Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי מהעבודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי לקחת רכב מהעבודה, ועכשיו צריך לבחור איזה.

אלו האופציות (כמובן כולם בדגמי 2016)

Mazda 3 Active Sedan 1.5

Toyota Corola Sun 1.6

VW Jetta DSG Trendline Sedan 1.2 TS

Hyundai i30cw Inspire station 1.6

Hyundai i35 Inspire Sedan 1.6

Kia Sportage Urban 1.6

מה הייתם ממליצים?

אנחנו זוג עם תינוק, והרכב הוא ל- 3 שנים, אז אני מניח (ומקווה) שיהיה לפחות עוד תינוק אחד.

ככה שחשוב לנו שיהיה מרווח ועם מספיק מקום.

אבל גם חשוב לנו שהרכב יהיה מאובזר טוב

תודה מראש

פורסם

אם מרווח חשוב לך- תוריד את המאזדה, לדעתי חלשה וצפופה.

גם את ה-I35 תוריד, דגם מיושן ומחליפו הוצג ועושה את דרכו לארץ הקודש.

הג'טה רכב טוב ומרווח, אבל חוץ ממסך מולטימדיה ומובילאיי אין שם שום דבר מיוחד.

הספורטאז' מהדגם הקודם או החדש?

תוכל לפרט יותר דרישות? (סוגי נסיעות, צריכת דלק, אמינות ושות'...)

פורסם

תשובה אישית על בסיס כתבות ומפרטים:

אני לא אוהב כל כך רכבי סדאן (גם גדול וגם לא שימושי כמו סטיישן).

אני מבין שהמזדה היא יחסית מתקשרת עם חובבי הנהיגה ומאובזרת. מעבר לכך לא רואה לה יתרון משמעותי והיא עם מנוע מעט צנום וככל הנראה הכי פחות מרווחת.

חברים מאוד מרוצים מהקורולה. אני לא רואה בה יתרונות משמעותיים כרכב מהעבודה. להבדיל מפרטי. אני חושב שבסיס הגלגלים שלה הוא הגדול ביותר כאן ומשכך מושב אחורי צפוי להיות מרווח יותר מהאחרות. מה המשמעות בהרכב נוסעים משפחתי? יש כי בשלבים ראשונים הסל קל תופס מקום (על אף שלא מדובר בסל ובודאי לא באחד קל.... מי איש הפרסום שהגיע לכינוי הזה???)

אני אוהב רכבי פולקסוואגן וגם המנוע מתגמל כי הוא טורבו. אבל לא אוהב סדאן. עם זאת, זו כנראה היתה הבחירה שלי.

בדרבי היונדאי אני לא רואה שום יתרון ל 35. ה 30 סטיישן מאוד פרקטית כי סטיישן זה סטיישן ולדעתי היא יותר חדשה מה 35. אבל לידיעתך שכל המכוניות הללו יתאימו גם לשני צאצאים, אף שחלקן מרווחות יותר מאחרות.

הספורטאז' זו היחידה שלא מדברת אלי וכלל לא הייתי שוקל אותה. לא סובל ג'יפונים. לידיעתך שהם מקריבים הרבה מרחב תמורת העיצוב ועל אף שחיצונית נראים גדולים אין להם יתרון משמעותי (אם בכלל) בהיבט הזה. בגרסה הזו מתקבל רכב עם מנוע מעט חלש יחסית למשקלו.

פורסם
אם מרווח חשוב לך- תוריד את המאזדה, לדעתי חלשה וצפופה.

גם את ה-I35 תוריד, דגם מיושן ומחליפו הוצג ועושה את דרכו לארץ הקודש.

הג'טה רכב טוב ומרווח, אבל חוץ ממסך מולטימדיה ומובילאיי אין שם שום דבר מיוחד.

הספורטאז' מהדגם הקודם או החדש?

תוכל לפרט יותר דרישות? (סוגי נסיעות, צריכת דלק, אמינות ושות'...)

הנסיעות היום יומיות לעבודה הן קצרות יחסית (15 דקות פלוס מינוס)

צריכת הדלק לא כל כך מעניינת, היות וזהו רכב חברה והדלק לא על חשבוני.

כנ״ל לגבי טיפולים וכו׳

החשיבות היחידה היא נוחות ואבזור.

פורסם

אם הספורטאז׳ מהדגם החדש, ולמרות שאני שונא ג׳יפונים מובהק, קבל המלצה עליו. המתלים מלכתחילה רכים, ועם צמיגים בחתך 70 (או משהו כזה) הנסיעה נוחה. גם האבזור טוב מאוד (מוזמן לעיין במפרט באתר קיה ישראל), ואציין במיוחד את מערכות הבטיחות האקטיביות. כמובן, הבונוס שברכב גבוה מקל על חגירת תינוק(ות) ועל הוצאת חפצים מתא המטען.

פורסם

נראה לי דווקא שהדור החדש של הספורטאז' יכול להפתיע אותך לטובה.

הוא יחסית מאוד מרווח, מגיע עם מערכות בטיחות שאפשר למצוא לדעתי רק במכוניות של מעל 200 אל"ש (מנגנון נגד סטייה מנתיב, בלימה אוטומטית והתראה לפני מכשול, אורות גבוהים שמנמיכים עצמם אוטומטית ועוד). בעיני הוא מציע תמורה מעולה למחיר, אבל זה כבר שיקול שלך.

פורסם

תלוי מה בשבילך מספיק מקום. ג'טה מספיק מרווחת ואיכות הנסיעה מצויינת.

ספורטג' הכי גדול, הכי מזהם והכי מאובזר. איכות נסיעה לא משהו והמנוע חלש.

פורסם

לג'טה תא מטען גדול יותר והיא טיפה יותר מהירה.

מאחר ואין לך שיקולי אחזקה אני ממליץ על הג'טה, בעיקר עקב תחושת הגיר מנוע העדיפה לטעמי על רכב עם גיר רציף(שאני אישית ממש לא אוהב , על אף יתרונות בתחום החסכון והאמינות היחסית).

• תוכן חדש...