Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו הצליח להבין איזה מנוע יותקן בה?

האם חטיבת RS אחראית על התכנון ואלפיין זה רק המותג?

ציטוט מהכתבה בוואלה

"

בדומה לאלפיין המקורית (110) משנות ה-60, הויז'ן מצוידת במנוע בנזין השולח את הכוח לגלגלים מאחור; המנוע יהיה 1.8 ל' טורבו בטכנולוגיה חדישה שפותחה ממנוע ה-1.6 ל' טורבו של

קליאו RS, המפיק בסביבות 250-300 כ"ס ומחובר לתיבת הילוכים דו מצמדית 7 מהירויות מתופעלת פקדים מגלגל ההגה. את ההאצה ל-100 קמ"ש היא תסיים בזמן של 4.2-4.5 שניות בלבד, לא מעט בזכות משקל המגרד בקושי 1.1 טון."

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי נראה שאם היו לוקחים את העיצוב A110 אחד לאחד ורק משנים ממש בקטנה את הפנסים מאחורה העיצוב היה מתאים גם לתקופתינו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
אני אהבתי את ה130 מאוד, כוח לא חסר, וסאונד מדהים לפי דעתי, המחיר שלה גם יחסית נמוך, אחת במצב טוב אחרי טיפול גדול, תעלה בסביבות 30 אלף פרנק.

הבעיה היחידה זאת האישה, היא לא אוהבת את הרכב, הוא מרגיש לה צפוץ מדי

האלפין GT/טורבו של שנות השמונים(1985 ואילך) היתה מרווחת ואורירית יותר. גם הן לא יקרות. אישית, אני עדיין מעדיף את ה-310. יש בה משהו יותר מיוחד.

ולעניין ה-310, נראה לי שהן זולות יותר בגרמניה מאשר בשוייץ.

מקסים, לא. אין כאן טעות.

אפרופו A110, המכונית נמכרה כקיט להרכבה במדינות שונות - CKD - בברזיל היא שווקה כוויליס ובבולגריה הקומוניסטית, אפילו שם, כבלקן-רנו.

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יש באלפין הזאת משהו כ"כ "נכון" שלא ראיתי במכונית חדשה הרבה זמן. גם מראה שבבירור מזכיר את המקור, ויחד עם זה מודרני, אפילו עתידני במבט מאחור.

עושה לי את זה בגדול. התחלתי לחסוך... :wink:

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

אתה יודע שהרכב שלך מגניב כשמגאן RS עם אורות צהובים היא רכב הליווי שלך.

הרכב הזה נראה מדהים, וכל הסרטון הראשון בכלל מטורף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ובכן חברים, הגיע הזמן להחזיר את השרשור לחיים, עם תמונות של גרסת היצור בנסיעות מבחן ופיתוח. חדשות מצוינות; העיצוב נותר נאמן לקונספט, למעט שימוש במראות שימושיות יותר.

להזכירכם, המכונית הסדרתית תוצג השנה.

http://worldscoop.forumpro.fr/t6172p525-2016-alpine-berlinette-as1

אם יש מכונית שאולי יכולה לעשות לפורשה 718 קיימאן חיים קשים, זו המכונית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
זו היתה המכונית האחרונה של אלפין, ה A610.

כונתה ה 911 הצרפתית, ולפחות מבחינת ביצועים לא נפלה מה 911, והיתה בטוחה בהרבה ממנה להנהיגה.renault-a610-03.jpg

היה לה מנוע מרכזי, לא?

מתברר שהיה לה מנוע מאחורה כמו לפורשה...

פורסם

אני שמח לראות שהיא מתקדמת ליצור. בדיוק השבוע תהיתי מה הסטטוס שלה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...