Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה מנתח אותי פסיכולוגית ואני מאוד מודה לך , אני מנתח את מה שאתה כותב כעובדות

בהודעה 98 שהיא מענה להודעה 40 ומענה להודעה 20 את מי זה מעניין על מה היא מגיבה.

כתבת את מה שציטטתי או לא כתבת?

"

אני נוסע יום יום בתל אביב, ומשהו כמו 10% מהנהגים עוצרים ב"עצור".

מנגד, כבר היום כמעט כל רוכב דוג שני שאני רואה לא עוצר אפילו באדום."

ואלה עובדות שאין להן שום ביסוס, ואפילו אתה מסייג אותם אח"כ.

המשך יום נפלא לך.

כן העבירות האחרות שאתה מתאר , גם אני רואה אותן.

פלוקסטר

לא יודע אם אהבתי או לא ,אבל צחקתי מבכי

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
צילצלת? :) ובכן, נעשה את זה קצר הפעם: עולמנו הוא עולם אירופאי, על כל רבדיו והיבטיו.

אבל זהו, שישראל היא לא מדינה אירופית. היא חלק אינטגרלי מן המזרח התיכון, לטוב (כן, יש כזה) ולרע.

היא כזו בלשון שלה, בהסטוריה שלה ובתרבות שלה, ובמידה רבה גם בתרבות הנהיגה שלה. אנחנו עדיין במקום טוב בהרבה מאשר לבנון או שארקה, וגם זה משהו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אבל זהו, שישראל היא לא מדינה אירופית. היא חלק אינטגרלי מן המזרח התיכון, לטוב (כן, יש כזה) ולרע.

היא כזו בלשון שלה, בהסטוריה שלה ובתרבות שלה, ובמידה רבה גם בתרבות הנהיגה שלה. אנחנו עדיין במקום טוב בהרבה מאשר לבנון או שארקה, וגם זה משהו.

לא רק שישראל היא אירופית, גם כל שאר מדינות העולם - חלקן יותר וחלקן פחות. אתה פשוט לא יודע מספיק היסטוריה.. סורי.

:idea:
פורסם

חולק עליך חן

בכדורגל בכדורסל אנחנו באירופה

גם את תרבות הנהיגה הנחילה לנו ממשלת הוד מלכותה ועד היום אתה עובר טסט והטרפיק עצר אותך עם המוטוצייקל שלו כי הוינקר לא עובד.

ובמוסך אומרים לך שהלך הסטרטר...שלא לדבר על הרדיאטור הנוזל.

ארץ קולטת עליה דינה בדרך כלל להימשך למטה ולא לעלות למעלה, כאשר הכיוון הכללי הוא בכלל כלפי מטה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בהודעה 98 שהיא מענה להודעה 40 ומענה להודעה 20 את מי זה מעניין על מה היא מגיבה.

את מי שרוצה לנהל שיח מסוג כלשהו, גם ויכוח.

אני לא יודע אם אתה סתם מחפש להתנגח, כי ממשיך להיות לך משעמם, או שאתה סתם לא מבין את הקונספט של "שיח", אבל לי לא משעמם עד כדי כך. מאידך, לפחות התאפקת לא לקשר לציונה.

בכל מקרה, עלה והצלח.

חן, פלוקסטר, לא כאן המקום לדון בזה כל כך, אבל אני בכלל לא חושב שזה עניין של מזרח אל מול מערב.

בעייני, זו מנטליות מסוימת, שקשורה להיסטוריה המאוד פרטנית של היהדות, למה שצרוב בזכרון הקולקטיבי של כולנו וכו'. אם תרצו, דמות הצבר החצוף, אל מול היהודי הגלותי החלש.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגני, מה שאתה מתייחס אליו הוא במישור יותר פרטני ומסוים. אנחנו לא סותרים אחד את השני, אלא רק משלימים (אם הצבר הישראלי היה מתעדן לכדי הסטנדרט האירופאי, זה היה "דורס" את מה שכינית ובצדק, מנטליות גלותית - ואולי גם זה יקרה כמה דורות אחרי שהדור ההוא יחזיר ציוד מה שנקרא).

:idea:
פורסם

יבגני

כתבת הודעה שקשורה לשיח/ ויכוח דיון כל צורה של תקשורת בין אנשים ציינת בה עובדות.

עובדות לא נכונות

מה קשה להבין.

מה זה קשור אם זה בא כתגובה למישהו אחר או כתבת זאת סתם כך כדי להעשיר את השיח.

