Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

impact car audio

francis_r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד מהטיולים איטליה נתקלתי בעסק התקנות ובמותג הזה וכמו ישראלי הייתי חייב להיכנס ולראות .

באנגלית שבורה עם אנשי החנות הצלחתי להבין שמדובר במותג איטלקי שמיוצר באיטליה ודי נפוץ אצלם ,אני לא נתקלתי במותג כאן בארצנו הקטנטונת .התמחור בחנות אמנם באירו אבלנראה לי שהמחירים די סבירים .לציין שהסאונד מאוד מזכיר פוקל בדיוק וברכות .מישהו שמע או נתקל במותג הזה ?

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

Impactcaraudio.it

מהתמונות חשבתי שמדובר בחיכויים של מותגים כמו סרווין ווגה, אודיו באהן ועוד

לא מכיר אותם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטרף לדעה של אדי - זה לא נראה איכותי או מקורי. נראה מאוד גנרי וסיני.

אבל נראה שכבר שכנעת את עצמך שזו חברה איכותית עם מוצר איכותי. אם יצא לך לרכוש מוצרים שלהם, נשמח לחוות דעת.

פורסם
מצטרף לדעה של אדי - זה לא נראה איכותי או מקורי. נראה מאוד גנרי וסיני.

אבל נראה שכבר שכנעת את עצמך שזו חברה איכותית עם מוצר איכותי. אם יצא לך לרכוש מוצרים שלהם, נשמח לחוות דעת.

לא יצא לי לקנות מוצר שלהם .עדיין מכור לסאונד של פוקל .לא ראיתי אותם בארץ ואם כבר טיול לחו"ל אביא פוקל .שמעתי אותם מותקנים ברכב ונשמע די נחמד ומזכיר פוקל

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

שמע, הם בכל זאת איטלקים - גם אם זה העתקים, אני לא אתפלא אם הם עשו אותם היטב.

אנסה לברר עליהם מידע מול דרור מאודיו סיסטם, ספונסר פורום - היבואן של אודיסון, הרץ, קונקשן, ריינבואו ועוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שמע, הם בכל זאת איטלקים - גם אם זה העתקים, אני לא אתפלא אם הם עשו אותם היטב.

אנסה לברר עליהם מידע מול דרור מאודיו סיסטם, ספונסר פורום - היבואן של אודיסון, הרץ, קונקשן, ריינבואו ועוד.

גם ככה בתוכנית איזה סט חדש של פוקל או מורל

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תוכן חדש...