Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתעניין לגבי רכישת הסט הנ"ל וזקוק לכמה שיותר דעות עליו מאנשים ששמעו אותו, חוץ מזה שמעתי סט של XETEC מסדרת ה-XIRCUIT ואהבתי אותו ככה שאם יש פה אנשים ששמעו את שני הסטים ויכולים לתת לי ביקורת קטנה זה יהיה מעולה.

תודה

פורסם

אכן שמעתי אותו.

לתת חוות דעת על "ריק" אני לא יודע עד כמה זה יקלע, ולכן אני מעדיף להימנע ..

אם תוכל לציין באיזה עלות הציעו לך אותו .. אוכל להגיד לך אם אכן היתי מעדיף אותו על האלטרנטיבות שהתקציב מאפשר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש לי אפשרות להשיג אותו ב-1000 ש"ח בערך

אם יש לך אלטרנטיבה אני אשמח אם תציין אותה וכמובן למה...

תודה

פורסם

אני אישית היתי הולך על הBAZOOKA RX, לטעמי נותן תמורה מאוד טובה לכסף.

(מישהו בפורום מצא אותו באיזור ה800 שח, קצת יותר).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

MIKMIK עדיין לא אמרת איך הסט נשמע לדעתך שזה בעצם מה ששאלתי... שים אותו נגיד מול הבזוקה RX שאתה אומר נגיד באותו סכום שציינת על הבזוקה, מה היית לוקח? ולמה?

פורסם

היתי לוקח את הבאזוקה, דבר ראשון העלות שלו זולה יותר... ולכן התמורה שהוא נותן טובה יותר.

דבר שני, אהבתי יותר את הצליל שלו, אני לא ממש טוב בניסוחים. "טוויטר חם, מיד קר" וכו .. אני פשוט יכול להגיד לך את מה אני הייתי בוחר מבין השניים ..

(בכל אופן, כל הניסוחים המצויירים הללו , לא נראה לי יכולים להוסיף משהו להבנתך איך הקומפוננט באמת נשמע.)

בכל אופן, לי אישית אין שום דבר נגד מאגנט, באופן כללי אני מאוד אוהב את המוצרים ואת התמורה של המוצרים שלה, ואת התימכור בארץ כמובן.

אבל בנוגע לקומפוננט הזה, אישית אני לא יודע עד כמה הוא שווה את הכסף הזה ... אם היה מדובר על מחיר נוח יותר אולי דעתי היתה משתנה ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אני אישית היתי הולך על הBAZOOKA RX, לטעמי נותן תמורה מאוד טובה לכסף.

(מישהו בפורום מצא אותו באיזור ה800 שח, קצת יותר).

שי איך אתה יכול להשוות סט של 75W RMS למאגנט שהוא 140W RMS ?

השוואה ביכלל לא נכונה נקודה.

פורסם

הסברתי לך כבר על המגנט בהודעה פרטית, ואני מחזק פה ואומר המגנט הזה היה לי אותו והוא אחד הסטים שהכי נהנתי מהם...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...