Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אליכם חברים:

אני חושב שגריז נחושת בגב הרפידה ובנקודת המגע שלה עם מסגרת הקליפר משמש כסוג של "בולם זעזועים" כלומר מונע רעידות של הרפידה בתדר מסויים. הרעידות האלו זה מה שאנחנו שומעים כשריקה.

השאלה האם זה מחזיק לאורך זמן, כלומר עד להחלפה הבאה של רפידות. גריז נחושת לא נשאר בנקודות האלו יותר מידי זמן, כשפותחים קליפר אחרי 15.000 או 20.000 ק"מ, אין שם סימנים של גריז נחושת שיושם בהחלפה הקודמת.

פורסם (נערך)

בוקי, נכון - נראה שגריז נחושת מעט מתייבש אך יחד עם זאת לא נגרמים רעשים כשזה קורה.

פתחתי אצלי את הברקסים השבוע כדי לבדוק, אחרי שנה בערך מאז ההחלפה הקודמת. ניקיתי ושמתי גריז קרמי סגול, זה גם מה ששמתי אצל פותח האשכול.

גריז שעמיד בטמפ' של 1650 מעלות.

מרחתי הפעם גם על גב הרפידות, משהו שאני לא עושה בד"כ.

כמו שאתם רואים בתמונות, נראה שהרפידה החדשה קצת יותר גדולה מהצלחת והיא יושבת על המדרגה החלודה הפנימית.

לצערי היה כבר מאוחר ולא יכלנו לקחת את הצלחות לחריטה.

ימים יגידו אם הרעשים יחזרו.

http://www.permatex.com/products-2/product-categories/lubricants/specialty-lubricants-brakes/permatex-ceramic-extreme-brake-parts-lubricant-detail

דרך אגב הרפידות של פות"ש תוצרת MANDO מיוצרות בקוריאה.

בנוסף ניתן לראות באחת התמונות את הנזק שנגרם לבוכנה מכיווץ שלה עם לום, כך לדברי פות"ש.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• ספונסר פורום
פורסם
אסף, העיקר אצלי הגריז שלך לא עזר, אה? תמיד אני מקופח.:lol:

לפחות אני נועל סט איטלקי.אני די רגוע למרות השריקות כאילו אני איזה אובייקט מיני כשאני בולם...:twisted:

אני מניח שאצלך גירזו וזה עדיין מצפץ? אילו רפידות הרכיבו?

פותח השירשור, חזור לעדכן אותנו בעוד חודש חודשיים אם הציפצופים חזרו( או לפני אם יחזרו קודם).

ואסף קבל ח"ח על העבודה.

אורן

פורסם

רפידות של סאמקו איטלקיות.בעבר רמסה עשו לי רעשים הרבה יותר גדולים. במקרה הזה הדיסקים והרפידות זהים והם סך הכל ברמה טובה. בתור אחד שרגיש לרעשים זה מעצבן אבל בכללי כל עוד הבלמים מלאים בבשר זה מה שחשוב.

פורסם (נערך)

אני מצרף תמונות של החלפת נוזל הבלמים.

בוצעה החלפה מלאה וישר הרגשתי בשינוי בבלימה

א הוחלף נוזל מעולם הרכב משנת 2009

20160122_134504.jpg

20160122_134953.jpg

20160122_134858.jpg

עריכה אחרונה על ידי דני 9999
  • ספונסר פורום
פורסם

Samko היא חברה איטלקית שמרבית התוצרת שלה אשר משווקת בארץ מקורה מהפעל הסיני של החברה.

מניסיוני רפידות של יצרני OEM נוטים הרבה פחות לציפצופים, הדגש כאן הוא על ישרני רפידות שהם יצרני OEM לפחות ליצרן רכב אחד, כמו LOCAS TRW ATE PAGID וכו..

גם כאן אין 100 אחוז וודאות, אך לרוב בהתקנה נקיה מגורזת של רפידות מיצרן טוב (OEM כלשהו) אין ציפצופים.

• תוכן חדש...