Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שאלת תם: הרכב שעוזר לא אמור לעבוד כל הזמן ? וגם אז יישרף לו המחשב ? אין מייצב מתח לרכיב כה חשוב?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני חושב שהבוסטרים ב ₪200 הם נהדרים למכוניות בנזין קטנות/בינוניות נותרה רק הבעיה בקיץ : איך למנוע מהבטריה להתלקח.

פורסם
שאלת תם: הרכב שעוזר לא אמור לעבוד כל הזמן ? וגם אז יישרף לו המחשב ? אין מייצב מתח לרכיב כה חשוב?

לכול מחשבי הרכב קיים מייצב מתח ל-5 וולט או אפילו 3.3 וולט כחלק אינטגרלי מהמחשב לשם אספקת מתח נמוך ומיוצב למעגלים השונים.

מייצב המתח אינו רכיב הגנה למחשבי הרכב בפני ספייקים של מתח גבוה או חיבור בקוטביות הפוכה של המצבר.

איזה כייף לי :)

פורסם
טוב בדקתי לבד.

המחיר על בוסטר 13400 הוא 289₪.

לא שווה.. מחו"ל אפשרי לקנות בהרבה יותר זול ועם הרבה יותר קיבולת.

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
לא שווה.. מחו"ל אפשרי לקנות בהרבה יותר זול ועם הרבה יותר קיבולת.

אל תסמוך על הקיבולת שרושמים לך בעליאקספרס או איביי..

פורסם

מה שהכי סביר שיקרה

זה שביום שתצטרך להניע עם הבוסטר הוא לא יהיה טעון מספיק כדי להניע

הוא פורק מתח במשך הזמן וחייב תחזוקה

מה גם שראיתי כבר כמה בוסטרים שמתו אחרי כמה הנעות אם כבר קונים אז מוצר איכותי

לגבי הזמנה מאי ביי וכדו נדמה לי שיש בעיה להכניס סוללות לארץ

פורסם (נערך)

אין בעייה להזמין סוללות מ eBay . הבעייה היא אמינות המכשיר. מבחינת משקל הוא מכיל כחמישה תאים של 18650 שזה בערך 10000 mAh . המוכרים תמיד רושמים נתונים מופרכים. במצברי ליתיום הפריקה איטית אבל בחום הישראלי לך תדע אם זה ישרוד. במצלמות רכב שהיו לי הסוללה הפסיקה לעבוד אחרי קיץ .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אהלן,

קניתי את המוצר הזה באיביי.

אומנם לקח לו חודש להגיע אבל הוא עובד בצורה מצויינת !!

אני יכול להעיד לאחר הטענה מלאה, הוא הניע כבר רכב ללא מצבר 4 פעמים במהלך חודש וחצי .

לינק:

http://www.ebay.com/itm/391277543152?_trksid=p2057872.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

אגב, משום מה השיט הזה עולה בארץ בערך 600 שקלים.

פורסם
יש בזה אמת, שמעתי כמה סיפורים על אנשים שעזרו לאחרים להניע ואז גילו שהרכב שלהם הפסיק להתניע.

וכשהיה לי רכב חברה החתימו אותנו על מסמך שאוסר עלינו להתניע עם כבלים רכבים אחרים מחשש לפגיעה במחשב הרכב.

בסך הכל הרכב שתורם את המצבר לא צריך להיות עם סוויץ' פתוח או מונע ואין שום בעיה למצבר.

פורסם (נערך)

אם בוסטר להתנעה אז עדיף לקחת את הטוב ביותר שיש חברת noco חברה אמריקאית מייצרת את הטוב ביותר שיש היום בשוק.

לי אישית יש את הדגם GB-70 אין דברים כאלה פשוט מושלם.

הדגם המומלץ הוא ה GB-40 גם מבחינת המחיר וגם מבחינת התמורה יש אותו באמזון ב 99 דולר.

https://no.co/products/power/jumpstarters

עריכה אחרונה על ידי orenhazan
  • תוכן חדש...