Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש לי מערכת מולטימדיה Blaupunkt NY800.

בדרך כלל כדי לראות קליפים וסרטים אני מוריד מיוטיוב את הסרט כקובץ AVI ואז צורב אותו בתור דיסק DVD (עם תפריט והכל) דרך תוכנת AVI TO DVD PRO.

כאשר ניסיתי פשוט להעביר את קובץ ה AVI דרך USB ולהפעילו המערכת לא מזהה את הקובץ.

השאלה היא מה אפשר לעשות כדי לראות קבצי וידאו גם דרך USB ולא רק דרך דיסק... קצת בעייתי לצרוב כל פעם קליפ חדש שיוצא או משהו כזה.

תודה :)

פורסם

הדיסק און קי מפורמט ל-FAT32?

בתור התחלה, בדוק בעזרת קובץ עם קידוד בסיסי כמו mpeg2 ווודא שהרזולוציה אינה גדולה מדי.

כמו כן, בתפריט של ה-USB, לא לשכוח ללחוץ על האייקון של הסרט.

פורסם

הדיסק-אוו-קי מפורמט ל fat32, ומבחינת הרזולוציה, אין שוני ברזולוציה בין הקובץ כאשר הוא נצרב לדיסק dvd לבין זה שאני מנסה להעביר את הקובץ avi ל usb ישירות.

פורסם

כשאתה צורב קובץ לפורמט DVD (ולא פשוט מעתיק אותו לדיסק DVD כמות שהוא) הוא עובר המרה לפורמט המדובר.

הפורמט של DVD הוא עם קידוד mpeg2 והרזולוציה בשיטת PAL היא 720X576.

כשאתה מעתיק קובץ ל-DOK, הוא נשאר בדיוק כמו שהוא, קידוד, רזולוציה וכו'.

פורסם

אז איך אני יכול לבצע את ההמרה שמתבצעת כאשר אני צורב את הסרטים לדיסק DVD, רק בלי לצרוב את זה DVD?

פשוט לעשות המרה במחשב ואז להעביר את הקובץ המומר ל DOK...

פורסם (נערך)

מעולה תודה, אז פשוט להמיר את הקובץ avi או היוטיוב ל mpeg2 ולהעביר ל dok?

ודרך אגב, התוכנה שהמלצת עליה Freemake video converter היא חינמית לחלוטין או שצריך לרכוש גרסה מלאה כדי ליהנות מכל האופציות המרה שלה?

עריכה אחרונה על ידי Hihiz
פורסם

הכי טוב, פנה למיכאל מהשרשור שצירפתי ושאל כיצד פתר את הבעיה.

יש שילוב גורמים שהוא מעבר לרק ענין "מארז" הקובץ, אבל צורך הענין, כן, תמיר לקובץ בקידוד mpeg2 או 1 ונסה מספר רזולוציות עד שתזהה את המקסימום הנתמך (ומימלא המסך הוא 800X480).

חינמית לחלוטין. נדמה לי שיש אפשרות לתשלום עבור תוספות זניחות.

גם התוכנה שהציע אודיו קינג תעשה את העבודה.

פורסם

עדכון - עובד גם דרך USB אבל רק אחרי המרה לאיכות DVD.

העניין הוא כזה - האיכות שמע גם יורדת משמעותית, בעוד שכאשר זה דרך ה DVD האיכות שמע נשארת טובה.

יש פתרון?

פורסם

בתוכנה שאתה המלצת עליה - Freemake Video Converter.

בוחר ב MPEG באיכות DVD, ושם בהגדרות של ה Audio - בוחר MP3 - STEREO - 48000 - 320Kbps.

פורסם (נערך)

אתה יכול בעקרון להשאיר את זה על MP2 ולראות אם זה עובד יותר טוב.

מוזר לי קצת שגם בסט-אפ שהתייחסת אליו יש פגיעה מוחשית עד כדי כך בסאונד (למרות שהסאונד עובר שוב המרה).

יכול להיות שזה קשור גם להמרות שמבוצעות ב-HU עצמו.

נסה סט-אפים אחרים, לבדוק למשל אם MP4 עובד, שם יש אופציות למקודדי סאונד נוספים כמו AAC למשל עם ביטרייט גבוה יותר.

או AVI וגם אז יש כמה אפשרויות אחרות.

המפתח הוא להתנסות בכמה אפשרויות על אותו קובץ שידוע לך שהוא איכותי במקורו.

או להוריד את התוכנה שאודיו קינג המליץ ולראות אם המצב שונה דרכה.

האם כל ההמרות שלך מבוססות סרטוני יוטיוב?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

כל ההמרות מבוססות סרטוני יוטיוב מכיוון שמדובר בעיקר בשירים.

לפי מה שידוע לך, יש דרך שבה ה Blaupunkt תומך MP4? אולי להמיר ל MP4 ולהוריד רזולוציה?

פורסם (נערך)

לי ידוע רק מה שאני מוצא ברשת בענין מה המכשיר תומך, ואת מה שמצאתי כבר ידוע לך :wink:

לנסות לא עולה במקרה זה כסף, רק קצת זמן.

שינוי הרזולוציה לא ישפיע על הסאונד, ובהתחשב שהתוכנה מאפשרת הגדרת ביטרייט נפרד לוידאו ולאודיו, גם שינוי של זה בהקשר של הוידאו לא אמור להשפיע. אבל אם אתה כבר עושה נסיונות, אתה יכול לבדוק דווקא אם 720p עובד במקרה.

תשמע, עשיתי קצת ניסויים עכשיו במחשב אצלי, והמרתי לכמה אפשרויות סרטון שהיה לי במחשב וגם כמה שירים באיכויות שונות.

המסקנות בתנאי הבדיקה שלי (אוזניות in-ear סבבה, כרטיס קול רגיל בלפטופ) -

• הבדלים זניחים אם לא בכלל פסיכולוגים עד בלתי קיימים בהמרה של סרטון באיכות HD או קובץ MP3 עם ביטרייט 320 לקובץ MPEG עם קידוד כפי שהצעת או קידודים אחרים שניסיתי.
  • הבדלים קטנים מאוד בהמרה של קובץ FLAC באיכות "נמוכה" (16bit ,44kHz, סביב 800Kbps) לקובץ MPEG (סרטון) עם פס אודיו כפי שציינת קודם.
  • הבדלים מוחשיים יותר, אבל עדין לא היסטריים (אלא אם אתה אודיופיל מושבע) בהמרה של קובץ FLAC איכותי (24bit, 96kHz, סביב 3000Kbps) כנ"ל.

כך שאם אין איזשהי בעיה בדרך ההמרה, אז אולי זה בכל זאת תלוי בהבדלי רמת ההמרה ב-HU (בין מקור USB ל-DVD) או שהקובץ שהמרת מלכתחילה לא היה להיט. את כל הנסיונות שלך בצע עם אותו מקור קובץ בדיוק שאתה יודע שהוא בוודאות נשמע טוב, לפחות דרך הDVD.

אני מוצא לנכון להזכיר שוב גם כאן, שניגון סרטונים תוך כדי נהיגה במסך שגלוי לנהג, יכול להוות עילה לזימון לדין בידי שוטר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...