Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

יש לי פיגו 206 שנת 2011 עם מערכת מקורית ואני רוצה להזמין מאייבי דאבל דין או רדיו דיסק פשוט עם אוקס וusb והשאלה שלי היא האם אני אוכל לפרק ולהתקין את זה לבד? אין לי ידע בחשמל ובמערכות, האם זה מסוכן ואני יכול לדפוק דברים או שזה דיי פשוט?

פורסם

בהתחשב במשפט האחרון, הייתי ממליץ לגשת לבעל מקצוע שמכיר את הרכב.

רכוש מכשיר בסיסי בארץ ואל תחסוך ברכישת מכשיר סיני נחות מחו"ל.

אם אתה בכל זאת רוצה לבחון אפשרות של עשיה עצמית, יש מספיק מדריכים ברשת בעברית ובאנגלית לגבי איך להתקין ר"ד, וודאי ניתן למצוא גם ספציפית לרכב (כמדומני צבעי הכבלים בפיז'ו שונים מהסטנדרט).

פורסם

הפעולה הזאת לא יכולה לפגוע במערכת מסוימת ברכב במידה ואני לא אעשה את זה כמו שצריך?

פורסם

אם תבצע חיתוך לחוטים וחיבורים מחדש, ודאי שיש מקום ליצירת נזק.

אם עוקבים אחרי מדריך מפורט באופן מדויק, הסיכויים קטנים, מתוך הנחה שאתה לא שלומיאל לגמרי.

אם תצליח למצוא מתאם חוטים שיקשר בין החיווט המקורי לחיבור של הר"ד שתרכוש, זה יפחית את הסיכויים לנזק עוד יותר.

תחליט אם בשביל ה-100-200 ש"ח שעולה התקנה סטנדרטית של ר"ד שווה לך "להסתבך" עם זה.

פורסם

פשוט אומר זאת כך - חבר פורום שהוא גם חבר טוב בחיים הפרטיים, אם הרבה נסיון אישי משלו כבר בתחביב הזה, היה צריך לפרק מערכת מקורית של 206 שעברה לבעלותו.

המשפט שלו היה "זה מה שצריך לעשות בשביל לפרק את הנבלה" כשהוא שלח לי תמונה של קונסולה מרכזית שלמה מפורקת וכנראה עוד איזה פס ברזל שהוא פירק מחלקה האחורי של הHU (מערכת הראש, רדיו דיסק בשפת הפורום).

לשיקולך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

תמונות ברשת של 206 מראות רדיו סטנדרטי של פיג'ו שנשלף עם שולפנים משני הצדדים שלו.

אולי הדגם של החבר היה מיוחד? או שהוא תכנן להרכיב דאבל דין שמצריך פירוק של כל הפלסטיק מסביב והרכבת מסגרת חדשה?

או שאולי נדרש פירוק של הקונסולה העליונה (תצוגת שעון וכו') בשביל לחבר איזשהו חיווט מקורי כלשהו?

• תוכן חדש...