Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ברכב אאודי A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי את הרכב לפני ארבעה חודשים בערך...

מודל על אאודי A3 שנת 2006

חודש לאחר הקנייה כאשר סיימתי נסיעה וניסיתי לנעול את הרכב השלט לא עבד, ניסיתי לסגור את הרכב עם המפתח הידני והמפתח הסתובב על ריק, כנראה שהמנגנון הפנימי נשבר או שהשתחרר משהו, הלכתי למנעולן והוא חיבר מחשב לרכב וקודד לי את השלט והשלט חזר לעבוד.

ברוב טיפשותי לא הלכתי לסדר את המנגנון הידני.

לפני כמה ימים כאשר קמתי בבוקר ורציתי לצאת לעבודה השלט שוב פעם לא עבד והרכב לא נפתח לי וכמובן שהמפתח הידני לא פתח כי המנגנון שבור או משהו.

עכשיו אני חייב איכשהוא לפתוח את הרכבה כדי לקחת אותו למנעולן שיקודד לי שוב את המפתח.

בדקתי עם כמה מוסכים ומנעולנים והם אמרו לי שהאפשרות היחידה היא לנפץ את החלון וכך להתניע את הרכב.

יש למישהו עוד רעיונות איך אני יכול לפתוח את הרכב? זאת לא בעיית מצבר.

פורסם

ניסית להחליף את הסוללה בשלט ? תוכל לעלות צילום של השלט אשר ברשותך ?

לא חייבים לנפץ את השמשה בכדי לפתוח את הדלת. ניתן להזמין פורץ רכבים אשר יפתח את הדלת ללא ניפוץ שמשה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...