Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כיום אני עם רכב מסוג סוזוקי אלטו שנת 2010, ביום שבת האחרון שמתי לב למשהו מוזר בזמן החלפת נורות ברכב.

לראשונה שמתי לב שמהאגזוז יוצאות טיפות מים (אין להן ריח של כימיקל כזה או אחר) בזמן שהרכב היה מונע.

לא כ"כ הצלחתי להבין את פשר הדבר אך בנוסף לזה חזרתי לכיסא הנהג- נתתי כמה לחיצות על דוושת הגז ויצאתי שוב החוצה לבדוק והפעם ראיתי עשן לבן -חשוב לציין- העשן התפזר במהירות, ונעלם אחרי שניה או שתיים. חזרתי על הפעולה מספר פעמים והעשן חזר ונעלם בכל פעם.

התחלתי לחשוד שאולי יש לי נזילה כזו או אחרת, האם לפי ידע שלכם יש פה סיכון למשהו?

אשמח לתת פירוט נוסף ואשתדל לדייק במידת האפשר למרות שהבסיס כתוב בהודעה.

פורד פוקוס 2004 | מיצובישי לנסר ספורט 2009 | סוזוקי אלטו 2010

פורסם

הרכב היה מונע כעשרים דקות, לא בדקתי את הנושא הזה אחרי מאמץ ממושך יותר - אבדוק את זה כבר הערב.

נכון- ממש כמו אדים שיוצאים מקומקום, לוקח זמן לטיפות להיווצר אך בעמידה ממושכת במקום אפשר להבחין וכבר לראות את זה על הקרעקע.

בנוגע לאיבוד נוזלים כלשהם, לא שאני יודע- בדקתי מפלס שמן והוא עומד באותו קו מאז הטיפול האחרון שנעשה לפני כחודש ימים.

נוזל קירור- נראה בסדר גמור, בין המינימום למקסימום.

פורסם

טוב אז אחרי נסיעה קצת יותר מאומצת ויותר ממושכת, זה עדיין ממשיך, הרבה פחות ממה שהיה (והיו מעט) והעשן כמעט נעלם לגמרי במצב שהרכב עומד במקום ואני לוחץ על דוושת הגז.

האם זה עדיין מסמל בעייתיות? האמת אני קצת חושש להגיע למוסך משום שרובם פשוט יישמחו לבצע טיפול או תיקון שלא לצורך.

פורסם

אם לא חסר לך נוזל קירור, וצבע של השמן מנוע נשאר חום או שחור, ללא"טחינה", אז הכל בסדר.

כמו שאמרו כאן זה בסך הכל לחות. בצע רק טיפולים בזמן וסע לשלום.

• תוכן חדש...