Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שעלתה - מדוע מרצדס / במוו / לקסוס לא משווקות את הקטנות שלהן בארה"ב (A-CLASS, סדרה 1, CT)?

אפילו אאודי לא מוכרת שם את הA3 האצ'בק (שלא לדבר על ה-A1).

אני זוכר שלפחות בהתחלת השיווק, -A-CLASS שווק גם הארה"ב - אז מה הסיבה לשינוי? חשש מפחיתות המותג? שוק אמריקאי שדורש רכבים גדולים?

.We apologise for the inconvenience

פורסם
שוק שעבורו יוקרה מזוהה (מאד) עם גודל.

למה?

והאם יש אנלוגיה בין האנשים עצמים (כל האפרו האמריקנים אליהם\ הלבנים השמנמנים) לגודל של המכונית?

פורסם
למה?

והאם יש אנלוגיה בין האנשים עצמים (כל האפרו האמריקנים אליהם\ הלבנים השמנמנים) לגודל של המכונית?

שאלה מעניינת. להערכתי, זה קשור לשורשיה של תרבות הצריכה המוגזמת באמריקה: התחושה שיש משאבים בקנה מידה "אינסופי" ובעקבות כך הפיכתו של מה ש"גדול" לנחשק ומה ש"קטן" ללא נחשק (זה נמצא במנות האוכל הנדיבות, הכבישים מרובי הנתיבים, אחוזות הענק הרבות ועוד ועוד).

:idea:
פורסם
השוק השתנה שם בשנים האחרונות, אני בטוח שהם התחילו לחשוב על זה.

מיני, אבארט, פיאסטה ST נמכרות שם.

זה בדיוק העניין, שנראה שהשוק שם מתקדם לכיוון יותר ״אירופאי״. נכון - מצד אחד עדיין מוכרים שם f150 כמו לחמניות, אבל מצד שני יש שם יותר יותר האצ׳בק ומכוניות ״קטנות״.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

בתרבות הbigger is better יתחילו לקנות רכבי יוקרה קטנים כשהם יעברו לשיטה המטרית בערך.

וחוץ מזה, אני אישית גם לא מבין את הפואנטה ברכב יוקרה קטן.

תמיד אעדיף רכב עממי גדול על רכב יוקרה קטן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הלקסוס אכן משווקת שם אך מכיוון שאיננה נהנית מהטבות מיסוי עקב היותה היברידית כמו בישראל המחיר הוא גבוהה, באירופה זה היה הופך אותה למקבילה לאחותה הבכירה הIS300H

מבחינת מחיר.

בארץ היא עולה פחות מ200 אלף, בארה''ב מתחילה ב31,250 אלף דולר תמחור גבוהה, מעניין איך היא נמכרת שם.

בסופו של יום היא "ירוקה" אבל לא חוד החנית (איננה ביצועיסטית, נוחה או מרווחת)

פורסם

אם תפתח מפה של ארה"ב.

מתוך 300 מיליון תושבים שמפוזרים שם חלק מאד קטן גרים בערים צפופות.

הרוב גרים באזורים פתוחים

הרעיון של מכוניות יוקרה קטנה זה צפיפות של ערים גדולות אז זה לא ממש שימושי לרוב האמריקאים.

באירופה אפילו בחניה פרטית אין מקום למכונית משפחתית רגילה.

אייל

פורסם

אמריקאים מעדיפים סדאן, כמו ישראלים. יש A3, CLA וסדרה 2. פעם היתה גם A3 האצ׳בק, אבל לא הצליחה אז הפסיקו למכור. מיני ופיאט 500 דווקא יש המון.

emotion of motion

פורסם

לא יצא לי לראות A3 על הכבישים באיזור שלי בכלל, אבל באתר של אודי יש A3 e-tron שהיא האצ'בק. היא עולה יותר מ Q3, אז אם כבר, אנשים יקנו Q3.

תאמת, גם צורת המחשבה משתנה כשאתה חיי פה. מתחיל להעדיף מרווח, אין יותר מידי דאגה למחיר הדלק ובחורף בא לך לצאת מהבית ולנסוע לפני שסיימו לנקות את כל הכבישים משלג, גם אם הבעיה צצה רק פעמיים בשנה.

פורסם

הרבה אנשים שוכחים שהמרחקי נסיעה פה בארהב קצת שונים (שעתיים שלוש נסיעה זה לא חריג). כמו שאמרו הטרנד של ה״מנהלים הקטנות״ מתחיל לתפוס לאט לאט אבל כשמחירי הדלק עומדים על 1.40 לגלון והנסיעות ארוכות עם כבישים לא ברמה הכי גבוהה אז עדיף רכב גדול מרווח ונוח (לפחות לטעמי ).

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

• תוכן חדש...