Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרוש: רוטב ווסטרשיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש בנרות מזה שבוע באזור באר שבע - ערד - דימונה, אנשים נפלאים רושמים באינטרנט שקיים בכל סופר ודווקא אני תקוע בלי. רעיונות?

פורסם

תכין.

זה מתכון דיי פשוט.

פעם הכנתי ויצא להיט.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סניפים של טיב טעם ניסית?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

GSI - להכין רוטב שאין לי מושג איזה טעם אמור להיות לו... קצת גדול עלי.

עדי - יינות ביתן היה המקום הראשון שבדקתי ואין, אשכרה ניסו לשכנע אותי לקחת טריאקי או צילי במקום.

למען דורות עתיד שאולי גם להם ידגדג במצחיק:

אמנם לא בדקתי בטיב טעם אבל המקום היחיד שמצאתי בו זה רמי לוי.

פורסם

לפי התאוריה שלך כל אחד יכול להיות שף. אז זהו שלא.

למה? צריך ניסיון,ידיים טובות,כישרון,חושי טעם מחודדים,הרבה מעוף.

בפועל כמה שפים יבשלו בטעמים שונים -גם אם יתנו להם את אותם חומרי גלם לפי גרמים.

פורסם

עזבו שטויות.. למה אתה צריך את הרוטב? תכלס אין לו טעם מוגדר. אישית בתור אחד שמכין המון רטבים ומרינדות, הרוטב הזה מיותר. כך שאם זה ילק ממתכון כלשהו אתה יכול לוותר עליו בלב שלם

פורסם

שים בהמבורגרים ותראה ישועות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני דיי חדש בסצנת ההכנת אוכל בבית אז בפעמים הראשונות אני הולך תוכי לפי מתכונים, אחרי זה מתחיל לעשות ניסויים.

הבנתי הרוטב משמש הרבה בבשר אדום, כרגע אני מנסה להכין ביף ג'רקי. המבורגרים יהיו עוד שבוע-שבועיים

פורסם
שים בהמבורגרים ותראה ישועות

כשמכינים המבורגר מנתח שלא מתאים אז מתחילים לדחוף כל מיני שטויות.

בפעם הבאה אל תקנה בשר טחון בסופר, תדאג שיהיה לך נתח טחון של צלעות צוואר או מכסה אנטריקוט. בשביל הטעם תוכל לשדרג עם 10 אחוז שומן כבש.

חוץ מזה רק מלח ופלפל גרוס.

לא מכיר מקום שמכבד את עצמו ושם ווסטרשיר בהמבורגר.

• תוכן חדש...