Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים. אני חייב עזרה. בפנס השמאלי האור חנייה עובד רגיל , האור הראשי (H4) עובד מאוד מאוד חלש ומאיר בצורה "כתומה".

מכיוון שאין לי בעיות חשמל בד"כ ומעולם לא היו משהו חריג בחשמל ברכב הזה הייתי בטוח שהמנורה נשרפה, אז קניתי חדשה ב80 שקל , ולא עובדת גם היא.

הלכתי לשתי חשמלאים , בדק לי את כל הרכב ופיוזים , סידר לי הלחמה ואכן זה פעל ולא יצאתי מהמוסך לפני כן בשום מצב.

כל פעם שאני בודק את הרכב אחרי כמה שעות עוד פעם המנורה מפסיקה להאיר.

שאר המנורות עובדות רגיל.

מה לדעתכם זה יכול להיות? היום באמת המוסכניק בדק לי את הכל ולא מצא שום דבר חריג חוץ מהלחמה שנהרסה מהחום ואיך שהוא הרים את המגעים זה נדלק שוב. אותו דבר החשמלאי הקודם , נוגעים וזה עובד לזמן קצר. לפי מה שהבנתי אין בעיה בתקע או משהו.

מה דעתכם?

בינתיים אני עובד וחושב על ללכת כל הזמן למוסך כי אי אפשר לנסוע ככה בלילה , זה משגע אותי.

ולכל מי שבא לו לזרוק איזו עקיצה יפה לכבוד שבת... X בחלון למעלה.

פורסם

H4?

תחליף את הקונקטור.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם אתה משחק עם חוטים בעיה בחוויט / צמה קרועה .

קונקטור זה מה שיוצא מהצמה ומתחבר לבית הנורה .

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

תהרוג אותי איך אתה מגיע לכל הבעלי מקצוע האלה :roll:

גם אני מהמר על הקונקטור, במיוחד אחרי שאמרת שנוגעים בו וזה מסתדר. שלוף את הקונקטור ותראה מה מצב המגעים שם, האם הם מפוחמים והאם הקונקטור עצמו נראה מעוות או מותך.

קונקטור חליפי עולה שקלים בודדים, יש להקפיד על הלחמה מקצועית ובידוד כמו שצריך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אז קניתי חדשה ב80 שקל

קנית נורת H4 אחת ב 80 שקל? זה בערך פי 3-4 ממה שהיא צריכה לעלות.

קונקטור H4 נראה כך:

2222.jpg

צריך לחתוך את הצמה המקורית כ 10 ס"מ לפני הקונקטור, להלחים חוטים של קונקטור חדש ולבודד.

לסמן את החוטים לפני החיתוך כדי לא להתבלבל בסדר.

פורסם

אבל אם החשמלאי הוציא את התקע ובדק שם ואני כמעט בטוח שהמנורות נדלקו אז איך אני אדע שזה זה ? עובדה ששתי חשמלאים לא מצאו כלום ובדקו הכל. אין לי בעיה לקנות אבל השאלה אם להערתך זה הסיבה. והמנורה יקרה כי היא של פיליפס והיא "דמוי קסנון" ואני בטיפשותי חשבתי שהמנורה נשרפה וסתם קניתי לבד.

פורסם (נערך)

היי מרק. אני לא רוצה לגעת סתם , כי אני לא יודע איפה זה יושב. אני יודע להחליף ולגעת רק את האור חנייה שם, ולא רוצה להיתקע.

אני אמור ללכת למוסך בשנית ביום שני , לפי דעתכם כדאי לרכוש קונקטור בנפרד או לתת להם לעשות את העבודה?

ולגבי ההלחמה, החשמלאי ראה שהייתה שם הלחמה שהלכה והלחים לי בחזרה, זה שזה היה לפני , אין לי מושג אם זה תקין או לא. בטח עשו לי קומבינה פעם.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...