Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר נכנסתי לחניון, נצמדתי קצת לרכב שלצידי מצד ימין והתחככתי בו, בדקתי את הנזק וראיתי שאצלי אין פגיעה רק נשאר קצת מהצבע של הרכב שהתחככתי בו (הרכב שלי לבן וההוא היה אדום) ואצל הרכב השני נוצר שפשוף, השארתי את פרטיי על השמשה של הרכב שננזק. לאחר יומיים אני מקבל טלפון מבעל הרכב עם הצעת מחיר של 1,100 ש"ח לתיקון הנזק. זה נראה לי ממש לא הגיוני.

אני מעלה לכאן את הצילום של המכה אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי בעניין. זה פעם ראשונה שזה קורה לי ואני בסה"כ חודש עם הרכב שלי כך שאין לי ממש ניסיון..

IMG-20160115-WA0001.jpgIMG-20160115-WA0006.jpg

פורסם
תמחור לחברים

בתור שמאי לא מכיר מחיר כזה

לא לא, לחברים המחיר נמוך יותר. זה מחיר לאנשים שמגיעים בעקבות החברים...

בנוסף, בעל המקצוע משתמש בצבע של חברת PPG. אולי באמת צריך להפסיק להזמין שמאים המאשרים מחירים הזויים, בכל קנה מידה.

ארז רונן

פורסם

אין צורך ללמוד עלויות תיקון צבע, או שמאות, כדי להבין שכולם דופקים את כולם ובסוף, אנחנו משלמים את המחיר. מספיק חבר אחד, ישר והגון, שיסתפק ברווח סביר (והרי אף אחד לא עובד לשם שמים), תוך התחייבות לעבודה מקצועית ושימוש בצבעים איכותיים.

ארז רונן

פורסם (נערך)

אף אחד לא עובד לשם שמיים אבל וזה האבל הגדול מחירי הצבע בארץ בשנים האחרונות זינקו משעותית ובטח צבעים כגון PPG DUPONT וכו' היום המון צבעים הינם עם פיגמנט תלת שכבתי (פנינה ) עלויות של החומר התלת שכבתי יקרים מאוד יכולים להגיע למחיר של 1,100 ש"ח ל 500 מ"ל כאשר לדוגמא במזדה 3 לבן פנינה משנת 2008 - והלאה קוד צבע 37K על כל חצי ליטר צבע יש להוסיף כ 150 גרם עבקה לפורמולה, וחצי ליטר אפשר לצבע עד כ 2 חלקים הכל תלוי האם צבע פנים או חוץ או ביחיד, וזה רק סוג אחד של עבקה הנכללת בפורמולה , וכל זאת לא כולל עלויות המסביב, לקות, פילר פריימר וניילון עטיפה ,עלות סולר או חשמל לחימום תנור אז לבוא ולהגיד כך על דפי הפורום חבר אמר לי 400 ש"ח, למה הוא יודע מה קוד הצבע , האם הוא יודע איזה עבקות נכללות בפורמולה , אל תכנס איתי לקטע המקצועי כי עם כל הכבוד יכול ללמד הרבה אנשים.

נכון שיש מקומות שיצבעו לך ב 400 ש"ח ללא תנור ,אבל רוב הסיכויים שאחרי שנה אתה תראה את התוצאה של המחיר הנמוך בלקה שרופה וקילופים

עריכה אחרונה על ידי אריק
פורסם

אריק

כמה להערכתך צריך לעלות התיקון של פות"ש?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אחרי כל מה שכתבתי אתה שואל אותי כמה עולה, כנראה שכתבתי לריק

תן לי פורמולה אני יגיד לך

וחוץ מזה יול להיות שבהתאם לשנת היצור ישנה גם י.ע

פורסם (נערך)

400-600 ש"ח נשמע כמו מחיר הגיוני לצביעת השפשוף של פות"ש. (אישית לא הייתי מתקן)

ברכב הקודם עלה לי 650 ש"ח לצביעת כל הפגוש האחורי.

עריכה אחרונה על ידי גיא .ב
פורסם

אמנם הראיה שלי היא לא מה שהייתה פעם, אבל לדעתי צבע הרכב של הבחור זה לא לבן פנינה עם נצנצים, אלא יותר ירוק בקבוק עם נגיעות ורודות. יכול להיות שחברי, בעל המקצוע, לו הייתי מראה לו רכב לבן פנינה עם נצנצים, היה קובע מחיר גבוה יותר, אבל את המחיר הוא קבע על פי התמונה ששלחתי לו. הוא גם סיפר לי בסוד שיש שמאים עושים מאנייקה וקובעים שמאות לאו דווקא לפי הנזק האמיתי, אלא על פי אינטרסים משתנים. לך תדע, אני ממש לא מכיר את העולם הזה ומקווה גם לא להכיר. מזל שיש לי חבר פחח, שעושה לי את עבודות הפחחות והצבע, במחירים שאני יכול להרשות לעצמי.

ארז רונן

פורסם

ארז, אתה הכרת מישהו שמבצע צביעה ב-400-600 שח. יופי לך. תהנה.

אני למדתי בחיים שדברים זולים עולים ביוקר.

ורלוונטיות למקרה הספציפי - צביעה זולה זאת צביעה שכבה אחת של צבע וזהו.

אצלי ניסיתי לחסוך בעלות הצביעה, ואחרי 3 חודשים בדיוק הצבע התחיל להתקלף.

פניתי לצבעי אחר, אשר הסביר לי מדוע הוא לוקח יותר (בערך הסבר כמו של אריק - אך צבעים אחרים + צביעה במספר שכבות).

לפיכך, מחיר של 1100 שח זה מחיר סביר לצביעה איכותית, מאחר ולא צובעים רק את השריטה אלא מורידים צבע קיים וצובעים את כל החלק מחדש.

אין ברירה אלא לקבל את הדין (או שיזמינו גם שמאי וזה יוסיף עוד כמה מאות שקלים לתביעה).

• תוכן חדש...