Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ואני שואל שאלה כללית ,.האם נורת כרית אויר דולקת תכשיל את הרכב בטסט .או שאת הבודק זה לא מעניין.

פורסם

גם ברכב שלי וגם ברכב של חבר לעבודה דולקת נורת כרית אויר והיום התווכחנו האם לבוחן אכפת אם הנורה דולקת או לא בגלל זה אני שואל באופן כללי

פורסם

באלרו שלי הכשילו על זה. זה תלוי בבוחן ובמבנה של הלוח שעונים,

הבוחן מסתכל הרי על הקילומטראז', אם הנורית היא מצד שמאל ומוסתרת, יהיה לו קשה לראות.

לעומת זאת יש בוחנים שמכניסים את הראש ומסתכלים שאין שום נורה שדולקת.

בקיצור- הימור.

Miata ND2

פורסם

היו גם חוכמולוגים שביטלו חיבור של הנורית לחשמל בכדי שלא תדלק, ועל כן בוחנים החלו להרות לנהג לכבות את הרכב ולהדליק מחדש (אז כל הנורות המחוברות אמורות להידלק למספר שניות) ...

פורסם

חייב להגיד, העברתי 4-5 פעמים טסט רכבים, מעולם לא הציצו אפילו על לוח השעונים.. נשאלתי לק"מ גם אם הייתי אומר 10K על רכב שנתון 99 נראה לי היה בסדר, הבוחן קישקש על דף ויאלה סלמאת.. זה ממש תלוי באיזה מכון הולכים, יש כאלו שמקפידים בהגזמה ויש כאלו שתבוא עם רכב בלי גלגלים ותעבור..

בכל מקרה, בעיקר בגלל שמדובר על רכיב בטיחותי בלי קשר לטסט או לא טסט הייתי דואג לטפל בזה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

זה נכון גם לכל מערכת אחרת שנבדקת בטסט. לפעמים לא שמים לב, או שכן שמים לב אבל מעלימים עין ואז הרכב עובר.

לפי התקנות - זו סיבה לפסילה.

אם מישהו עבר עם נורה דולקת...בסדר. אבל זה לא אומר שמישהו אחר יגש ויעבור גם, אפילו באותו מכון רישוי.

מי שיש לו תקלה, כדאי שיתקן אותה ולא יחפש איך להעביר טסט רכב עם תקלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...