Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולפי אתרים צרפתים הדגם הבא של ה-208 יהיה חמש דלתות בלבד...מקווה שלא יוותרו כאן על הGTi ושלא ישאירו את השילוש הזה רק ל-308...

הולכים בעקבות רנו? אני לא מבין למה לא לייצר 3 ו5 דלתות בו"ז.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הולכים בעקבות רנו? אני לא מבין למה לא לייצר 3 ו5 דלתות בו"ז.

הינה בבקשה, תראה: http://www.auto-moto.com/nouveautes/scoop/scoop-toutes-les-futures-nouveautes-peugeot-2016-2019-55969.html#post-55969

גם לי לא ברור, וזה עוד יותר לא ברור כשמסתכלים על השלוש דלתות הנוכחית שנראית כל-כך טוב (לדעתי בכל אופן).

פורסם
ולפי אתרים צרפתים הדגם הבא של ה-208 יהיה חמש דלתות בלבד...מקווה שלא יוותרו כאן על הGTi ושלא ישאירו את השילוש הזה רק ל-308...

אני חושב ש GTI208 עם 5 דלתות תיהיה הצלחה בארץ

פורסם
אני חושב ש GTI208 עם 5 דלתות תיהיה הצלחה בארץ

יש מצב, אבל הכי כיף אם הם היו עושים כמו שפולקסווגן טרחו לעשות, גרסת 5 דלתות וגרסת 3 דלתות..הבעיה,עלויות ייצור..

פורסם

הרעיון של תצוגת LCD מתחלפת, ביננו, היה צריך לקרות מזמן. היכולת לבחור אילו מחוונים בולטים מתי, מתבקשת, והשילוב עם תוכנת הניווט, גם. כמובן שגם תצוגה עילית כבר היתה צריכה להיות סטנדרט, כולל התראות בזמן אמת. איך בימינו אפשר עוד לפספס את התראת חום המנוע?! איך יכול להיות שהמחוונים לא צורחים עליך לפני שהולך ראש מנוע?

ככה.

אז אוקי, בלי תצוגה עילית, אבל פנים הרכב כל כך מפגר אחרי הטכנולוגיה סביבנו, שזה מפליא כמה שזה לא מפליא אותנו, כצרכנים. איך אנחנו יכולים לסבול את זה שהמסך ברכב (כשיש) לא מסתנכרן לגמרי עם הסלולרי שלנו. זה לא פאקינג מדע טילים, יו קנואו. כל יצרן מייצר ממשק מפגר, במקום להסתמך על מערכות הפעלה קיימות, ומוכחות.

כל כותב אפליקציה דרגה גימל משחרר לך אפליקציה, שבחיבור לא מסובך לרכב שלך, נותנת לך יותר מידע וגמישות ממה שהיצרן טרח לתת.

במקום זה משחילים אותך במעמד הקנייה בשלושת אלפים ש"ח, בשביל שתוכל לראות פקקטא וויז במסך, עם רמקול עצמאי מצ'וקמק, בלי סינכרון למערכת המולטימדיה. זה לא מולטי-מדיה ככה!

בקיצור, נראה כמו רעיון בכיוון הנכון.

אבל רק בכיוון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הרעיון של תצוגת LCD מתחלפת, ביננו, היה צריך לקרות מזמן. היכולת לבחור אילו מחוונים בולטים מתי, מתבקשת, והשילוב עם תוכנת הניווט, גם. כמובן שגם תצוגה עילית כבר היתה צריכה להיות סטנדרט, כולל התראות בזמן אמת. איך בימינו אפשר עוד לפספס את התראת חום המנוע?! איך יכול להיות שהמחוונים לא צורחים עליך לפני שהולך ראש מנוע?

ככה.

אז אוקי, בלי תצוגה עילית, אבל פנים הרכב כל כך מפגר אחרי הטכנולוגיה סביבנו, שזה מפליא כמה שזה לא מפליא אותנו, כצרכנים. איך אנחנו יכולים לסבול את זה שהמסך ברכב (כשיש) לא מסתנכרן לגמרי עם הסלולרי שלנו. זה לא פאקינג מדע טילים, יו קנואו. כל יצרן מייצר ממשק מפגר, במקום להסתמך על מערכות הפעלה קיימות, ומוכחות.

כל כותב אפליקציה דרגה גימל משחרר לך אפליקציה, שבחיבור לא מסובך לרכב שלך, נותנת לך יותר מידע וגמישות ממה שהיצרן טרח לתת.

במקום זה משחילים אותך במעמד הקנייה בשלושת אלפים ש"ח, בשביל שתוכל לראות פקקטא וויז במסך, עם רמקול עצמאי מצ'וקמק, בלי סינכרון למערכת המולטימדיה. זה לא מולטי-מדיה ככה!

בקיצור, נראה כמו רעיון בכיוון הנכון.

אבל רק בכיוון.

חסר פה כפתור לייק, אז פשוט אומר את זה, כן אתה צודק.

• תוכן חדש...