Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - פרארי 488 בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסיבת עיתונאים שערכה הבוקר "אוטו איטליה" יבואנית פרארי ומזראטי לישראל נחשפה ה-488 שתחליף את ה-458.

בתפריט: מנוע V8, הנפח הוא 3.9 ליטרים ושני מגדשי טורבו מייצרים 670 כ"ס ו-76 קג"מ.

קיבלתם חשק? סורו לסניף הבנק הקרוב ותוודאו שיש לכם יתרת זכות של לפחות 2.3 מיליון שקלים.

עוד חדשות נוגעות למהדורה האקסלוסיבית של F12 ה"טור דה פראנס" שלקוח ישראלי אחד כבר שריין את מקומו בתור עבורה תמורת סכום לא ברור אבל "יותר מ-3 מיליון שקלים...".

במזראטי תוצע רמת גימור חדשה בשם ארמנג'ילדו זניה וכן ממתינים בציפייה לחשיפת ה-LEVANTE - הקרוסאובר הראשון שלה שיציב אותה מול מתחרים כמו פורשה קאיין, ריינג'רובר ספורט וגרסאות העל של X5.

עוד פרטים כאן

Ferrari-488_GTB.jpgFerrari-488_Spider.jpgFerrari-F12tdf.jpgMaserati-Kubang.jpgunnamed (1)-horz.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

קודם כל אפילו אצלי יש 4 חלונות חשמל, אצלה יש רק שתיים. חוסכים עלינו חבר'ססס!

1,990,000 מחיר לחטוף, 2.3 זה יקר וזה אפילו לא כולל מולטימדיה וצבע מטאלי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה רק אני או שבתמונת הפנים של המזראטי זה נראה כאילו במושב האחורי יש מקום רק לאדם חסר רגליים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה רק נראה ככה, כי המושבים הקדמיים מוסטים אחורה כמעט עד הסוף

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אני אביא קונוסים

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זה רק אני או שבתמונת הפנים של המזראטי זה נראה כאילו במושב האחורי יש מקום רק לאדם חסר רגליים?

[video=youtube;twa-6L8a3kg]

5:07

פורסם

יש לי התלבטות קשה בנוגע לצבע, בסופו של דבר הלכתי על האדום האלגנטי, הזמנתי והפוסטר כשיגיע ימוקם בחדרי.

פורסם
זה רק נראה ככה, כי המושבים הקדמיים מוסטים אחורה כמעט עד הסוף

[video=youtube;twa-6L8a3kg]

5:07

תודה לשניכם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

״ארמדילו ז׳ניה״? Go home Maserati, you're drunk

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...