Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על אל פסק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי שהאל פסק שלי הלך לעולמו(אחרי שנתיים וחודשיים-חודשיים אחרי שנגמרה האחריות:evil:), הגיע הזמן לקנות חדש. מה מומלץ היום? יש אל פסק שהסוללה שלו לא נגמרת בדיוק אחרי שנגמרת האחריות?

אגב, רוב האל פסקים נתמכים בWIN 10?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תקנה אדוויס.

קרה לנו בדיוק מה שקרה לך עם אל פסק שלהם.

רק שהם החליפו סוללה על חשבונם בכ"ז

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

למה לקנות חדש ? תחליף סוללה יעלה לך הרבה יותר זול.

את כל המשפחה הקרובה והרחוקה שלי ציידתי באל פסק, מכל מה שאספתי אחרי שאנשים זרקו כדי לקנות חדש. כל כך חבל ומיותר.

הסוללות חומצה האלה מחזיקים במקרה הכי טוב 3 שנים, אז כל 3 שנים תזרוק ותקנה חדש רק כי הסוללה נגמרה ?

פורסם

מה כבר יש בקופסה הזו חוץ מסוללה?

סוללה איכותית לא עולה כמו אל פסק?

פורסם

באל פסק הזול שנמכר בחנויות לא תמצא סוללה איכותית.

היה פה לא מזמן דיוןן סביב הסוללות האלה, נדמה לי שהמחירים היו סביב ה 100 שקל לאחת, הרבה יותר משתלם מלשלם 300-400 שקל לאל פסק הכי זולים לא ?

פורסם
באל פסק הזול שנמכר בחנויות לא תמצא סוללה איכותית.

היה פה לא מזמן דיוןן סביב הסוללות האלה, נדמה לי שהמחירים היו סביב ה 100 שקל לאחת, הרבה יותר משתלם מלשלם 300-400 שקל לאל פסק הכי זולים לא ?

אתה בטוח שהמחיר של סוללה הוא 100 ש"ח? גם אני הבנתי שהמחיר של סוללה הוא כמו המחיר של אל פסק חדש.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
מה כבר יש בקופסה הזו חוץ מסוללה?

סוללה איכותית לא עולה כמו אל פסק?

לא.

החלפתי באל פסק שלי סוללה כבר פעמיים (נרכש ב2009), סוללה מחזיקה בערך 3 שנים. החלפתי ב2012 וב2015. עלות סוללה: 100-120₪. שתי דקות של עבודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אצלי באל פסק הוותיק של אדוויס יש 2 סוללות והוא כמו חדש. כבר פעמיים. כל שנתיים אני מחליף.

כל סוללה עולה באיזור 100-110 שקלים בלבד...משהו כזה

http://www.alpesek.co.il/product/%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%90%D7%9C-%D7%A4%D7%A1%D7%A7---csb-gp1272

תבדוק מה יש באל פסק שלך. להחליף זה פשוט מאוד.

פורסם

האל ספק שלכם נתמך בWIN 10? הבנתי שרובם לא עובדים היטב.

פורסם

אתה מתכוון מבחינת תוכנה?

אישית לא התקנתי וינדוס 10 עדיין אז אני לא יודע.

על מנת שהמחשב יידע שיש אל פסק אתה צריך להתקין את התוכנה שמגיעה עם האל פסק

אז זה תלוי בתוכנה עצמה.

המקסימום זה שאם תהיה הפסקת חשמל תצטרך לכבות בצורה מסודרת את המחשב בעצמך.

פורסם

לא התקנתי מעולם את תוכנות הכיבוי הללו.

ממילא הן לא מתמודדות טוב עם האוטוקאד, וממילא, אם אין עובדת ליד העמדה- המחשב כבר כבוי.

אגב, במקרה שלי- שתי עמדות שהאל-פסק לא תמך בהן בנפילת מתח הכי קטנה=חצי שעת עבודה אבודה (לפי התזמון של האוטוסייב באוטוקאד)X2 = כמעט ההפרש לאל-פסק חדש.

זה בלי לחשב עלות נזק, חלילה, לחומרה.

אבל אני מניח שבשימוש ביתי, אולי אכן כדאי לשקול החלפת סוללות.

פורסם
לא.

החלפתי באל פסק שלי סוללה כבר פעמיים (נרכש ב2009), סוללה מחזיקה בערך 3 שנים. החלפתי ב2012 וב2015. עלות סוללה: 100-120₪. שתי דקות של עבודה.

היכן ניתן להשיג סוללות במחירים כאלה? יש לי גם אלפסק שהלכו לו הסוללות (יש לו 2) ומאז הוא לא מחזיק ללא חשמל. 120 שקל לסוללה זה ממש משתלם, האל פסק עלה לי כ900 שקל בזמנו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
היכן ניתן להשיג סוללות במחירים כאלה? יש לי גם אלפסק שהלכו לו הסוללות (יש לו 2) ומאז הוא לא מחזיק ללא חשמל. 120 שקל לסוללה זה ממש משתלם, האל פסק עלה לי כ900 שקל בזמנו.

אם אני זוכר טוב רכשתי בתמליל 2000. בדוק באתר שלהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה! המחירים לסוללות מעולים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...