Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שאלה בעניין אגזוז\מפלט


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מבין במבנה המפלט\אגזוז? מדוע יש בתוכו רשת, ואיך נעשה (ולמה-טכנית) תהליך השתקת הרעש במפלט?. מה תפקיד החומר דמוי הבד שנמצא בתוך חלק מהמפלטים. ומשהו אחרון - מה קורה, מבחינת רעש,אם מקצרים את המפלט המקורי ב 4\1 . הרעש יתחזק משמעותית מכך?

אני מדבר על מפלט אלומיניום,לפחות העטיפה החיצונית שלו, של ktm620 .

פורסם

אפשר לעשות על זה דוקטורט, רק בקצרה:

 

בעת הפליטה, יש חפיפה בין שסתום היניקה והפליטה. שניהם פתוחים לשבריר שניה. כדי למנוע בריחה של תערובת טריה, דואגים שיווצר לחץ מסויים באגזוז.

תהליך ההשתקה הוא ע"י תהליך דיקומפרסיה. נותנים לגזים, שהיו בלחץ, להשתחרר, לתוך חלל אחר אשר מפחית את עוצמת הרעש.

כל המעברים והרשת, וצמר הסלעים (המיוחד לאגזוזים) מיועדים לשחרר את הגזים לאט יותר, וכך להקטין את הרעש.

אם תקצר את האגזוז, תקבל יותר רעש, יותר רעידות, פחות התנגדות מה שיגרום לבק-פיירים ועבודה פחות טובה בסלד נמוך ובינוני.

רצוי לא להתעסק עם זה, אלא אם כן אתה יודע לכוון קרבורטור כמו שצריך.

×
×
  • תוכן חדש...