Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בשיפור VW POLO 1.4 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי פולו שנת 2007 מנוע 1.4 רגיל.

אני רואה הרבה אנשים שמשפרים את הרכבים שלהם אבל הרוב זה גולף וכמעט תמיד זה רכבים שכבר יש בהם טורבו.

אז רציתי לדעת אם ניתן בכלל לשפר רכב כמו שלי, ואם בכלל עושים את זה? כאילו זה שווה את ההשקעה?

כמו כן אין לי מושג בכל מה שקשור למכונאות והתקנות כל השיפורים.

יש לכם המלצה למקום שמתעסק בזה שיוכלו גם להסביר לי על כל דבר שאני ארצה להוסיף וכו'?

תודה רבה

פורסם

קרא פה "דיבר 9".

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?143714-11-%D7%94%D7%93%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%A8-%D7%94%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C

עדיף להתחיל מפולו GTI, ולקבל רכב חזק, אמין, בטוח.

מה הכוונה "שווה את ההשקעה"? אם אתה עושה את זה כדי להעלות את ערך הרכב - זה בוודאות לא משתלם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הבנתי, אז עדיף שלא לפי מה שאני מבין, והכוונה שלי לא לעלות את הערך אלא את הביצועים בשביל עצמי

פורסם

אם זה "שווה את ההשקעה" בשביל "עצמך" רק אתה תדע לענות.

אם תרצה עוד תשובות ענייניות כדאי שתציין תקציב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם זה "שווה את ההשקעה" בשביל "עצמך" רק אתה תדע לענות.

אם תרצה עוד תשובות ענייניות כדאי שתציין תקציב.

אוקי, אין לי מושג מה התקציבים שהולכים בזה אבל הייתי רוצה להתחיל חלק חלק לאט ולא להתפרע על סכומים אסטרונומים.

והכוונה גם להשקעה, אם זה ישפיע על הרכב משמעותית בביצועים?

תודה

פורסם (נערך)

לא תצליח להוציא כוח מורגש מהרכב בלי הון, ולכן יהיה פשוט זול יותר למכור ולקנות משהו ספורטיבי מלכתחילה.

נגיד ותשקיע הון על המנוע ותביא אותו להספק מכובד, תצתרך להשקיע עוד כסף על צמיגים, בולמים, קפיצים ושאר דברים.

בסופו של דבר אתה עדיין תהיה על פולו 1.4 עם חמוצים שכל רכב ספורטיבי פרופר יעשה לה בית ספר, בארץ אין כזה דבר "להתחיל לאט לאט", זה או שאתה מגיע לרף מסויים שבו השיפורים מורגשים ואפקטיביים או שאתה לא מגיע לרף ואז כל מה שאתה עושה לא משמעותי בשיט, כי הכל יקר.

בוא נלך על הדוגמא הקלאסית של שיפורי התנהגות, בולמים וקפיצים, בלי לטפל במנוע. אז סבבה בפועל השלדה פתאום מסוגלת לקחת פניות מהר יותר, אבל בהיעדר כוח אתה לא תוכל לצאת מהפניות כמו שצריך כי מדובר בהנעה קידמית ומנוע חלש מאוד. אז אתה לא יכול לנצל את X בלי Y מבין ?

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא תצליח להוציא כוח מורגש מהרכב בלי הון, ולכן יהיה פשוט זול יותר למכור ולקנות משהו ספורטיבי מלכתחילה.

נגיד ותשקיע הון על המנוע ותביא אותו להספק מכובד, תצתרך להשקיע עוד כסף על צמיגים, בולמים, קפיצים ושאר דברים.

בסופו של דבר אתה עדיין תהיה על פולו 1.4 עם חמוצים שכל רכב ספורטיבי פרופר יעשה לה בית ספר, בארץ אין כזה דבר "להתחיל לאט לאט", זה או שאתה מגיע לרף מסויים שבו השיפורים מורגשים ואפקטיביים או שאתה לא מגיע לרף ואז כל מה שאתה עושה לא משמעותי בשיט, כי הכל יקר.

בוא נלך על הדוגמא הקלאסית של שיפורי התנהגות, בולמים וקפיצים, בלי לטפל במנוע. אז סבבה בפועל השלדה פתאום מסוגלת לקחת פניות מהר יותר, אבל בהיעדר כוח אתה לא תוכל לצאת מהפניות כמו שצריך כי מדובר בהנעה קידמית ומנוע חלש מאוד. אז אתה לא יכול לנצל את X בלי Y מבין ?

עכשיו אני מבין, ממש תודה על ההסבר:)

קצת מבאס אבל יאללה נחסוך למשהו חזק.

תודה

• תוכן חדש...