ועל העובדות הלא מדוייקות האלה הגבתי.

מכניס את ציונה מתי שחושב שצריך ולא מכניס אותה כשלא צריך.

למה אתה הכנסת אותה?

אפשר לנהל דיונים רבים בשרשורים שונים עם אותם אנשים ולא צריך להסיק משם לכאן ולהיפך.

ואין חובה גם להסכים אחד עם שני, רצוי לדון לגופו של עיניין ולא לגופו של המתדיין.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אפשר לנהל דיונים רבים בשרשורים שונים. יש אנשים שאיתם אני מסכים בנושא אחד ובאחר לא.

אבל במקרה שלך, זה הופך לויכוח על טרחנות, בין היתר כי כמו רבים אחרים אתה לא מסוגל להבדיל בין חוויה סובייקטיבית של אנשים, למה שנראה לך כאמת אבסולוטית ("עובדה", כמו שאתה קורא לזה). בהתאם, אתה לא מתייחס לשלל מילים נבחרות כמו "כמעט", "לדוגמא", "אני רואה"; לא מנסה להבין על מה מדברים, לא מתייחס להודעות קודמות ועוד.

בזה אין לי עניין. אתה חושב שלא סדום ועמורה בחוץ? סבבה.

פורסם

כאשר אתה כותב

אני נוסע יום יום בתל אביב, ומשהו

כמו

10% מהנהגים עוצרים ב"עצור". כלומר כ 90% לא עוצרים .

האמן לי שאני רואה וברור לי שכמו זה לא 10% מדוייק וזה יכול לנוע לכאן ולכאן

אבל זה לא יכול להיות משהו, כמו 90% עוצרים בעצור .

ושוב אתה מחפש אצלי את הפגע לא מבחין בחוויה סובייקטיבית של אנשים.

כאשר תהיה קרוב לעובדות , תאמין לי לא אתייחס

אבל כאן מדברים על אפליקציה שתפקידה "לחנך" ואתה מביא דוגמא שגם בחוויה שלך הסובייקטיבית אני חושב שאתה מבין שהיא לא נכונה, כדי לשכנע בנחיצות של אותה אפליקציה, אז כן רצוי להיות קרוב לאמת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כדי לשכנע בנחיצות של אותה אפליקציה, אז

אבל אני לא תומך באפליקציה.

זה מה שקורה כשלא קוראים.

אני לא מחפש אצלך "את הפגע".

אני מציע לברר עם עצמך מה אומרת המילה "עובדה".

מהניסיון שלי, כ-90% מהנהגים לא עוצרים בעצור. יש ימים שאני גם סופר - כשאני עומד בפקק כזה או אחר.

מהניסיון שלך, זה נראה אחרת.

שים לב ששנינו מתארים את מה שאנחנו רואים. רק שאתה חושב שזה עובדה; הרי אתה, ישה, חושב כך, אז לא יכול להיות שזה לא נכון (כמו בעצם בכל נושא - ראה כמה פעמים אתה משתמש במילה "שטויות" או מילים דומות, כשאתה מגיב לאחרים). מאידך, אני משתמש פחות או יותר בכל מילה אפשרית, כדי להסביר שאני מתאר את מה שאני חווה, ותו לא.

אתה מוזמן להביא מחקר אמפירי (כאמור, משמעות המושג עובדה). עד אז - כל אחד מאיתנו מציג כאן את מה שהוא רואה ומרגיש.

אתה חושב שאני מגזים? שיהיה לך בכיף.

פורסם

ייבגני

קבל התנצלותי הכנה על שצירפתי אותך לכוחות השחור שתומכים באפליקציה.

כאשר אתה לא

הנה אנחנו מסכימים על משהו גם עם ההסכמה באה מכיוונים שונים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אוליי לא ישנה תרבות נהיגה, אבל יכול בהחלט לשנות תרבות חניה.

צעד מבורך, אני בהחלט הייתי מוריד את האפלקיציה ובשימחה מדווח על כל הב.. זו... שחונים איך שבא להם, ואני עם עגלת תינוק חייב לרדת לכביש כדי לעבור.

וכך כנראה גם נכים שמקומם תפוס שלא כדין, או כל אדם אחר שנייה מגעילה מפריע לו מחיבת לרדת לכביש.

(ג.נ. זה יהווה תחליף יותר ידידותי משריטות ומשבירת מראות לאותם הב.. זו...)

• תוכן חדש...