Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק 2006

omere3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,אני מעוניין לקנות סיוויק שנת 2006 אשמח

לשמוע קלת חוות דעת

לדעת מה הצריכה דלק העירונית ומה הבין עירונית ?

והאם החלקים יקרים ? ומה לגבי אמינות ולמה לשים לב ברכישה

תודה לעוזרים . (הרכב עם הצורה הישנה )

פורסם

הדבר היחד שטוב (מצויין אפילו) ברכב הזו הוא מנוע ושילוב שלו עם תיבת הילוכים אוטומטית. יחסית למכוניות 1.6 אוטומטיות מאותם שנים כמובן.

נוסע בקלילות, מאיץ יפה, עולה עליות ללא שום מאמץ, מעביר הילוכים חלק.

חוץ מזה לא הכי נוח (אבל סביר, יש הרבה יותר גרועים) לא הכי כייפי לנהיגה, הגה חשמלי מעצבן מאוד. מרווח, רצפה שטוחה מאחור ללא בליטה בין המושבים.

צריכת דלק בעיר 1 ל 8-9, בינעירוני 1 ל 12-13.

נחשב אמין, אבל יש תקלות אופייניות כמו מנעים של נעילה מרכזית שהולכים, בוקסות למשולשים קידמיים שנקרעות בשלב די מוקדם, ריפוד תקרה צונח, רעשים ממסרק הגה ועוד כמה דברים.

אפשר לטפל כמבון בהכל, מחירי חלקים לא שונים משל מכומיות אחרות מקבילות.

פורסם

סליחה, לא שמתי לב. :lol:

הייתה לי סיוויק 2004 וגם סיויק 2006 צורה חדשה. מה שאהבתי בהונדה זה השילוב של רכב יחסית זריז ושקט עם צריכת דלק טובה יחסית למשפחתית אוטומטית. אמינות דיי טובה, מה שכן כל רכב מתיישן ובסיויק 2004 היה לי טיפול אחד יקר מאוד בו החלפתי בולמים+תושבת מנוע ותושבת גיר, אבל זה בלאי סביר לרכב שהיה אצלי כשהוא היה בן 7-8 שנים.

החסרון הוא שהאבזור נמוך לדעתי.

פורסם

בסיויק כזאת חבר שלי משיג 1 ל 14, 15 בנסיעה בינעירונית על מהירות 100 110.

מלבד זה , כמו שאמרו השילוב גיר מנוע מצויין , כל השאר בהתאם ליפנית מתחילת שנות ה 2000( די מיושנת)

פורסם

טוב אני ניפגש איתו מחר

הרכב עם 136 K שנת 2006

מחיר 26K שהוא דורש ? למה כדאי לשים לב בבדיקה ?

והאם אפשר להוריד קצת את המחיר לפי דעתכם ? לפי המחירון הוא 26 K

תודה .

• תוכן חדש...