Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש מכונה לשטיפה של הרכב כמה שיותא זולה. אין לי בעיה לקנות מחו"ל אבל עדיף מהארץ. אני יכול לחבר אותה לחשמל רק הבעיה היא שאין לי מקור מים זמין.

אם יש מישהו שיש לו אחת יד שנייה והוא לא צריך אני אשמח לקנות ממנו.

בכל מקרה מאיפה כדאי לקנות כשהדבר היחיד שחשוב לי הוא שהזרם לא יהיה חזק מדי שיהרוס את הפח או את הצבע?

עריכה אחרונה על ידי aviad13
פורסם

אל תלך על ה KARCHER הזולות הרבה חוות דעת לא טובות ברשת, מנועים בנויים מפלסטיק קשיח שמתישהו קורס ומחיר תיקון שווה ערך למחיר מכונה חדשה.

אני הלכתי על LAVOR שלפי חוות דעת נחשבים יותר אמינים. יש MISTRAL 110.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

ליאב צודק,

אביעד, לא ממש הבנתי איך תשתמש במכונה אם אין מקור מים זמין.

יש אפשרות למכונה עם משאבת מים (לא הדגם הנ"ל, לפי מה שזכור לי)

ממליץ לך לאחר קנייה לקנות מקציף.

עריכה אחרונה על ידי or6699

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

מכונת שטיפה בלחץ מתחברת לצינור גינה רגיל.

יש מכונות שטיפה שמגיעות גם עם צינור מתאים לשאיבת מים מג'ריקן או מקור מים עומד (תבדוק לפני הרכישה).

המקציף הוא פעולה שמבצעים לפני השטיפה (PRE-WASH) ושעוזרת אח"כ בשטיפה הידנית ומונעת סרוולים ככל הניתן.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תוכן חדש...