Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי מנועי 1.8 Tsi החדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע ה1.8 הנוכחי שונה מהמנוע שסבל מבעיות ברינגים ובמותחנים (בעיות שהופיעו במנועים אלו ב-2009 עד 2011)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לאון 2012. ביצעתי שלושה טיפולים, מעבר לטיפולים עצמם הוספתי בעצמי כליטר שמן לאחר סיום ההרצה.

גיר ה-DSG7 והמכטרוניקס אמורים להטריד אותך יותר מצריכת השמן.

מוזר.. כנראה שהיה לך מזל :lol:

אל תשכח את המותחנים התקולים.

קיצר , פות"ש , סתם נטפלת לבעיה אחת מיני רבות שיש במנועים האלה.

כמו שאמרו לפני, הייתי דואג יותר לכמה אנרגיה אני יצטרך כדי לממש אחריות אם יבואן שכזה..

גם אם הם יראו שהבעיה אכן קיימת הם עדיין יש בעיות עם מימוש האחריות שהם עצמם הבטיחו?

יש לי אוקטביה שבחודש הבא בת שנתיים, עם 29 אלף ק״מ, לא חוויתי בעיה עם שמן. (משאבת מים הלכה פעמיים משום מה והוחלפה באחריות).

זה המנוע 1.8?

תודה לכולם על התגובות! אשמח לעוד

לפי מה שאני מבין גם מבדיקות במקומות אחרים, קונצרן פולקסווגן הצליחו להתגבר על בעיות אכילת השמן במנועים החדשים

פורסם
מנוע ה1.8 הנוכחי שונה מהמנוע שסבל מבעיות ברינגים ובמותחנים (בעיות שהופיעו במנועים אלו ב-2009 עד 2011)

תודה על התגובה

פורסם

אגע טיפה בעניין הטכני, מנועי ה1.8TSI בעלי קוד CDA סבלו בתקלת ייצור אשר היוותה הגורם לאכילת השמן המוגברת, עם הזמן אכילת השמן אף הייתה מתגברת.

(בכלל המנועים והתיבות TSI ו DSG7)

את המצמדים הם החליפו לעמידים יותר.

למוח - מכטרוניק הם החליפו את השמן למינרלי בטענה שהוא לא ייצור את החלודה שדפקה את הקודמים.

מותחנים של שרשרת הטיימיניג גם הוחלפו לא מעט בגלל שכשלו וגרמו להריסת מנועים.

אם אתה נעול על צ'מפיון הכל בסדר, שיהיה בהצלחה ומזל.

פורסם

זה יצרן מתקדם שיודע לזהות בעיות ולתת להם פיתרון. כמי שכבר פעמים על הDSG, בראשון החליפו לי במסגרת קמפיין כולל שעשו לכולם למרות שלי לא היתה בעיה. בחדשה כבר אין שום בעיה מה שאומר שהיתה בעיה, ונפתרה. אין לי 1.8 אבל אני נוטה לתת ליצרן כזה את הקרדיט שאם היתה בעיה אז לא הנציחו אותה במנועים החדשים אלא מצאו לה פתרון.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
כן זה מנוע 1.8.

גם עם אוקטביה ונכון להיום אין בעיות

אגע טיפה בעניין הטכני, מנועי ה1.8TSI בעלי קוד CDA סבלו בתקלת ייצור אשר היוותה הגורם לאכילת השמן המוגברת, עם הזמן אכילת השמן אף הייתה מתגברת.

(בכלל המנועים והתיבות TSI ו DSG7)

את המצמדים הם החליפו לעמידים יותר.

למוח - מכטרוניק הם החליפו את השמן למינרלי בטענה שהוא לא ייצור את החלודה שדפקה את הקודמים.

מותחנים של שרשרת הטיימיניג גם הוחלפו לא מעט בגלל שכשלו וגרמו להריסת מנועים.

אם אתה נעול על צ'מפיון הכל בסדר, שיהיה בהצלחה ומזל.

זה יצרן מתקדם שיודע לזהות בעיות ולתת להם פיתרון. כמי שכבר פעמים על הDSG, בראשון החליפו לי במסגרת קמפיין כולל שעשו לכולם למרות שלי לא היתה בעיה. בחדשה כבר אין שום בעיה מה שאומר שהיתה בעיה, ונפתרה. אין לי 1.8 אבל אני נוטה לתת ליצרן כזה את הקרדיט שאם היתה בעיה אז לא הנציחו אותה במנועים החדשים אלא מצאו לה פתרון.

תודה לכולם!

אפשר לנעול את הנושא

• תוכן חדש...