפא. קצת קטן, אבל מרשים מאוד. היה לך נסיון איתם? הפריטים מרגישים איכותיים? החברה אמינה? המחירים שלהם באמת קורצים ביחס לתמורה שכביכול מוצגת שם.

• תוכן חדש...