Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מדובר על 206 ראו תמונה מצורפת ולגבי הצבע הזה ספציפי

האם אפשר לעשות משהו בנידון?

אם אני אקח אותו לצביעה זה ייראה אותו דבר?

766899-400_0.jpg

פורסם

הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לצבוע מחדש את המשטחים עם הצבע השרוף - מכסה מנוע וגג.

זה יראה אותו דבר. כמעט.

אבל אם תעשה צביעה רק של מכסה מנוע, במבט יותר מעמיק תזהה הבדלי גוון קלים בין מכסה מנוע לכנפיים, מכיוון שבכנפיים הצבע גם דהה ולצבעי קשה לבצע התאמה מדוייקת לצבע דהוי. יותר מכך, יכול מאוד להיות שאחרי מספר שנים גם בכנפיים השכבה העליונה של הלקה תישרף וזה יראה כמו שמכסה מנוע נראה עכשיו.

אותו דבר לגבי החלק העליון שך הדפנות, מעל הדלתות.

אפשר כמובן לעשות צבע כללי לכל האוטו. עבודה איכותית עולה יקר. אחרי עבודה זולה תראה הרבה באגים קטנים וגדולים שיבאסו אותך אם אתה פדנט שמחפש שלמות.

פורסם

ישנו חבר פורום שהסיר באמצעות ניירות ליטוש והמון יזע את שיכבת הלכה, לאחר הסרת שכבת הלכה השרופה נתגלה צבע לא רע בכלל..

מעניין אם ניתן להגיע לאותו דיוק עם מכונת ליטוש ולהסיר את הלכה בלבד ולהתיז שכבת לכה חדשה

יום טוב גם לך

פורסם

אתה יכול לעשות מדבקת דמוי גג פנורמי או קארבון למכסה מנוע והגג. אם אתה רוצה מקומות טובים- לא חסר. השאלה אם תצטרך לעשות שיוף ואז המצב בלתי הפיך במידה ותחליט להוריד המדבקות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
יש לכם מושג כמה צביעה של מכסה מנוע וגג תעלה?

סדר גודל של 700-1000 ש"ח. יהיו הבדלי גוונים אבל זה יראה הרבה יותר טוב מהמצב הקיים.

פורסם

גם לי היה את הבעיה הזאתי ב206 (צבע אפור)

לפני חודש צבעתי את מכסה המנוע+גג+חלק אחורי של תא מטען).

זה נעשה בעכו.

מצורף תמונה לפני ואחרי:IMG_20160313_073247.jpgIMG_20151020_173250.jpg

פורסם (נערך)

אין טעם לבדוק כל מני "שיטות קסם", בחלק מהמקומות אין על המכסה מנוע הזה לקה והצבע דהוי.

רק צביעה.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

ביררתי עם restorefx הם רוצים 1990₪

יקר לכל הדעות..

מישהו יודע למי כדאי לפנות שתצא תוצאה טובה ובאיזה סוג צבע אני צריך להתמקד, אני יודע שיש ppg וכאלה...?

פורסם (נערך)

חברה של הצבע זה רק אחד מהפרמטרים שמשפיע על התוצאה הסופית.

מי שעושה בזול לא משייף כמו שצריך את הצבע הישן. יש כאלה שלא מחממים תנור וכו'.

המחיר בין הכי זול להכי יקר יכול להיות גם פי 2-3.

תחפש המלצות על מוסך פחחות באיזור שלך.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

• תוכן חדש...