Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן רציתי לשאול האם מסוכן אם אחליף פקק של השמן , המכסה שסטומים שלי צבוע וזה דיי כיף שזה יפה בפנים התא מנוע

תמונה מצורפת של הפקק שאני מעוניין לרכוש ושל המכסה שלי

20151223_170024.jpg

Screenshot_2016-01-18-16-47-40.jpg

האם יש סיכון כלשהו , משהו ?

פורסם

תמיד יש סיכון ברכישה של מוצר סיני. במקרה הזה אתה עלול לגלות שהוא לא מתאים בהברגה, הוא חסר גומיית אטימה או שאתה עלול לגלות שהוא הותך (לא ברור מהתמונה אם זה ממתכת או פלסטיק).

במחיר הזה זה לא הימור או הפסד גדול מדי אם הוא יחזיק מעט זמן. אני לא מאמין שיגרם נזק כלשהו, רק לעקוב ולראות מה המצב שלו מפעם לפעם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי תודה איתמר , זה התיאור של המוצר

This is Mitsubishi Ralliart oil Filler Cap,it can recover the performing as well as you used to and Better for Racing, it is time to replace shift knob for your car now !!

Fitment

Fit for most Mitsubishi Engines With Twist And Lock Style Oil caps .

Features:

100% Brand new & Never used.

Material:Super Light Weight Fully CNC Machined Aluminum.

Color: Red

CNC Machine Pre-Threaded,Shiny Polished Surface.

Hexagonal design and convenient to screw up.

High temperature and high pressure-resistant.

Easy to Install,OEM Fitment and Quality,No install Instruction.

Note:

Never use this product on incompatible vehicle or engine.Otherwise it can cause damage or an accident. Please inspect installation periodically because loose and inappropriate installation can cause damage to engine and a fire on cars . Please install it before you start the engine or do it under the low temperature.If no this can cause an accident or a burn.

Package include:

1 Oil Filler Cap

תרגום גוגל :

סגירת מסך מלאזה שמן מיצובישי Ralliart פילר קאפ , זה יכול לשחזר את הביצועים שלהן טוב כמו שאתה רגיל וטוב יותרלמרוצה , זה זמן להחליף את ידית הילוכיםלמכונית שלך עכשיו !!

fitment

תתאיםלמרבית מנועי מיצובישי עם טוויסט וכובעי שמן נעילת סגנון .

מאפיינים:

100% מותג חדשומעולם לא השתמש .

חומר: סופר קל משקל באופן מלא CNC מכונת אלומיניום .

צבע : אדום

מכונת CNC טרום הברגה , משטח מלוטש מבריק .

עיצובונוח משושה לפשל .

טמפרטורה גבוההולחץ גבוה עמיד .

קל להתקנה , OEM fitmentואיכות , לא להתקין הוראה .

הערה:

לעולם אל תשתמש במוצר זה על רכב עולה בקנה אחד או engine.Otherwise זה יכול לגרום לניזק אותאונה . אנא בדוק מעת לעת התקנה כי התקנה רופפתובלתי הולמת עלולה לגרום לניזקולמנועאש על מכוניות . אנא התקן אותה לפני שאתה מתחיל את המנוע או לעשות את זה תחתtemperature.If הנמוך אין זה יכול לגרום לתאונה או כווייה .

חבילה כוללת:

1 שמן פילר קאפ

מה אתם חושבים ?

פורסם

תזמין, אין לך מה להפסיד. לפחות זה מאלומיניום ולא פלסטיק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המוצר מאוד יפה ואפילו סיני יעבוד מצויין, רק תשים לב חשוב מאוד שקיימת הגומיית אטימה.

הבעיה תהיה בכל פעם שתרצה לפתוח את פתח מילוי השמן, אתה תשכח שהפקק מאלומיניום וכל הפקק בעצם באותה הטמפרטורה כמו כל הבלוק מנוע מה שאומר שתצטרך בכל פעם סמרטוט לפתוח את המכסה כאשר הרכב חם, ופעמים הוא יכול להיות עקשן.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אוקי תודה רבה רבה , הזמנתי , כמובן אבדוק שהגומיה שם נמצאת , ולאחר שאשים אבדוק יום יום שאין שום בריחה או משהו כזה תקופה קצרה

פורסם

לא נראה לי שהיה בעיה היה לי חבר שנסע חצי שנה עם סמרטוט במקום פקק ולא קרה כלום.( לא שאני אומר שזה תקין לנסוע ככה רק דוגמה)

פורסם

העניין הוא שיש רכבים שהמכסה הוא סוג של נשם, צריך לבדוק טוב את העניין הזה.

תבוק אם המכסה שלך אטום (פלסטיק יצוק)

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
לא נראה לי שהיה בעיה היה לי חבר שנסע חצי שנה עם סמרטוט במקום פקק ולא קרה כלום.( לא שאני אומר שזה תקין לנסוע ככה רק דוגמה)

:shock:

קצת מוזר החבר הזה

ותודה רבה אבדוק את עניין הנשם

• תוכן חדש...