Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

קניתי את המוצר הנ''ל אך אני לא יודע כיצד ליישם אותו כמו שצריך כדי שיחזיק וישמור על תוצאה לאורך זמן.

ניסיתי לשטוף את הרכב, לעבור עם פלסטלינה ולאחר מכן מרחתי את האוטם, המתנתי מספר דקות וניגבתי את השאריות עם מטלית נקייה. האם עשיתי את זה כמו שצריך? איך ניתן לדעת אם יישמתי את האוטם בצורה נכונה?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם (נערך)

כתבת את זה בצורה כמו שצריך, אבל מוסיף לך כמה חידודים:

שוטף את הרכב, פלסטלינה, שטיפה חוזרת + שימוש ב IPA שהוא אלכוהול רפואי מדולל עם מים 1:3 (לקחת בחשבון שהבקבוק אלכוהול כבר מכיל 30% מים ו 70% אלכוהול לרוב), לאחר ייבוש הרכב מורחים את המנזרנה עם ספוג מיקרופייבר ולא ספוג רגיל

ממתינים 10-15 דק' תלוי בחום והטמפרטורה ואז מנגבים.

לא לעבוד בשמש כמובן, או פשוט בשקיעה / שנעים יותר למגע בפח והוא לא רותח

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

מה שהסמיילי אמר, רק אוסיף שאם החומר ירד "בנגיעה" כשאר עברת לשלב הבאפינג, הוא ייושם כראוי.

אישית לא הייתי מוותר על ipa, שלב שהוא חשוב, אבל ניתן לחיות בלעדיו אם כבר האוטם ייושם.

להבא כדי לדעת אם החומר ישב מספיק זמן על הפח, בצע מה שנקרא finger test, תן לחומר לעשות את שלו ולאחר מספר דקות (ספציפית מנזרנה, בערך חצי שעה, אך כשחם ניתן פחות), העבר את האצבע על הפח.

אם שאריות האוטם "נמחקו" לאחר שהעברת את האצבע, אפשר להתחיל לנגב, אם החומר נמרח, יש להשאיר עוד מספר דקות.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה רבה, עזרתם לי מאוד!

האמת שכבר יישמתי ללא אלכוהול אבל אני חושב שאעשה הכל מהתחלה מאחר ועשיתי כמה טעויות: קודם כל עבדתי כשהיה חם, אמנם הרכב שלי לבן והפח שלו לא רתח אבל עדיין. כאשר סיימתי למרוח את האוטם המתנתי מספר דקות (לא חצי שעה) וכשניגבתי האוטם ירד די בקלות חוץ מכמה נקודות עם יותר חומר שבהן הייתי צריך להפעיל קצת לחץ. האוטם לא נמרח על הפח כאשר ניגבתי את הרכב אך לאחר הניגוב נשארה לי על המטלית מעין שכבה דביקה של החומר, זה אמור להיות ככה? .

אגב, בipa צריך לשים שליש אלכוהול בחוזק 70 אחוז ושני שליש מים?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...