Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו פרסמה הבוקר תמונות של עיצוב תא הנוסעים בדגמי החברה העתידיים.

זהו דור שני ל-i-Cockpit שכבר עכשיו נמצא ב-308, ב-208 וגם ב-2008 המחודשת שהוצגה בז'נבה.

החידושים העיקריים, החלפת לוח המחוונים במסך גדול וקפיצת מדרגה בחומרי הפנים.

אם צריך להמר, כנראה שהדגם הראשון לקבל אותו יהיה ה-3008 שתמונות ריגול שלו תחת הסוואה כבר מסתובבות ברשת ובחלקן ניתן להבחין בלוח דיגיטלי.

הידיעה המלאה כאן

VUE_INTER_1.jpgVUE_INTER_3.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מאוד מרשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לנהגים אין עוד מה לחפש במכוניות חדשות. רק לשולחי smsים

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
נראה מצויין.

לפי התמונה פיג'ו ויתרו לגמרי על תיבת הילוכים ידנית.

ולפי אתרים צרפתים הדגם הבא של ה-208 יהיה חמש דלתות בלבד...מקווה שלא יוותרו כאן על הGTi ושלא ישאירו את השילוש הזה רק ל-308...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה מאד אלגנטי אבל מדכא בטירוף. במיוחד כשידית ההילוכים נראית כמו שפופרת של טלפון משרדי ומוזר לי שאת המחוונים רואים מעל ההגה ולא דרכו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה שמוזר לי הוא המעבר להגאים פחות ופחות עגולים. מילא לקטום את ההגה בחלקו התחתון אבל עכשיו גם בחלקו העליון כמו הגה של פאראי סקודריה או מכונית מירוצים מקצועית?

זה נראה נחמד, אבל במצבים של היגוי זריז ובעיקר בהפתעה (shit happens) בהחלט אפשר לשלוח יד ו...לתפוס אוויר במקום הגה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יש לי קצת בעיה עם תמונות "תדמית" שמצולמות בתנאי תאורה שלעולם לא מתקיימים במציאות ואשר מקבלות ליטוש פוטושופ, התאמה ומתיחת מידות.זה לא נראה ככה במציאות, בטח לא אחרי שנה שהרכב עומד בשמש, צובר אבק או הדשבורד מטוגן משלל השמנים והמשחות שמורחים עליו ברחיצת הרכב...ההערה לא נוגעת דווקא לפג'ו או לתמונות כאן אלא מדובר בהערה כללית.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא קיימת פרסומת עם תמונות שלא עוברת ליטוש וריטוש בתוכנות גרפיות.

התמונה הראשונה דווקא מצולמת ממבט הגיוני.

פורסם
נראה מאד אלגנטי אבל מדכא בטירוף. במיוחד כשידית ההילוכים נראית כמו שפופרת של טלפון משרדי ומוזר לי שאת המחוונים רואים מעל ההגה ולא דרכו.

ככה המבט אל המחוונים לא מנתק קשר עם הכביש.

כשצריך "להציץ" דרך ההגה, מאבדים לחלוטין קשר עין עם הכביש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ככה המבט אל המחוונים לא מנתק קשר עם הכביש.

כשצריך "להציץ" דרך ההגה, מאבדים לחלוטין קשר עין עם הכביש.

אז בכל אופן שמסתכלים על המחוונים מאבדים קשר עין עם הכביש...

פשוט נראה שההגה נמוך מדי/המחוונים ממוקמים גבוה מדי.

• תוכן חדש...