Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין 2 פיאסטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. 2009 Trend אוט' 1.4 , 96 כ"ס, 86,000 ק"מ במקור מליסינג , 35000 ש"ח, מטופלת במוסך יבואן, המוכר נראה אמין.
  2. 2011 Trend אוט' 1.4 , 96 כ"ס, 76,000 ק"מ במקור מהשכרה, 39,000 ש"ח, מטופלת במוסך מורשה, אין לי דעה על המוכר

מה הייתם מעדיפים?

פורסם

הייתי לוקח את אופציה מספר 2,גם חדשה בשנתיים וגם פחות ק"מ,נכון הייתה בהשכרה,אבל זה לא בדיוק שרכב ליסינג נהוג בעדינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על פניו - הייתי מעדיף גם כנראה את החדשה יותר, רק בגלל שהיא חדשה ו(כנראה) מעט פחות בלאי.

(החלטה סופית - רק לאחר בדיקת הרכב, אבל בכל מקרה - הייתי בודק קודם את זו ממודל 2011)

alfa 156 2.5.

פורסם

פותח השרשור- מציע לך לחפש עוד אופציות ולאו דווקא פיאסטה בשנתון הזה. מדובר ברכב מאוד עצל בשילוב עם תיבת הילוכים שמסרסת עוד יותר את המנוע שגם ככה לא זריז. אם זה לא משהו בעל חשיבות מבחינתך, אז האופציה של ההשכרה נשמעת טובה יותר.

פורסם
פותח השרשור- מציע לך לחפש עוד אופציות ולאו דווקא פיאסטה בשנתון הזה. מדובר ברכב מאוד עצל בשילוב עם תיבת הילוכים שמסרסת עוד יותר את המנוע שגם ככה לא זריז. אם זה לא משהו בעל חשיבות מבחינתך, אז האופציה של ההשכרה נשמעת טובה יותר.

איזה רכב היית מייעץ למשל?, פתוח להצעות.

פורסם
איזה רכב היית מייעץ למשל?, פתוח להצעות.

אם אתה מכוון לסופרמיני והתקציב הוא סביב המחירים של הפיאסטות שציינת, כנראה מזדה 2, ניסאן מיקרה (אולי מהדור הנוכחי מליסינג) או אולי סוויפט (קצת יותר יקרה אלא אם תתפשר על רכב ישן יותר.

• תוכן חדש...