Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוברו של אבא שלי עושה רעשים בדקתי וראיתי שחסר שמן הגה מתחת לסימון של המינימום cold יש לי את השמן הזה שמן בצבע צהוב אפשר להוסיף אותו??0a04e18e2583d0f9d72c89beb7f701c2.jpg

פורסם

צריך לבדוק למה ההגה עושה רעשים ולמה חסר נוזל הגה, ההגה היא מערכת סגורה ולא אמור להיות חסר נוזל אלא אם יש נזילה.

בדרך כלל אני לא מציע לערבב נוזל שונה מזה שיש במערכת אם כי נראה שאתה במצב של חוסר ברירה. וודא כי הנוזל הנ"ל עומד במפרט הנדרש ע"י היצרן (בדוק בספר הרכב).

לאחר המילוי גש לבדיקה במוסך. נסיעה עם חוסר בשמן או שמן לא נכון, נזילה ורעשים הם מתכון בטוח לשיפוץ יקר של ההגה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדקת כפי שייעץ איתמר שהתקן DEX-II מתאים?

כי רוב המקומות מזכירים DEX-III או DEX/MERC או נוזל ייעודי של סובארו ATF HP.

הפנה לצורך הענין את צומת ליבו של asafasaf מהכנופיה שיצרף נתונים מאוטודאטה או אשר שבדקת בספר רכב את הנושא.

פורסם

בהמשך לידידי תום:

IMPREZA 2008.pdf

אמ;לק - דקסרון 3.

בכל מקרה, אמרת סובארו אמרת נזילה מההגה. אם לא מהצינור אז מהחיבור בין המיכל למשאבה (באימפרזה הוא יושב על המשאבה עצמה)

תקנה את הצינור אצל אבי ותחליף.

Stay Dirty

פורסם

אוקי אבל בכל מקרה הוספתי את מה שהיה לי בערך 150 מל זה יכול לעשות נזק עם משאירים את זה ככה או שצריך להחליף הכל עכשיו

פורסם

היצרן דורש דקסרון III, אתה שמת דקסרון II. גש לטפל בתקלה הזו עכשיו לפני שתוציא כמה אלפי שקלים על שיפוץ הגה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

כנראה נזק קל כבר נגרם, רעשי השחיקה וחופשים, עקב המחסור בשמן.

כרגע הערבוב לא קריטי, מאחר וזה נוזל הידראולי די תואם בבסיסו, וההגה לא עומד במאמצים.

כדאי לסדר את הנזילה / הבעיה, למלא שמן מתאים - נוזל דקסרון 3.

במידה ויש רעשי לוואי, אפשר להסמיך קצת את הנוזל עם תוסף לנוזל הידראולי לממסרות.

כגון - ATC PluS - http://www.petrotech.co.il/%D7%AA%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%9E%D7%A1%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA-ATC-PLUS

BG 310

תכשיר לשיפור שמני ממסרה אוטומטית, התכשיר מכיל את כל מגוון המרכיבים הנדרשים לשיפור יכולות של שמני ממסרה אוטומטים.

מקטין חיכוך, משפר את עמידות השמן בפני התחמצנות, מנוע הקצפת השמן, מייצב את הגומיות ועוד.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...