Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאנגיונג טיבולי- מי רכש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יש בפורום רוכש של הטיבולי? מחפש חוות דעת בתנאי אמת יום יומיים. בדגש על צריכת דלק

תודה!

פורסם

לא יודע להגיד לך מי הבחור, אבל הוא קפץ לעשן סיגר ליד העבודה שלי והחנה על 4 חניות במאוזן, כנראה שהוא די מרוצה.

פורסם

לא נראה לי שהם מכרו הרבה.

יש אחד בתל אביב באזור דיזנגוף בוגרשוב שחונה שם הרבה לפני שהתחיל הייבוא.

לא נראה לי שראיתי עוד אחד

אייל

פורסם

איזה קטע,

בדיוק היום ראיתי חתן וכלה בטיבולי לבנה... ובדיוק תהיתי של מי היה הרעיון הגרוע לקחת אותו כרכב חתונה.

פורסם

^ אנא הסבר לכולנו למה זה לדעתך רעיון רע. בבקשה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
^ אנא הסבר לכולנו למה זה לדעתך רעיון רע. בבקשה.

אני חוזר בי. לא התכוונתי חלילה לפגוע באף אחד.

הסיבה היחידה שכתבתי זאת היא כי הרכב לא נראה מרשים/יפה דיו כדי לשמש כרכב חתונה.

פורסם

את אישתי לקחתי לחתונה ברנו סניק...(יש מצב שקיוויתי שהאוטו ייתקע ולא נגיע).

יש מי שעבורו הטיבולי הוא ג'יפון יפה ומרשים (והעיצוב שלו לא רע בכלל בניגוד ליצירות אחרות מבית סאנגיונג) , וסבבה לו לגמרי לבוא עם ג'יפון כזה לאולם.

סה"כ האוטו לא רע בכלל, ואולי במידת מה התמחור שלו הורג אותו בשוק כרגע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האמת היא שבתמונות הוא נראה לא רע בכלל, לטעמי הרבה יותר יפה מהג'וק או האופל מוקה או אפילו הקפצ'ור (אבל כמובן זו דעתי בלבד).היום, עם כניסת אלטרנטיבות אחרות במחיר שפוי, אכן קשה לשווק את המותג האנונימי למדי במחיר הנדרש כפי שציין דיסקו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בז'נבה פגשתי מקרוב באודי Q2 החדשה והממש לא מרשימה.

כשמסתכלים עליה מהפרופיל, עם מבנה הכנפיים היחודי, מגלים דמיון רב לטיבולי.

בהמשך השנה תגיע טויוטה CHR החדשה וה"חללית" משהו - ותטרוף לכולם את הקלפים בסגמנט הזה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני הגעתי לחתונה שלי, שהתקיימה לא כל כך מזמן, בסזוקי בלנו, שכבר אז הייתה ישנה ומקרטת.

מה הבעיה בכך? באותם שנים זה היה הרכב היחידי שהיה לי, הייתי מאוד גאה בו, ולא ראיתי שום צורך להשכיר רכב אחר ליום החתונה.

פורסם
אני הגעתי לחתונה שלי, שהתקיימה לא כל כך מזמן, בסזוקי בלנו, שכבר אז הייתה ישנה ומקרטת.

מה הבעיה בכך? באותם שנים זה היה הרכב היחידי שהיה לי, הייתי מאוד גאה בו, ולא ראיתי שום צורך להשכיר רכב אחר ליום החתונה.

ומה היה קורה אם הבלנו הישנה והמקרטעת הייתה נתקעת באמצע כביש מהיר כמה שעות לפני החופה?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אישתי סרבה להכנס עם שמלת הכלה למיני (זאת עם החור בפייר-וול בכדי לפנות מקום לפילטר K&N שהיה עושה בק פיירים מידי פעם) אז לקחנו אותה ברכב המהודר של חבר, פורד אסקורט.

עניינית לטיבולי, אם לא ירד המחיר הוא ימכר אפילו פחות מהקורנדו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ומה היה קורה אם הבלנו הישנה והמקרטעת הייתה נתקעת באמצע כביש מהיר כמה שעות לפני החופה?

סוזוקי לא יכולה להתקע. תתבייש.

• תוכן חדש...