Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש ביטוח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרו אלי היום להודיע לי שבסוף החודש הביטוח לאוטו נגמר (איזה כיף). לאחר שקיבלתי הצעת מחיר ושאלתי למה המחיר עלה השנה, הנציגה ביקשה ממני לחכות רגע, והיא תנסה לקבל אישור להנחה. לאחר השיחה עלתה במוחי המחשבה, האם אותה נציגה באמת הלכה לשאול מישהו או שזו סתם טכניקה למשוך לקוחות? אשמח לשמוע מאנשים שעבדו במכירות, לאוו דווקא בתחום הביטוח.

אני מהמר שהיא לא הלכה לשום מקום. נו טוב, לפחות קיבלתי הנחה של כמה עשרות שקלים! :lol:

תודה,

אולג

פורסם

רק עשרות שקלים?

לי כל שנה מנסים לבעלות את מחיר הביטוח בלפחות מאתיים שקל ולאחר ויכוח קצר ו"אישור מנהל" המחיר נשאר כמו שנה קודם. גם זה, דרך אגב, לא מציאה, כי תכלס ערך הרכב ירד, גיל הנהג עלה, ואם היו תאונות בעבר אז עכשיו עבר מהן יותר זמן.

גם לי החודש יגמר הביטוח אבל עוד לא עשיתי את שיחת הטלפון הכה צפויה הזו.

פורסם

לא יודע איך זה במקומות אחרים , אבל בביטוח זה בדרך כלל מצריך אישור אחמ"ש / מנהל צוות / מנהל מחלקה (בהתאם לרמת ההנחה שניתנת) ,

לנציג מכירות יש "בנק" הנחות שיכול לתת ברמה יומית ללקוחות שלו , לפי בחירתו הוא עושה את החלוקה, הוא יכול לתת את ההנחה על 2 לקוחות או על 10 לקוחות , לפי השקפתו, לרוב , הם מעדיפים שלא לגעת בבנק שלהם אלא לבקש הנחה באישור מאלו המופיעים לעיל.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
רק עשרות שקלים?

לי כל שנה מנסים לבעלות את מחיר הביטוח בלפחות מאתיים שקל ולאחר ויכוח קצר ו"אישור מנהל" המחיר נשאר כמו שנה קודם. גם זה, דרך אגב, לא מציאה, כי תכלס ערך הרכב ירד, גיל הנהג עלה, ואם היו תאונות בעבר אז עכשיו עבר מהן יותר זמן.

גם לי החודש יגמר הביטוח אבל עוד לא עשיתי את שיחת הטלפון הכה צפויה הזו.

מדובר בביטוח חובה וצד ג', אני מניח שבמקיף היו נותנים לי עוד כמה עשרות שקלים. לפי טענת הנציגה הצד ג' של כולם עלה השנה.

פורסם

אגב, לא בדיוק נושא השרשור, אבל חבל לי לפתוח שרשור חדש. האם זה חשוב שבתעודת החובה רשום רכב אוטומט, כאשר הרכב שלי ידני?

גם בוובי לא מצאתי את הדגם הידני של הרכב שלי.

תודה

• תוכן חדש...