Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני גר באירופה 4 שנים וחוזר הקיץ

חשבתי להביא איתי ביבוא אישי טויוטה לנד קרוזר בת 3-4 שנים (על מנת לקבל הפחתה מקסימאלית במס)

אני יכול לרכוש את הרכב ללא מיסים כלל (קרי הרכב יעלה לי כ 25-30 אלף יורו)

שמעתי לאחורנה כי מאחר ומדובר ברכב יפני המיובא מאירופה המס ההתחלתי הינו 129 אחוז ולא 114 אחוז

האם יש אמת בדבר ? האם יש טויוטה אירופאית ?

אשמח מאוד להתייחסותכם המלומדת

תודה מראש

חן

פורסם

אפשר לייבא רכב עד 4 שנים, אם אתה תושב חוזר, לדעתי אין טעם להביא רכב כזה לארץ, שוק יד שנייה בישראל בקשיים, ולכן המחירים בארץ אטרקטיביים, תחסוך לעצמך הרבה כאב ראש, ותקנה בארץ

פורסם

אין טויוטה אירופאית.

קח בחשבון שהרכב חייב לעבור עמדה 1 תוך 48 חודש . כלומר אל תקנה רכב בן 4 אלא מקסימום שלוש ורבע. המס הוא 130%

לפני מס יוקרה במידה ויחול ולפני הנחות על בטיחות ( הנחה על זיהום הוא לא יקבל )

תחפש באינטרנט יבוא רכב תושב חוזר . תכנס רק לאתר של רשות המיסים או משרד התחבורה ולא לאתרים פרסומיים

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אין שום הטבה לתושב חוזר מלבד האפשרות להכניס רכב "זקן" יותר.

הטבה כמעט חסרת משמעות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אכן, אין שום שפל בשוק יד שניה של לנדקרוזר. ההיפך הוא הנכון.

היתרון היחידי בהבאת רכב כזה מאירופה זה היכולת להביא את הרכב עם רמת הגימור הגבוהה שלא נמכרת כלל בארץ (לדוגמה לנדקרוזר בנזין , יכולת להגביה ולהנמיך את הרכב בדגמים מסוימים, מצלמה קדמית, מערכת לבחירת סוג התקדמות בהתאם לאופי הדרך ועוד)

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...